نکته ای که هست اینه که این گوشی ها بر خلاف آیفون افت قیمت سریع تری هم دارند. نشون به این نشون که شما آیفون دست دوم مدل پایین تر را به قیمت گالاکسی داری می خری.
اپل یک نوع گوشی داره هوایش را هم خوب داره.
سامسونگ مرتبا در حال تولید انواع تاچ از کوربی تا گالاگسی i9000 هست. یک محصول سرسبد (flagship) نداره که خیالت راحت باشه تا مدتها ساپورته.
این شرکتها دوباره فردا پس فردا میان شکل پورت ورودی را عوض می کنند. خدا میدونه من چند تا کابل مینی/میکرو usb با شکلهای مختلف دارم.
آیفون ۳ سال اندازه خودش و یا شکل و جای پورتش عوضش نشد. همین عامل باعث شده شرکتها کلی وسایل جانبی برایش بدهند بیرون. چون خیالشون راحته هم به مدلهای قبلی می خوره هم به مدل های آینده.
فقط به تنوع اسپیکر ها نگاهی بیانداز:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این گوشی شاید بتونه از همه نظر آیفون ۴ را رد کنه. ولی وقتی طبق روال گذشتهها شرکت تولید کننده پشتش را خالی کنه، چه ارزشی داره؟
دلت هم که با آیفون هست. برو همون را بخر. هر گوشی یک عیبی داره. پس اونی را بخر که دلت می خواد.
من خودم را گذاشتم جای شما و این نتیجه گیریها را کردم. فیلم کار کردن گالاکسی را هم دیده ام. خیلی بهتر از iOS هست که یکساله دارم باهاش کار می کنم ولیکن به همین دلایل بالا باز اپل را انتخاب می کنم.