جناب
3 تومن میدیم
از ساپورت و بخش انلاین که خبری نیست
تازه چند تا فحشم نثارمون می کنن
حالا نق هم نزنیم؟
در ضمن با 3 تومن میشه 6 تا چیپس نمکی خرید!!
جهت اسپم نشدن پست:
واقعا اونجوری که تو تریلر نشون میداد هلیکوپتر میاد Spike strike میندازه زمین!؟
جناب
3 تومن میدیم
از ساپورت و بخش انلاین که خبری نیست
تازه چند تا فحشم نثارمون می کنن
حالا نق هم نزنیم؟
در ضمن با 3 تومن میشه 6 تا چیپس نمکی خرید!!
جهت اسپم نشدن پست:
واقعا اونجوری که تو تریلر نشون میداد هلیکوپتر میاد Spike strike میندازه زمین!؟
بله مثل ابله ها هم بالا سرش وایمیسه تا ماشین حریف بفهمه و مسیرشو عوض کنه![]()
اقا چطور میشه ازاد بازی کرد؟
تیونینگ که تعطیل ولی گرافیک بابا ایول داره البته سرپیچ فریم رو ۲۵ میاد)
خواب ، من قصد بحث کردن ندارم اما برای آنلاین بازی کردن این نسخه مشکل بزرگتری وجود داره ( اینترنت ایران ) ، وگرنه خدایش ، انجام آنلاین بعضی از بازی ها ( از جمله همین ) ارزش 60 هزار تومان خرج کردن رو داره ....
من می گم شما فرض کن 3000 خرج کردی برای آفلاین ، یعنی واقعا ارزشش رو نداره ؟! نه خداییش ارزش نداره ؟
اگه ارزشش رو نداره بهتره همون 6 تا چیبس رو بخریم ، البته من پیاز جعفریش رو بیشتر دوس دارم
در ضمن منظورتون رو از فحش نفهمیدم منظور همون مرگ بر آمریکایه که هر جمعه با صدای بلند می گیم ؟
می دونید این اینترنتی که هم اکنون ازش استفاده می کنید از کجا شکل گرفته ؟
به شخصه میگم ، آنلاین این بازی فوق العاده پر هیجان و جذابه
یعنی میخکوب میشیم پای سیستم![]()
l میشه بگید بازی رو از کجا اورجینال گرفتین؟؟ ایا از مغازه گرفتین یا سایت یا جایی بازی رو میفروشه ؟؟ برای انلاین شدن چه سرعتی لازم هست ( 256 جواب میده ) وچقدر از ترافیک ماهیانه برای یک ساعت بازی کم میشه ؟؟به شخصه میگم ، آنلاین این بازی فوق العاده پر هیجان و جذابه
یعنی میخکوب میشیم پای سیستم
یکی از دوستان گفت بیا من سریالش رو بهت میدم ، ما هم ازش گرفتیم با همین dvd های کرک اجرا کردیم.
راستیتش من 512 دارم ، برای آنلاین بازی کردن مشکلی نداریم یعنی تا اینجا از لحاظ لگ و ... مشکل خاصی نبوده ، تنها چیزی که بوده هیجان بوده و بس.
فرض کنید زمانی رو که چشم امید 3 نفر دیگه به شماست و 4 تا پلیس دنبالتون هستن و باید هرطور شده به خط پایان برسید![]()
َماره سریاله که نسخه معمولی بازی 27 تومن و نسخه لیمیتد ادیشن بازی هم 37 تومن هست![]()
راست میگه
جذابیت انلاین بازی کردن این بازی ها خیــــــــــــــــــلی بیشتر از افلاینشه
البته من که این بازی ر ندارم ولی DiRT 2 اینقدر حال میده. فکر کن با 7 نفر دیگه مسابقه رالی بدی
دوستان من پیپال دارم اگه خواستید می خرم واستون (البته تبلیغ نشه!)
برا لیمیت پول دادن پول دور ریختنه !
بالاخره آخرش همه ماشین ها باز میشن دیگه
همین الان 4 تا پلیس بودیم 3 تاشون ترکیدن ، تنهایی 3 تا ماشین رو گرفتم البته خب اون بنده خداها زحمتشون رو کشیدن
پایه چند نفر پیدا بشه اورجینال بگیرن دور هم بزنیم بسیار کیف خواهد داد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)