تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 35 اولاول ... 1319202122232425262733 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 348

نام تاپيک: بررسی دوربین جدید Panasonic Lumix DMC-FZ40 & FZ100

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

این برنامه خوبیه
    فایلارو اد میکنی بعد همه رو (اونایی که میخواهی یکی بشند) رو سلکت میکنی کلیک راست بعد Merge بعدش یه فولدر درست میشه بعد اونایی که سلکت کرده بودی رو تیکشون رو بردار
    بعد تنظیمات و ...... START

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 2 کاربر از ELSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

آره کلا الان من فلش اکسترنال به کارم نمیاد.اما خیلی دوست داشتم دوربینم کامل باشه که بعدا نیازی به تعویضش نداشته باشم اما به اینکه کیفیتش بیاد پایین اصلا ارزش نداره.الان دوربین hs10 با قیمتی که داره همه امکانات رو داره ولی اینطوری که شنیدم از کیفیتش کم کرده.من هنوز تو ایران نظر کسی که fz100 خریده باشه رو نمیدونم چیه ولی تو سایتای خارجی همه به fz45 امتیاز بیشتری دادن عکس و فیلمی هم که ازش دیدم خیلی بهتر بود اما همین که سایت پاناسونیک بیشتر از fz100 تعریف کرده و با قیمت بالاتری هم اراعه شده برام سوال شده و فعلا اقدام به خرید دوربین نکردم تا به صورت کامل وارد ایران بشه.از طرفی هم نمیدنم واقعا این دوربین با این قیمت تو ایزوهای بالا این همه باید نویز داشته باشه یا سایت خارجی برای منافع تجاری تو تنظیمات کاری میکنن که اینطوری نشون بده!!!!!!!!!!!!!
    اگه واقعا همین طور باشه که کیفیت fz100 خیلی زیاد پایین تر از fz45 باشه با اختلاف قیمتی هم که داره حتمنی fz45 رو انتخاب میکنم.

تو سایت پاناسونیک توضیحاتی که در مورد پسوند فشرده فیلمش نوشته بود با یک مموری 8گیگ با کیفیت hd به صورت غیره فشرده فقط میشه 20دقیقه فیلم گرفت ولی با حالت فشرده به 1:30 افزایش پیدا میکنه که تو حالت full hd هنوز میشه 1:10 میشه فیلم گرفت.این مزیتیه که من تو دوربینای پاناسونیک دیدم که باعث میشه مموری سریع پر نشه.ولی در کل اینکه دوربین فیلم خوبی هم بگیره مزیته آخه بعضی اوغات لازم میشه که یک کلیپ کوتاه خاطره انگیز هم بگیره.

من کلا مسافرت زیاد میرم برای همین میخوام تو وسایلم جا برای یک فلش اضافه یا یک لنز اضافه اشغال نشه.مخصوصا اگه بخوام حتی یک لنز 400میلی متری خوب بگیرم باید هم همیشه وزنشو تحمل کنم و هم یک بار اضافه با خودم حمل کنم که اگه لازم شد لنز حالت واید رو باز کنم و تله رو ببندم و هم قیمتاش خیلی بالایه.
    Last edited by mohsen_613; 21-11-2010 at 00:26.

4. این کاربر از mohsen_613 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

به نظر من 40 از 100 بهتره (کلا)
    شما نمیتونید یه دوربین مثل GF1 یا Sony NEX-3 & 5 یا E-PL1 بخرید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

6. این کاربر از ELSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ممنونم السین جان از راهنمایی هات.این دوربین هایی که معرفی کردی خیلی خوبن اما حداکثر بودجه من برای خرید دوربین700 تا 800تومنه.که با این پول نمیتونم یک dslr با یک لنز تله خوب بگیرم.الان یک slr معمولی رو باید حدودا800تومن پول بدم که معمولا یک لنز 18-55 روش داره که اگه بخوام یک لنز تله هم بگیرم حد اقل باید 500تومن جدا بپردازم و همیشه هم باید یک لنز همرام باشه.با این پول من صرف با همین سری های کامپکت fz هستش که با قیمتی که داره امکانات و کیفیت خوبی دارن مخصوصا fz45
    خوشحال بودم با این پولی که من دارم میتونم fz100 رو با این امکاناتش بگیرم اما شرکت پاناسونیک با این حسگری که روی دوربینش گذاشته بد ضد حال زد بهم

8. این کاربر از mohsen_613 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز vvc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

حسگر دوربین FZ100 هیچ مشکلی نداره چراکه با این حسگرکه دوربن تونسته سرعت عکس رو بالای 11 شات درثانیه به کاربر بده
    همچنین امکان ضبط فول اچ دی دلیله اینکه اکثرآ میگن Fz40 بهتره نسبت قیمت به کاراییه ولی مطمئن باشد از لحاظ کارایی و کیفیت FZ100 بمراتب بهتر از 40 هست

10. 2 کاربر از vvc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

ممنونم السین جان از راهنمایی هات.این دوربین هایی که معرفی کردی خیلی خوبن اما حداکثر بودجه من برای خرید دوربین700 تا 800تومنه.که با این پول نمیتونم یک dslr با یک لنز تله خوب بگیرم.الان یک slr معمولی رو باید حدودا800تومن پول بدم که معمولا یک لنز 18-55 روش داره که اگه بخوام یک لنز تله هم بگیرم حد اقل باید 500تومن جدا بپردازم و همیشه هم باید یک لنز همرام باشه.با این پول من صرف با همین سری های کامپکت fz هستش که با قیمتی که داره امکانات و کیفیت خوبی دارن مخصوصا fz45
    خوشحال بودم با این پولی که من دارم میتونم fz100 رو با این امکاناتش بگیرم اما شرکت پاناسونیک با این حسگری که روی دوربینش گذاشته بد ضد حال زد بهم

اگر بتونی از وب یا اون ور یکی از اینارو (با لنز) بخری عالیه اگر هم که نه باید به فکر fz45 باشی مگر امکانات اضافه 100 چشتو گرفته باشه

12. این کاربر از ELSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

حسگر fz100 خیلی پر سرعته اما توی شب خیلی نویزش زیاد میشه.توی روز یکم نویزشو میتونستم تحمل کنم اما وقتی عکس و فیلمشو تو شب دیدم کاملا پشیمون شدم از خریدش.این 2آدرسی که قبلا گذاشتم فیلم آخری رو که تو نور کم گرفته شده اگه نگاه کنید fz100 خیلی تاریک تر از fz45 هستش که اختلافش تو شب خیلی خیلی زیاد شده
    کد:
    کد:
    فیلم های دیگه ای هم که از fz100 ازسایت youtub دانلود کردم اونا هم خیلی خیلی تاریک تر و پر نویز تر از fz45 بودند.
    یعنی من فیلم و عکسایی که از fz100 تو شب دیدم غیر قابل تحمل بود.

---------- Post added at 09:51 PM ---------- Previous post was at 09:48 PM ----------

آقای vvc اگه میشه اون 2آدرس که گذاشتم رو یک نگاه بکن ببین واقعا من فکر میکنم که خیلی بد فیلم میگره یا اونو میشه تو تنظیمات تغییر داد؟

---------- Post added at 09:51 PM ---------- Previous post was at 09:51 PM ----------

دوربین های slr هم با قیمت 800تومن هر کدومشون یک کمبودی دارن مثلا sony nex3-5 حتی فلش داخلی هم ندارن

14. این کاربر از mohsen_613 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه H@di Soft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Susa

پيش فرض

دوست عزیز پیشنهاد میکنم اینقدر حساس نباشی ... چون بعضی چیزا بعد از خرید دوربین تا حدودی واست بی ارزش میشن ... FZ40 از نظر من واسه شما خوبه ... حالا دیگه نمیدونم چیش راضیتون نمیکنه ...

16. 2 کاربر از H@di Soft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه DaaVooD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

اینقدر زدین تو سره fz100 که حالا دیجی کالای حریص قیمت fz45 و tz10 رو کشید بالا!
    خوشحالم که اینجا گماشته دارن و میدونن دست از پا خطا کنن، کارشون زارررره!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

نمایندگی های پاناسونیک هم که پرسیدم دوربینای fzرو فعلا نداشتن!فکر کنم الان فقط سایت digikaka دارشون خوب اگر درخواست هم زیاد باشه افزایش قیمت اتفاق میفته.من که یک sony h200 فعلا دارم و فعلا کارمو راه میندازه تا یکم قیمت هاش متعادل بشه بعدش نسبت به خرید اقدام میکنم.
    fz100 تو شب نویزش نسبت به fz45 بیشتره بجاش سرعت عکاسی بیشتری داره و حالت ماکروی فوق العاده ای داره که تو زوم 24xمیتونه تمام جزعیات یک حشره رو نشون بده که من تو دوربین های کامپکت ندیدم که حتی از فاصله نزدیک هم چنین عکسایی بگیرن!
    تو سایت
    کد:
    عکسای گرفته شده از حشرات رو نگاه کنی میبینی چه ماکروی قوی تری داره.
    قسمت مشاوره دیجی کالا که میگفت کلا حسگرهای cmos بر خلاف سرعت بیشتری که نسبت به حسگر های ccd دارن ولی تو نور کم نویز بیشتری نسبت به حسگر های ccd دارن و این نویز هم به خاطر نوع حسگر هستش!
    من که فعلا صبر میکنم تا قیمتا یکم متعادل تر بشه شایدم تا اون موقع پولم برای خرید یک دوربین slr و یک لنز تله جور بشه

19. این کاربر از mohsen_613 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •