سلام سرکار مهدی!
چطوری؟
خو اول این که این بازی شبیه ساز واقعیت نیست!
این که گرافیک اش فانتزی میزنه برای وفاداری به نسخ پیشین هستش.
ثانیا این که فیزیک اش مشکل نداره! این عدم خرابی یه نوع بدعت در سری NFS محسوب میشه!
اگه غیر این بود من تعجب میکردم ...
سلام سرکار مهدی!
چطوری؟
خو اول این که این بازی شبیه ساز واقعیت نیست!
این که گرافیک اش فانتزی میزنه برای وفاداری به نسخ پیشین هستش.
ثانیا این که فیزیک اش مشکل نداره! این عدم خرابی یه نوع بدعت در سری NFS محسوب میشه!
اگه غیر این بود من تعجب میکردم ...
ممنون یاسر جون تا حدی قانع شدم
ولی با تعاریفی که بچه ها از گرافیک این بازی کرده بودم انتظارم یه کم بیشتر بود همین![]()
اینو که گفتی اندکی به فکر فرو رفتم!
یادم اومد که سازنده گان بازی تو یه مصاحبه گفته بودند که خودشون (سازنده ها) همشون از طرفدارای پر و پا قرص نسخه های اولیه بوده اند ...
سری یک تا چهار ...
و الان هم دارن تلاش میکنند یه جورایی خودشون رو راضی کنند که طرفداران قدیم اند!
طبیعیه که در صورت قانع شدن اونها ما هم لذت خواهیم برد!
یه جایی گفته بودن :
ما دقیقا میدونیم بازی کننده ها از یه NFS چی میخوان .
من به شخصه NFS رو با خراب نشدن ماشین ها میشناسم و خوشم میاد! :دئ
همین که حتی میتونی خش افتادن رو ماشین ات رو هم Off کنی.
یاد جاده های 2 Hot Pursuit بخیر ...
چقدر با اون کوهستان و فصل پاییز اش خاطره دارم ...
این اون چیزیه که من از یه NFS مدرن! انتظار دارم که این شماره کاملا جوابگوی منه!
حالا تیونینگ رو از Underground به این ور اضافه کردند که با این که خوب بود! اما باور کن من یکی از تو شب بودن مسابقات دل پری داشتم!
یه جورایی یک نواختی بدی داشت!
عین این پیرزن های ذوق زده همین طوری مسلسلی چقدر حرف زدم!
شرمنده دوستان.![]()
من امروز بازی رو روی یک DVD9 خریدم ، انصافا نسبت به نسخه های قبلی بهتر شده
من با لپ تاپ Acer 5741G و گرافیک geforce GT320M و پردازنده Core i5 430M با بالاترین حد تنظیمات گرافیک و رزولوشن 1366x768 بازی کردم اصلا کم نمیاره .
گرافیکش هم خیلی خوبه برای من سواله بعضی ها ناراضی هستن .
فقط ظاهرا بازی در مود career داستان مشخصی نداره مثل carbon یا undercover و اگه داشت جذابیتش خیلی بیشتر می شد .
تفاوت کرک های مختلف واسه این بازی تو چیه ؟
الان دیدم RELOADED هم یه اکتیوتور بیرون داده کدومشون بهتره ؟
مهدی جون داداش یکبار تو تاریکی مطلق چراغ ماشینتو خاموش روشن کن خیلی حال میده و نظرت راجب گرافیکش عوض میشه به جان خودم!!!
ممنون یاسر جون تا حدی قانع شدم
ولی با تعاریفی که بچه ها از گرافیک این بازی کرده بودم انتظارم یه کم بیشتر بود همین![]()
![]()
ما که از نسخه 360 نا امید شدیم دیروز نسخه پی سی رو گرفتم و فقط یک مرحله بازی کردم.
فقط یه سوال :
بازی درجه سختی نداره ؟
من حالت کرییر را انتخاب کردم ولی اصلا انتخاب پلیس و خلاف کار نداشت . این امکان تو بازی هست که انتخاب کنیم پلیس باشیم یا نه ؟
سلام
به دوستان عزیر . بنده هم بعد از یه غیبت 20 روزه برگشتم. کلی از دنیا و گیم عقبم. این بازی خوبه ؟ برا من دانلود شده و نمی دونم چه کرکی باید استفاده کنم. البته هنوز نصب نکردم. اگر ممکنه دوستان یه کرک مناسب و بی دردسر بزارن برا دان ممنون میشم.
باتشکر...
خیلی خوشحالم که باز برگشتم.
بله دقیقا حق باشماست ، متاسفانه هم اینک ارزش ریال در بازار ارز بسیار پائین هست ...
اگه دقیقا قیمت بازی اورجینال رو بخواهید در میاد 600000 ریال ، که ما خودمون رو گول می زنیم و می گیم 60000 تومان...
اینجا تاپیک بازیه نه مباحث دیگه. در مورد بازی صحبت کنید لطفاً.
این بازی داستان خاصی رو دنبال میکنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)