سلام.
آقا سوال قبليا رو بيخيال. فقط ميخوام بدونم آيا روت کردن آسيبي به گوشي ميزنه يا نه؟
ممنون.
سلام.
آقا سوال قبليا رو بيخيال. فقط ميخوام بدونم آيا روت کردن آسيبي به گوشي ميزنه يا نه؟
ممنون.
سلام.
خیر آسیب نمیزنه.ضمن اینکه شما هر موقع هم که نیاز باشه میتونید آنروت کنید.![]()
خيلي ممنون.
گارانتي رو نميپرونه؟
بعد يه چيزي: درواقع من روت کردنو بخاطر ريختن فارسي ساز ميخوام. منظورم اينه:
به نظر شما کار درستيه اگر بريزمش؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما با روت کردن میتونید به فایلهای سیستمی گوشی دست رسی پیدا کنید . در اصل شما میشید admin .
اگه از اینترنت و استفاده میکنید و سایتهای فارسی رو سرچ میکنید و اگه اس ام اس فارسی میدید و بهتون میدن . اگه فارسی کنید کارتون راحتتره .
من خودم فقط برای اینترنت فارسی کردم . البته گوشیه من گارانتی نداره .
فکر نکنم گارانتی رو از بین ببره . ولی اگه مطمئن شید بهتره .
اگه با نرم افزار z4root با یک کلیک روتش کنید وقتی فارسی کردید راحت میتونید دوباره آنروت کنید و با آنروت گوشی برمیگرده به حالت اولش .
البته وقتی یه گوشی فارسی بشه خوب تابلو که روت شده دیگه!![]()
خيلي ممنونم.
راستي براي نصب بازيهايي مثل H.A.W.X و Real Soccer موقعي که ميخوام با فايل منيجر (OI و Astro) نصبشون کنم، ارور ميده که:
چيکار کنم؟Hawx could not be installed on this phone
اگه به 2.1 آپدیت کردید که نباید مشکلی داشته باشه . ولی در مورد 1.6 این دوبازی باید ورژن مخصوص x10 رو بگیرید .
hawx HD رو نصب کنید به راحتی اجرا میشه .
واقعا 30 فریم رو برای HD میگیره؟
کسی نمونه فیلمبرداری تو یخابون از این گوشی داره؟
به 2.1 آپديته خب. نبايد لزوما با PC Suite نصب کنم؟
من دو تا ورژن از این بازی دارم که یکیش رو اول گرفتم و نصب نشد چون برای x10 نبود ورژن بعدی که گرفتم برای X10 بهینه شده بود و نصب شد و به راحتی هم اجرا شد .
بیلد نامبر جفتشون یکی بود . ولی یکی رو x10 اجرا میشد و دیگری نمیشد . شما هم باید دنبال ورژنی که برای x10 بینه شده بگردید .
بفرمایید این احتمالا مشکلتونو حل میکنه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by night lord; 25-11-2010 at 18:01.
من فردا فیلم می گیرم براتون می ذارم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)