کسیکه آپدیت کرده فیلمبرداری HD رو چطوری فیلم میگیره؟
30 فریم رو میگیره؟
یعنی فیلمبرداری ضبط شده پرش نداره؟
فیلمبرداری رو با چه فرمتی ضبط میکنه؟
بعدش بعد از آپدیت تعداد فرمت هایی که متیونه بخونه چیا هستند؟
کسیکه آپدیت کرده فیلمبرداری HD رو چطوری فیلم میگیره؟
30 فریم رو میگیره؟
یعنی فیلمبرداری ضبط شده پرش نداره؟
فیلمبرداری رو با چه فرمتی ضبط میکنه؟
بعدش بعد از آپدیت تعداد فرمت هایی که متیونه بخونه چیا هستند؟
سلام. شکر خدا بالاخره اين گوشي رو خريدم.
فقط ميخواستم بپرسم چطور ميتونم برنامه و بازي براي اين گوشي دانلود کنم و روش نصب؟ ممنون.
Last edited by Honradez; 22-11-2010 at 22:56.
مبارک باشه. انشالا مشکلی باش نداشته باشی
1- زیاد به این مسئله اهمیت نده ولی برای بستن همه task ها با برنامه ای مثل Advanced Task Manager داری
2- منظورتو متوجه نشدم. لطفا بیشتر توضیح بده یا بقیه دوستان کمک کنن
3- اگه مودمت وایرلس هست که راحته. با گوشیت سرچ کن پیدا میکنه. اگه اپن باشه که کانکت میشه اگه نباشه بهش پسوردشو میدی بعد کانکت میشه
4-بهت پیشنهاد میکنم روتش کن که دیگه احتیاجی به میرسال نداشته باشی
5- pandaapp.com
freewarelovers.com
منکه حرفی نزدم حالا چرا میزنی؟ عجبا! یه سوال پرسیدیم تو خرید دوبه شکیم! کسی از گلکسی یا از بنچمارک گوشی های حرف زد؟
من منظورم آپ دیتی که رسما براش ارائه شده باشه نه اینکه رام کوک شده یا ههک شده باشه! حالا هستش؟![]()
سلام دوستان
آندروئید برنامه ای مثل آی فون داره که با وارد کردن شماره موبایل محل شخص رو بهت بده؟
من کی زدم؟!منکه حرفی نزدم حالا چرا میزنی؟ عجبا! یه سوال پرسیدیم تو خرید دوبه شکیم! کسی از گلکسی یا از بنچمارک گوشی های حرف زد؟
من منظورم آپ دیتی که رسما براش ارائه شده باشه نه اینکه رام کوک شده یا ههک شده باشه! حالا هستش؟![]()
من فقط گفتم که دروغه و براش میتونه نصب بشه 2.2..رسمی براش نمیاد!! ولی حک شده چرا!!بعدشم اون داستان بنچمارک اصلا چیز دیگه ایه...
یه خانومه از این گشوی بنچمارک گرفته و بنچمارک گوشیش خیلی بهتر شده از گلکسی..فقط خواستم که گفته باشم ربطی به اون داستان اصلا نداشت!!فقط افتاد به دنبال حرف شما....
آندروئید برنامه ای مثل آی فون داره که با وارد کردن شماره موبایل محل شخص رو بهت بده؟مگه ایفون یه همچین برنامه ای هم داره؟! جل ال خالق!!!!!
من که نشنیدم...اگه یمشه اسمش رو بگو تا برات بگردم..ولی چنین چیزی نشنیدم..شده با استفاده از جی پی اس با هم بازی کنی یا محلش رو بگیری و این جور چیزا! ولی اینتکه یکی بهت زنگ بزنه یا بهش بزنگی و محلش رو برات بگه رو ماهواره های جاسوسی امریکا حتی در حالتی که یه خانوم باهاشون کار کنه هم نمیتونن چنین اطلاعات دقیقی رو تو سه سوت بهت بدن که طرف بهت زنگ زده و اینا....حتمی سر کارت گذاشتن یا اینکه برنامه مثل اون لباس درار و ایکس ری فیک و برای سر کار گذاشتن ملته!!
منم درست نمیدونم
ممنون از راهنماییت
خبر جدید:
رام 2.2 برای این گوشی تا هفته آینده در دسترس خواهد بود البته کاستوم هست![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by hussain; 23-11-2010 at 15:58.
بسيار ممنون.
1. باشه.
2. کلا دوتا دکمه تو لبه راست گوشي هست: صدا و دوربين. درسته؟ دوربينه رو وقتي ميزنم نبايد دوربينو باز بکنه؟ چون بجاش يه دو سه تا کادر مياد که انگار براي فرستادن اس ام اس باشه.
3. حل شد خدا رو شکر.
4. اين روت کردن يعني چي؟ ضرري به دستگاه ميزنه؟ از کجا بايد بفهمم الان روت هست يا نه؟
5. مرسي.
با اجازه.
++
يک سوال ديگه هم داشتم که ممنون ميشم پاسخ بدين:
اگر من مثلا NFS Shift رو باز کنم و وسطش بازي رو متوقف کنم (ولي Exit نکنمش) و بيام مثلا برم تو اينترنت، آيا بخاطر NFS Shift از باطريم کم ميشه؟ به بيان ديگه آيا وقتي يه بازي سنگيني مثل NFS Shift باز باشه ولي تو محيط بازي نباشم و فقط Task اش باشه، باطري مصرف ميکنه؟ ممنون.![]()
Last edited by Honradez; 23-11-2010 at 22:31.
بیزحمت یه سر اینجا بزنین!
اوه اوه
فرویو با ایکس10 چه کرده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)