اگه بودجت محدود نیست رم 4 با گرافیم ati بگیر اما در غیر اینصورت به نظرم رم 2 با گرافیک ati برا شما مناسبتره(به هر حال رم رو بعدا هم میتونی ارتقا بدی گرچه هزینش زیاد میشه اما گرافیک رو نمیشه ارتقا داد و گرافیک intel هم که بدرد بازی نمیخوره)
اگه بودجت محدود نیست رم 4 با گرافیم ati بگیر اما در غیر اینصورت به نظرم رم 2 با گرافیک ati برا شما مناسبتره(به هر حال رم رو بعدا هم میتونی ارتقا بدی گرچه هزینش زیاد میشه اما گرافیک رو نمیشه ارتقا داد و گرافیک intel هم که بدرد بازی نمیخوره)
سوال سوال سوال
دوستان اینکه گرافیکو نوشته up to 2.8 چیه قضیه اش چون گرافیک من که 5470 هست آخرش نوشته dedicated اگه اشتباه نکنم پس نمیتونه از رم استفاده کنه پس چه جوریه این؟؟؟
و یه سوال دیگه من وقتی میخواستم لب تاپو بخرم از فروشگاه نیرو انتظامی مسئول فروش از یه قسمتی که فکر کنم دایرکت ایکس بود مشخصات سیستم رو آورد (روی ویندوز سون) بعد توی اونجا نوشته بود گرافیک 2048 مگابایت من همینجوری موندم ولی حالا که میبینم آخرش نوشته اینجوری خلاصه کامله کامل گیج شدم رفت اگه یه توضیح بدید ممنون میشم(در ضمن من زیاد با ویندوز 7 آشنائی ندارم کلا" 2 ماه هست که دارم باهاش کار کنم!)
به نظر منم رم 2 با کارت گرافیک ATI بهتره. حق با شیطونه.
گرافیک اینتل.
راستي رو اون قيمت هايي كه تو سايتش زده 3درصد ماليات مياد روش.آقا ماکه گول خوردیم لااقل شما چشموگوشتونوباز کنید گول زیگورات رو با این تبلیغات دروغ و کذبش نخورید
من حضورن رفتم زيگورات.همين كه وارد شدم مردك گفت ميخواي نوت بوك بخري(نگذاشت سلام كنم).
گفتم امروزه رو قيمت ميگيرم. ايشالله فردا ميخرم.نوت بوكهارو چيده بود رو پارتيشن.
رفتم 5010 رو ديدم.
قيمتاشم ديدم.
اما 3درصد ماليات وعوارض رو نميدونستم.
تا يكي زنگ زد اونجا(ازاين شركت هاي كله گنده)6 تا نوت بوك ميخواست.
اونجا بود كه ديدم تازه 3در صد هم بايد علاوه بر قيمتش بهشون بديم.
Last edited by soroush20; 21-11-2010 at 11:12.
1سوال و1راهنمايي.بنده هنوز در صدد خريدن دل هستم.يكي از دوستام كه آشنا هست بهم 880 قيمت داده.در صورتي كه اگه از زيگورات بگير با3 در صدي كه گفتم در مياد886 هزار.حالا به نظر شما من كدو مو بگيرم؟از گارانتي زيگورات راضي نيستم.يه جورايي كلاه بردارن.اخه دوستم خريد 2ماه بعد مينش سوخت بخاطر حرارت بيش از اندازه دستگاه.مشكل از خود دستگاه بود.بلاخره420 پياده شد.جلو چشم خودم!!!!!!خلاصه گارانتيشم مورد اعتماد نيست.فقط موقعي كه ميخواي بخري ميگم گارانتيش اينجوريه،اونجوريه!!وقتي خريدي....در اينكه اين نوت بوك خوبه شكي نيست اما مفت خوري اونا زياده!!!
راستي يادم رفت بگم.اون دوستم كه880 ميده كيف و موس و كول پد هم ميده.ولي زيگورات هيچي نميده!!
ببین دوست من، منکه ازین زیگورات نامرد همین اولش پا خوردم.الکی پول اضافه نده.اون لااقل دوستته مطمئن باش فردا نمیگه من دفعه اولیه که صداتو میشنوم.قطعا بیشتر واست میتونه کار بکنه تا اون زیگورات ..........
دوستان اگه امکانش هست از دی وی دی رایترتون یه عکس بزارید؟
Last edited by asemanekavir38; 21-11-2010 at 16:25.
من هم همين فكرو كردم.
چون رفيقم كه رفت اونجا مين نوت بوكشو عوض كنه هزار بهانه برا اينكه ازش پول بچاپن آووردن.آخرش هم بنده خدا420 هزار پياده شد!!!!!!!!!!!!!
دوست من اگر لپ تاپت گرافیکش 5470 هست 880 تومن زیاده من جای تو بودم کل بازار رو میگشتم برو بازار رضا ،پاساژ ایران و سر آخر هم پاساژ پایتخت رو برو قیمتا رو بپرس مطمین باش یه چیز خوب گیرت میاد توی پایتخت آرتاک از همه ارزونتر میداد من خودم از اونجا خریدم و همه چیش خوب بوده تا الان
اونی که به شما نشون داد total memory بوده و فکر میکنم گرافیک در صورت نیاز میتونه یه مقدار از رم لپ تاپ برا خودش قرض بگیره و به همین خاطر نوشته up to 2.8 و گرنه dedicate 1GB هست(البته 512 هم داریم) شما به قسمت display resolution برو و advanced setting رو بزن، بهت همه مشخصات گرافیک رو نشون میده
---------- Post added at 04:44 PM ---------- Previous post was at 04:40 PM ----------
زیاد این حرف هاشون رو جدی نگیر، 3 درصد کدومه
من از نمایندگی زیگورات خریدم و 15 هزار تخفیف + یه کیف گرفتم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)