تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بهترين ورزشكار ايران در المپيك گوانگژو»»دارندگان طلا

راي دهنده
67. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • حميدرضا قلي‌‌پور در ووشو

5 7.46%
  • خديجه آزادپور در ووشو

43 64.18%
  • محسن محمد سيفي در ووشو

4 5.97%
  • عليرضا نصرآزاداني در تكواندو

10 14.93%
  • يوسف كرمي در تكواندو

10 14.93%
  • محسن شادي در قايقراني

13 19.40%
  • محمد باقري معتمد در تكواندو

5 7.46%
  • بهداد سليمي در دسته +105 كيلوگرم وزنه‌برداري

9 13.43%
  • سعيد عبدولي در كشتي فرنگي

8 11.94%
  • اميد نوروزي در كشتي فرنگي

11 16.42%
  • بابك قرباني در كشتي فرنگي

7 10.45%
  • طالب‌ نعمت‌پور در كشتي فرنگي

8 11.94%
  • ذبيح‌الله پورشيب در كاراته

7 10.45%
  • جمال ميرزايي در كشتي آزاد

5 7.46%
  • صادق گودرزي در كشتي آزاد

6 8.96%
  • احسان حدادي در پرتاب ديسك

13 19.40%
  • احمدرضا طالبيان در قايقراني

12 17.91%
  • سجاد مرادي در دوي 800 متر

21 31.34%
  • رضا يزداني در كشتي آزاد

17 25.37%
  • جاسم ويشگاهي در كاراته

11 16.42%
Multiple Choice Poll.
صفحه 43 از 101 اولاول ... 333940414243444546475393 ... آخرآخر
نمايش نتايج 421 به 430 از 1010

نام تاپيک: آرشیو / بازی‌های آسیایی (Asian Games - Asiad) | چین، گوانگژو 2010

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

علي اكبري بيچاره مثل اينكه بازوندنش. ميگن آخرين لحظات طرف رو برده بيرون تشك ولي بهش امتياز نميدن. تو كلينچ هم قاضي براش يه امتياز درخواست ميكنه ولي دو داور ديگه قبول نميكنند
    بعد از مسابقه هم از عصبانيت محكم به دوتا از تابلوها ميكوبه
    اما هر وقت ميبرند ، ميگن ما برديم هروقت ميبازند داور و قرعه و هوا و زمين وصابون مارو بازونده

چين تايپه رسيده 10 طلا
    Last edited by mohammad59mm; 23-11-2010 at 08:42.

پروفشنال dashmojtaba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

چين تايپه رسيده 10 طلا

تو همین دوساعت ؟!

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

بله همین امروز توی دوچرخه سواری زنان 1 طلا و توی اسکیت هم 1 طلا گرفت.
    دوستان نامید نشید اگه خدا بخواد میان وزن ها سنگین وزن ها جبران می کنند.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

بله همین امروز توی دوچرخه سواری زنان 1 طلا و توی اسکیت هم 1 طلا گرفت.
    دوستان نامید نشید اگه خدا بخواد میان وزن ها سنگین وزن ها جبران می کنند.
    آره دیدمش این ذلیل شده ها خرق الساعن (به قول بود اسپنسر )
    خدا کنه دیگه مقام نیارن امروز چندتا فینالیست دیگه هم دارن !!
    ...
    ایشالا کاروانمون بتونه با طلاهای دیگه جبران کنن

امروز خیلی روز بدی بود چند دقیقه پیش تلویزیون کلی چیزای ناراحت کننده نشون داد از یه مستند گذاشت درباره مناطق محروم بعدشم خانم پگاه زنگنه رو نشون داد که گرچه به خیر گذشته اما دلمون کباب شد حیف بود این ورزشکار رفته بود که طلاشو بگیره میگفت همه آرزوهاش بر باد رفتو گریه میکرد :(
    دلم براش سوخت ...
    نمیدونم چی بگم خیلی ناراحت کننده بود تصادف این ورزشکار
    براش آرزوی موفقیت میکنم بانوان ایران این دوره ما رو خیلی شاد کرده بودن
    انگار رادیو ورزشم قاطی کرده اون سایت آنلاینه رو میگم

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

/بازي‌هاي آسيايي 2010 - گوانگجو/
    علي‌اكبري از حضور در ديدار رده‌بندي محروم شد
    خبرگزاري فارس: امير علي‌اكبري به دليل اعتراض به داوري، از شركت در مبارزه رده‌بندي وزن 120 كيلوي كشتي فرنگي محروم شد به گزارش خبرگزاري فارس، بعد از اينكه علي‌اكبري به دليل اشتباهات داوري از فيناليست شدن محروم شد و با شكست برابر كشتي‌گير قزاقستاني، راهي ديدار رده‌بندي شد، فيلا وي را از ادامه مسابقات نيز محروم كرد.
    علي‌اكبري بعد از مبارزه با كشتي‌گير قزاق، نسبت به داوري اعتراض كرده بود.
    انتهاي پيام/

.................................................. .................................
    علي‌اكبري: كسي نيست حقم را بگيرد
    خبرگزاري فارس: امير علي‌اكبري كه با ناداوري مغلوب كشتي‌گير قزاق شد، گفت: وقتي كسي اينجا نيست حقم را بگيرد بايد چه كار كنم؟
    به گزارش خبرگزاري فارس، امير علي اكبري قهرمان ايراني كه با اشتباه داوران از راه يابي به فينال بازماند در حالي كه به شدت ناراحت بود و اشك مي‌ريخت گفت: شرمنده مردم شدم من تمام تلاشم را انجام دادم؛ اما ديديد كه داوران حقم را ندادند.
    وي ادامه داد: وقتي كسي نيست حقم را بگيرد بايد چكار كنم من آمده بودم طلا بگيرم؛ اما نگذاشتند.
    قهرمان 96 كيلوي جهان درباره حذفش از جدول مسابقات تصريح كرد: من چيزي نگفتم كه مي‌گويند بي‌احترامي كرده‌اي، من فقط حقم را مي‌خواستم بگيرم.
    علي اكبري به حدي از شكست در كشتي رده بندي ناراحت بود كه به محض ورود به محل تمرين با مشت به ديوار كوبيد و ديوار جوبي محل تمرين را شكست.
    انتهاي پيام/
    .................................................. ..........................................
    محمدي: ديدم داور كره‌اي را با پول خريدند
    خبرگزاري فارس: سرمربي تيم ملي آزاد گفت: با چشم خودم ديدم كه داور كره‌اي را با پول خريدند.
    به گزارش خبرگزاري فارس، سرمربي تيم ملي كشتي آزاد با اظهار تاسف از روند حاكم بر داوري‌هاي كشتي گفت: با چشم خودم ديدم كه به داور كره‌اي پول دادند و او را خريدند. من متاسفم كه بچه‌ها نمي‌توانند در شرايط عادلانه‌اي كشتي بگيرند. امروز همه ديديم كه سر حسن رحيمي و امير علي‌اكبري را بريدند در حالي كه حق ما شكست نبود.
    غلام محمدي ادامه داد: بچه ها بايد به خودشان آمده باشند حالا بايد همه را قاطعانه ببريم وگرنه مشكل خواهيم داشت. فردا براي ما روز بهتري خواهد بود بچه‌ها در سه وزن بعدي اوضاع تيم بهتر است و فردا به امبد خدا طلا هم خواهيم داشت.
    انتهاي پيام/
    .................................................. ......................................
    متاسفانه کشتی رو ندیدیم تا بدونیم چی شده.
    نظرتون درباره این خبر ها چیه ؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

آره جون عمه محمدي. طرف داخل آفريقا زندگي ميكنه داخل عمرش پول نديده. داورها فقط وقتي پت و مت مربيند ، پول ميگيرند. خجالت بكش ، همه مردم ايران فهميدند كشتي آزاد ضعيف شده اين حرفها چيه

اما علي اكبري رو هنوز نديدم ، بايد ببينم

اما....اما
    اگه 4 سال پيش كه ناداوري بازي بيباك پيش اومد ، كاربيشتري مي كردند ديگه اين مسائل پيش نميومد

من اگه جاي سعيدلو بودم ، 100 ميليون ديگه و دو آپارتمان به خديجه آزادپور ميدادم .
    Last edited by mohammad59mm; 23-11-2010 at 09:57.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

علي‌اكبري از حضور در ديدار رده‌بندي محروم شد
    خبرگزاري فارس: امير علي‌اكبري به دليل اعتراض به داوري، از شركت در مبارزه رده‌بندي وزن 120 كيلوي كشتي فرنگي محروم شد به گزارش خبرگزاري فارس، بعد از اينكه علي‌اكبري به دليل اشتباهات داوري از فيناليست شدن محروم شد و با شكست برابر كشتي‌گير قزاقستاني، راهي ديدار رده‌بندي شد، فيلا وي را از ادامه مسابقات نيز محروم كرد.
    علي‌اكبري بعد از مبارزه با كشتي‌گير قزاق، نسبت به داوري اعتراض كرده بود.
    انتهاي پيام/

.................................................. .................................
    علي‌اكبري: كسي نيست حقم را بگيرد
    خبرگزاري فارس: امير علي‌اكبري كه با ناداوري مغلوب كشتي‌گير قزاق شد، گفت: وقتي كسي اينجا نيست حقم را بگيرد بايد چه كار كنم؟
    به گزارش خبرگزاري فارس، امير علي اكبري قهرمان ايراني كه با اشتباه داوران از راه يابي به فينال بازماند در حالي كه به شدت ناراحت بود و اشك مي‌ريخت گفت: شرمنده مردم شدم من تمام تلاشم را انجام دادم؛ اما ديديد كه داوران حقم را ندادند.
    وي ادامه داد: وقتي كسي نيست حقم را بگيرد بايد چكار كنم من آمده بودم طلا بگيرم؛ اما نگذاشتند.
    قهرمان 96 كيلوي جهان درباره حذفش از جدول مسابقات تصريح كرد: من چيزي نگفتم كه مي‌گويند بي‌احترامي كرده‌اي، من فقط حقم را مي‌خواستم بگيرم.
    علي اكبري به حدي از شكست در كشتي رده بندي ناراحت بود كه به محض ورود به محل تمرين با مشت به ديوار كوبيد و ديوار جوبي محل تمرين را شكست.
    انتهاي پيام/
    .................................................. ..........................................
    محمدي: ديدم داور كره‌اي را با پول خريدند
    خبرگزاري فارس: سرمربي تيم ملي آزاد گفت: با چشم خودم ديدم كه داور كره‌اي را با پول خريدند.
    به گزارش خبرگزاري فارس، سرمربي تيم ملي كشتي آزاد با اظهار تاسف از روند حاكم بر داوري‌هاي كشتي گفت: با چشم خودم ديدم كه به داور كره‌اي پول دادند و او را خريدند. من متاسفم كه بچه‌ها نمي‌توانند در شرايط عادلانه‌اي كشتي بگيرند. امروز همه ديديم كه سر حسن رحيمي و امير علي‌اكبري را بريدند در حالي كه حق ما شكست نبود.
    غلام محمدي ادامه داد: بچه ها بايد به خودشان آمده باشند حالا بايد همه را قاطعانه ببريم وگرنه مشكل خواهيم داشت. فردا براي ما روز بهتري خواهد بود بچه‌ها در سه وزن بعدي اوضاع تيم بهتر است و فردا به امبد خدا طلا هم خواهيم داشت.
    انتهاي پيام/
    .................................................. ......................................
    متاسفانه کشتی رو ندیدیم تا بدونیم چی شده.
    نظرتون درباره این خبر ها چیه ؟؟
    این حرفا هیچ چیزی رو نمیتونه توجیه کنه کشتی آزاد امروز به ما بد لطمه ای زد
    به نظرم محمدی مربیگری اصلاً بلد نیست و آدم ساده لوحیه این آقا به جای اینکه بره تیم رو آروم کنه اومده مصاحبه میکنه واقعاً متاسفم اون از خط زدن دوتا از بهترین های کشتیمون که جایگزیناشون امروز دوتاشون ناامیدمون کردن اینم از ایراد گرفتنش از داورا
    مگه کشتی فرنگی حق خوری نشد ؟ بنا اومد چیزی بگه ؟
    فقط امیدوارم بقیه بازیها رو برنده باشه وگرنه این ملت ازش نمیگذرن و تا اخر عمرش مدیون ملت میشه

آره نمیبخشنت

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

امین بوداغی در کایاک 200 در نمیه نهایی اول شد
    کایاک دونفره هم به فینال رفتن
    Last edited by dashmojtaba; 23-11-2010 at 10:13.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

درباره ناداوري بازي علي اكبري و حذفش ،فدراسيون كشتي ايران قراره اعتراضشو رسمآ به فيلا اعلام كنه. كميته ملي المپيك هم

آخر فروم باز fandak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوستان نااميد نشين . امروز به مدال طلايي مي رسه كاروان ايران انشاءالله

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •