تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: در مجموع کدام بهتره؟

راي دهنده
48. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مزدا3 2010 فول

24 50.00%
  • مزدا3 2007 فول

7 14.58%
  • مگان 2010 فول(2000 سی سی)

17 35.42%
صفحه 4 از 4 اولاول 1234
نمايش نتايج 31 به 37 از 37

نام تاپيک: بهترین گزینه در محدوده قیمت 33 میلیون تا 37 میلیون تومان

حـــــرفـه ای farshad bugatti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

واقعیت من دنبال ماشینی هستم که در اینده وقتی پول دستم اومد دیگه خرج اسپرت کردن و تیون کردنش کنم نه این که بخوام دوباره یه ماشین دیگه بگیرم.
    این طوری بگم که یه جورایی علاقه ی زیادی به اسپرت کردن و در حد امکان به تیون کردن دارم و دوست دارم در اینده که دوباره پولی دستم اومد به جای اینکه بخوام یه ماشین دیگه بگیرم خرج همین ماشین کنم و ماشینمو اسپرت کنم و در صورت امکان تیون کردن....یعنی میخوام ماشین مورد نظر توان اسپرت کردن و تیون شدن خوب و بالایی داشته باشه که با تحقیقاتی که کردم گویا لوگان چنین خوصوصیاتی داره و در اروپا هم خیلی ها این ماشین را تیون کردن.....
    نظره شما چیه؟ ایا تحقیقات من درست بوده؟
    این اولین ماشینی هست که میخوام برای خودم بگیرم همیشه ماشین پدر یا مادرم زیره پام بوده و همیشه محدودیت داشتم ولی این سری ماشین ماله خودمه و هیچ محدودیتی برای تغییرات ندارم.....
    همین طور که گفتم لوگان برای اسپرت کردن بد نیست و میتونه یه ایده خوب باشه!
    من باشم 206 یا گل رو برای این کار انتخاب میکنم!

2. این کاربر از farshad bugatti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

فکر کنم مزدا 3 2007 به نسبت قیمتش بیارزه.راستی مدل 2007 تیپ 3 الان چنده؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

مزدا 3 بهترین انتخاب

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

همین طور که گفتم لوگان برای اسپرت کردن بد نیست و میتونه یه ایده خوب باشه!
    من باشم 206 یا گل رو برای این کار انتخاب میکنم!
    سلام.
    من از ماشین بدون صندوق(هاچ پک) خوشم نمیاد به صندوق عقب نیاز دارم.
    پس تو قیمت پایین لوگان ماشینه خوبیه؟

لطفن اگه میشه در مورد مگان هم توضیحاتی بدین.چه طور ماشینیه؟ ماله چه سالیه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

مگان شک نکن

ایمنی حرف اول را میزنه

سرعت و شتاب تو جاده های ما معنی نمیده

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

با سلام هیچکدوم از این گزینه ها دیگر بهترین انتخاب نیست . در حال حاضر محصولات MG دارد وارد تدریجاً در همین بازه ی قیمتی وارد میشود و امکانات و قابلیتهای مزدا3 در مقابل آن عددی نیست . دو مدل MG اگر اشتباه نکنم 545 و 6 وارد شده . در مجله ی ماشین همین ماه ( اول آذر) میتوانی تست فنی آنرا در پیست آزادی بوسیله ی خبرنگارها بخوانی .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

اصلاح میکنم MG 550 و MG 6

مطلب زیر مال 1 ماه قبل است ولی در حال حاضر دارد یواش یواش وارد میشود . تا سال آینده کم کم مونتاژ هم بشود :

دنیای‌خودرو: هم‌اکنون به دنبال مقدمات تولید MG در ایران هستیم و امیدواریم تا سال آینده تولید این خودرو را در ایران آغاز کنیم.

علیرضا دیلمی، مدیرعامل شرکت مدیاموتورز نماینده شرکت MG با بیان مطلب فوق، گفت: سعی داریم یک مدل ارزان‌قیمت MG را در ایران تولید کنیم. تا پایان سال هم قصد داریم دومین محصول MG یعنی مدل شش سیلندر را عرضه کنیم که قیمتی در حدود 40 میلیون تومان خواهد داشت. این مدل بر روی پلت‌فرم MG550 است و در کارخانجات MG در انگلستان و چین تولید می‌شود.

وی ادامه داد: هم‌اکنون محصول MG550 با استقبال زیادی مواجه شده، به گونه‌ای که این محصول در بازار آزاد چهار میلیون تومان گران‌تر از قیمت نمایندگی آن عرضه می‌شود. ما هم با توجه به استقبال بالا با آغاز ثبت سفارش‌های جدید اقدام به واردات MG550 و MG6 می کنیم. وی توضیح داد: مدل MG550 و MG6 و مدل‌های لوکس MG را وارد می‌کنیم و مدل‌های ارزان قیمت‌تر را در ایران تولید خواهیم کرد. البته اگر اجازه واردات داده نشود،‌مدل‌های لوکس یعنی MG6 و MG550 را هم در ایران تولید خواهیم کرد. او گفت: برای خودروهای دیزلی نیز محصولات مناسبی برای عرضه در بازار ایران داریم ولی تا سوخت مناسب دیزل عرضه نشود اقدام به واردات این خودروها نخواهیم کرد، چرا که گازوئیل نامناسب ایران به خودروها آسیب زده و سبب می‌شود از نظر خدمات پس از فروش دچار زیان شویم.

علیرضا دیلمی تصریح کرد: چون کارخانجات MG علاوه بر انگلستان در چین نیز قرار دارد، در صورت تحریم باز هم ما می‌توانیم با گشایش اعتبار تولید و واردات خود را ادامه دهیم. ديلمي مرکز تحقيق و توسعه MG را داراي سه هزار نفر نيروي انساني اعلام کرد و گفت: اين مجموعه منابع انساني در سه بخش ارتقاء و بهينه‌سازي محصولات فعلي، توليد محصولات جديد و تغيير در رنج آن، و طراحي براي توليد موتورهايي با تکنولوژي خاص(هيبريدي و ...) فعاليت مي‌کنند. مديرعامل شرکت مدياموتورز از فعاليت کارخانجات MG در کشورهاي انگليس، مصر، چين و ... خبر داد که يکي از مدرن‌ترين اين کارخانجات، کارخانه توليد اين محصولات در کشور چين است.

وي يکي از مهمترين مزایای MG را وجود ايمني بالا در محصولات منتخب اين شرکت دانست و گفت: خودرو MG550 که مدل سال 2009 شرکت MG است و سال قبل شاهد ورود آن به کشور بوديم داراي پنج ستاره ايمني تصادف است.

ديلمي استانداردهاي 55‌گانه براي واردات خودرو به ايران را يکي از سخت‌گيرانه‌ترين استانداردهاي موجود منطقه دانست که با هدف حمايت از مصرف‌کنندگان تدوين شده است و اضافه کرد: مدياموتورز در اين زمينه از تجربيات سيستم مرکز اطلاعات مشتري گلديران که در منطقه خاورميانه، آفريقا و آسيا بي نظير است استفاده مي‌کند.

مديرعامل شرکت مدياموتورز، از ايجاد بيش از پنج هزار متر مربع فضاي نمايشگاهي براي محصولات MG در سراسر کشور طي سال آينده خبر داد و اظهار کرد: هم‌اکنون هفت نماينده فروش، خدمات پس از فروش و تامين قطعه براي محصولات MG در کشور فعاليت مي کنند که اين تعداد تا پايان سال به 16 و در سال آينده تا 25 نماينده افزايش خواهد يافت. وي اضافه کرد در يک برنامه يکساله تصميم داريم که بيش از 30‌درصد نمايندگي‌هاي MG به رتبه يک وزارت صنايع و معادن دست يابند و مابقي لااقل داراي رتبه دو باشند. گفتنی است MG6 یک خودرو فست‌بک در کلاس «C» است که هم‌اندازه خودرو مزدا3 است.

این محصول در مدل پایه هم دارای توربو شارژر است و قدرت موتور آن نیز 160 اسب‌بخار است. این خودرو پلت‌فرمی مشترک با دیگر مدل MG یعنی 550 دارد. موتور این خودرو 8/1 لیتری چهار سیلندر است و شتاب صفر تا 100 آن هم 9 ثانیه است. گیربکس این خودرو تیپ‌ترونیک است.

این خودرو از امکاناتی مانند سیستم صوتی و تصویری مجهز به DVD-VCD-MP3 به همراه 8 بلندگو، رینگ اسپرت 17 اینچ آلومینیومی، روکش صندلی چرمی، سیستم تهویه مطبوع دیجیتال 2 ناحیه‌ای، صندلی برقی 6 جهته برای راننده، سیستم MBA ( سیستم کمکی برای ترمز)، سیستم‌های DSC-TCS-EBA ( سیستم کنترل دینامیکی - سیستم ضد لغزش- سیستم الکترونیک تقویت ترمز)، کیسه هوای ایمنی در کناره‌های اتومبیل، تنظیم اتوماتیک نور در آینه داخل اتومبیل، صندلی برقی شش جهته برای سرنشین جلو، شیشه‌های برقی اتوماتیک چهار درب مجهز به سیستم ANTI TRAP، تکیه‌گاه آرنج برای سرنشینان عقب و بلوتوث برای ارتباط تلفنی بهره برده است.

همچنین دوربین دید عقب، سیستم نشان‌دهنده میزان باد لاستیک ها، سنسور باران و گرد و خاک به همراه سیستم روشنایی اتوماتیک داخل اتومبیل، سانروف مجهز به سیستم ANTI TRAP، سیستم کمکی برای پارک کردن اتومبیل، محفظه زیر صندلی، محفظه نگهداری عینک، سیستم تهویه مجزا برای سرنشینان عقب به همراه یخچال، محفظه نقشه، کروز کنترل پیشرفته، سوئیچ تغییر سیستم گیربکس به حالت تیپ ترونیک، کنترل سیستم صوتی از روی فرمان، آفتاب گیر راننده و سرنشین جلو مجهز به آینه و چراغ، چراغ سقفی جلو و عقب، هشدار نبستن کمربند‌های ایمنی، تیغه‌های برف پاک‌کن پیشرفته، سوکت مجزای برق برای سرنشینان عقب نیز از دیگر امکانات این خودرو است.

بر اساس این گزارش نشان‌دهنده میزان آب رادیاتور، استارت اتومبیل با فشار کلید، مجهز به سیستم‌های ABS – EBD، کمربند‌های ایمنی 3 نقطه‌ای با قابلیت تنظیم ارتفاع، قفل کودک، قفل خودکار درب‌ها پس از حرکت‌، ایموبلایزر، شیشه‌شور عقب، ورودی USB+AUX IN، صندلی‌های عقب کاملاً تاشو، سیستم مکان‌یاب GPS، پدال F1 (امکان تعویض دنده با اهرم‌های تعبیه شده بر روی فرمان)، ایمنی NCAP 5ستاره، مجهز به شش کیسه هوای ایمنی برای راننده و سرنشینان و استاندارد آلایندگی EURO IV (یورو‌4) از دیگر مشخصات این خودرو است.

صفحه 4 از 4 اولاول 1234

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •