تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 17 از 17

نام تاپيک: 3gs یا i9000؟کدوم رو بخرم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

نکته ای که هست اینه که این گوشی ها بر خلاف آیفون افت قیمت سریع تری هم دارند. نشون به این نشون که شما آیفون دست دوم مدل پایین تر را به قیمت گالاکسی داری می خری.

اپل یک نوع گوشی داره هوایش را هم خوب داره.
    سامسونگ مرتبا در حال تولید انواع تاچ از کوربی تا گالاگسی i9000 هست. یک محصول سرسبد (flagship) نداره که خیالت راحت باشه تا مدتها ساپورته.

این شرکتها دوباره فردا پس فردا میان شکل پورت ورودی را عوض می کنند. خدا میدونه من چند تا کابل مینی/میکرو usb با شکلهای مختلف دارم.

آیفون ۳ سال اندازه خودش و یا شکل و جای پورتش عوضش نشد. همین عامل باعث شده شرکتها کلی وسایل جانبی برایش بدهند بیرون. چون خیالشون راحته هم به مدلهای قبلی می خوره هم به مدل های آینده.
    فقط به تنوع اسپیکر ها نگاهی بیانداز:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این گوشی شاید بتونه از همه نظر آیفون ۴ را رد کنه. ولی وقتی طبق روال گذشته‌ها شرکت تولید کننده پشتش را خالی کنه، چه ارزشی داره؟

دلت هم که با آیفون هست. برو همون را بخر. هر گوشی یک عیبی داره. پس اونی را بخر که دلت می خواد.

من خودم را گذاشتم جای شما و این نتیجه گیری‌ها را کردم. فیلم کار کردن گالاکسی را هم دیده ام. خیلی بهتر از iOS هست که یکساله دارم باهاش کار می کنم ولیکن به همین دلایل بالا باز اپل را انتخاب می کنم.

2. این کاربر از dr_faust بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

نکته ای که هست اینه که این گوشی ها بر خلاف آیفون افت قیمت سریع تری هم دارند. نشون به این نشون که شما آیفون دست دوم مدل پایین تر را به قیمت گالاکسی داری می خری.

اپل یک نوع گوشی داره هوایش را هم خوب داره.
    سامسونگ مرتبا در حال تولید انواع تاچ از کوربی تا گالاگسی i9000 هست. یک محصول سرسبد (flagship) نداره که خیالت راحت باشه تا مدتها ساپورته.

این شرکتها دوباره فردا پس فردا میان شکل پورت ورودی را عوض می کنند. خدا میدونه من چند تا کابل مینی/میکرو usb با شکلهای مختلف دارم.

آیفون ۳ سال اندازه خودش و یا شکل و جای پورتش عوضش نشد. همین عامل باعث شده شرکتها کلی وسایل جانبی برایش بدهند بیرون. چون خیالشون راحته هم به مدلهای قبلی می خوره هم به مدل های آینده.
    فقط به تنوع اسپیکر ها نگاهی بیانداز:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این گوشی شاید بتونه از همه نظر آیفون ۴ را رد کنه. ولی وقتی طبق روال گذشته‌ها شرکت تولید کننده پشتش را خالی کنه، چه ارزشی داره؟

دلت هم که با آیفون هست. برو همون را بخر. هر گوشی یک عیبی داره. پس اونی را بخر که دلت می خواد.

من خودم را گذاشتم جای شما و این نتیجه گیری‌ها را کردم. فیلم کار کردن گالاکسی را هم دیده ام. خیلی بهتر از iOS هست که یکساله دارم باهاش کار می کنم ولیکن به همین دلایل بالا باز اپل را انتخاب می کنم.
    ساپورت سامسونگ كه از گوشياش خيلي خوبه
    حتي براي استار هم كلي فريمور بيرون داد
    براي گالكسي كه خيلي زود آندرويد 2.2 اومد
    شما يه نگاه به پشتيباني سوني اريكسون از x10 بندازين قطعا تجديد نظر ميكنين
    انصافا ساپورتي كه از گالكسي شده توي گوشيه ديگه اي نديدم

با پول شما همين گالكسي خوبه
    البته من با نظر اون دوستمون كه ديزاير اچ دي رو پيشنهاد كردن هم موافقم
    اونم گوشيه خيلي خوبيه
    Last edited by گرافيكار; 14-11-2010 at 15:40.

4. 2 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز rawen.west69's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    کلوپ گوشی ها

پيش فرض

راست میگن! شما desire hd بخر
    از هردوشون بهتره...

6. 2 کاربر از rawen.west69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام دوستان میخوام یه گوشی 700 تومنی بخرم
    راستش یه هفتس گیج شدن بین این دو مدل
    3gs دست دو در حد نو یکی از اشنایان داره میگه 700
    این سامسونگ گالکسی 9000 هم نو هست 690
    خودم بیشتر ایفون دوس دارم ولی حقیقت ته دلم دودل هستم
    میشه راهنماییم کنید که کدوم مدل رو بخرم بهتره واسم و تا یه سال اینده جواب کارمو میده
    به جز مزیت ال سی دی هاشون و سی پی یوشون بگین چون تو این زمینه گلکسی بهتره و واسه من هم زیاد مهم نیست این
    ایفن واقعن گوشیه خوب و ارزش داریه ولی به نظر من(نظره شخصی) لوازم الکترونیکی به خوصوص گوشی دست دو خریداری نشه بهتره.
    به نظره من اگه ایفن میخوای اگه میتونی یه ایفن4 نو بگیر که اصلن با بودجه ی شما جور در نمیاد در غیر این صورت اچ تی سی دیزایر میتونه یکی از بهترین گزینه ها باشه با قیمتی تقریبن 780 هزار تومان.
    اگه بتونی برای دیزایر هزینه کنی واقعن ارزش داره

8. این کاربر از bibak_fa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Atropates's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام دوستان میخوام یه گوشی 700 تومنی بخرم
    راستش یه هفتس گیج شدن بین این دو مدل
    3gs دست دو در حد نو یکی از اشنایان داره میگه 700
    این سامسونگ گالکسی 9000 هم نو هست 690
    خودم بیشتر ایفون دوس دارم ولی حقیقت ته دلم دودل هستم
    میشه راهنماییم کنید که کدوم مدل رو بخرم بهتره واسم و تا یه سال اینده جواب کارمو میده
    به جز مزیت ال سی دی هاشون و سی پی یوشون بگین چون تو این زمینه گلکسی بهتره و واسه من هم زیاد مهم نیست این
    من هم دو هفته پیش که دقیقا شرایط شما رو داشتم ( یعنی بین 3GS و Galaxy S مونده بودم ) Galaxy رو انتخاب کردم چون آخرش به خودم گفتم باید بین iPhone 4 و Galaxy S فکر کرد , بین 3GS و Galaxy S که فکر کردن نمی خواد . وقتی هم به تفاوت قیمت iPhone 4 و Galaxy S نیگاه میکردم کلا پشیمون میشدم از آوردن 4 iPhone توو گزینه هام چون واقعا قیمتش غیر معقول بود . الانم از Galaxy S نهایت لذت رو میبرم و از انتخاب کردنش خوشحالم . جدا حرف نداره .

فقط یه چیزی بهت بگم , تا دلت راضی نشه به Galaxy S , نخرش , یعنی هیچوقت گوشی که دلت باهاش نیست رو نخر , چه HTC باشه چه Galaxy چه آیفون چه هرگوشی ای , منطق و دل هر دو باید جواب بله رو بگن
    Last edited by Atropates; 17-11-2010 at 03:01.

10. 2 کاربر از Atropates بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

با پست بالا موافقم.
    با توجه به این که ایفن را خیلی قبول دارم ولی قیمت بالایی هم داره و کسی که مشکل مالی نداره میتونه خریداری کنه در غیر این صورت گوشی های خوب زیادی هستن

داره خودمونی میشه farnazg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فقط گالکسی .... این که دیگه سوال نداره ... آینده تو دست آندرویده ...

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •