نه بابا شوخی کردم!
آخه گفتی روی گوشی نشون نمیده.
واسه اون گفتم.
نه بابا شوخی کردم!
آخه گفتی روی گوشی نشون نمیده.
واسه اون گفتم.
منظورم چیز زائد و اضافی ازش نمیزنه بیرون![]()
خيلي ممنونم.بله ميتونه جديدا
درمورد بازيهاي با کيفيت چي (مثل NFS Shift). آيا ميتونه روان اجراشون کنه؟
عزیز،این گشوی رو دست کم نگیر.....
از ظنر خیلی ها از جمله شخص بنده،از ظنر ویژگی های اساسی،هیچ چیزی از گوشی های اند کم نداره....
شما میتونی توی جی اس ام ارنا این گوشی رو با مثلا گلکسی اس مقایسه کنی....
چیزی که به چشم من اومد و بارم مهم بود،این بود که رام 512 گلکسی،در مقابل رام 348 ایکس تن بیشتر بود....(خیلی بیشتر بود!!!)پردازنده و اینا همه 1 گیگ هستن و شاید با تفاوت مارک ها،کمی سرعت فرق بکنه ولی در نهیات 1 گیگا هرتز،یک گیگا هرتزه!!
قیمت ها رو هم اگه مقایسه کنی،میبینی که برای جیب کارمندی،ایکس تن خیلی بهتره از گلکسی و دیزایر اچ دیی که دست یه اقا بوده باشه!!
خب پس خدا رو شکر. فقط دو تا سوال ديگه دارم که ممنون ميشم پاسخ بدين:
1. من خودم سوني اريکسون G700 و يکي از دوستام Z530 داره. مشکلي که وجود داره اينه که موقع مکالمه، صداي طرف خوب نمياد. آيا Xperia X10 هم چنين مشکلي داره؟
2. موقع خريد بايد به چه چيزايي دقت کنم؟ Made in کجا بايد باشه؟
خواهشخيلي ممنونم.
درمورد بازيهاي با کيفيت چي (مثل NFS Shift). آيا ميتونه روان اجراشون کنه؟
آره راحت ميتونه
1- اينو بايد بچه هايي كه دارن جواب بدن ولي من كه باش كار كردم اين مشكلو نداشت....همه چيز مرتب بود. من خودم سوني اريکسون G700 و يکي از دوستام Z530 داره. مشکلي که وجود داره اينه که موقع مکالمه، صداي طرف خوب نمياد. آيا Xperia X10 هم چنين مشکلي داره؟
2. موقع خريد بايد به چه چيزايي دقت کنم؟ Made in کجا بايد باشه؟
2- مال خود كشور نام آشناي چايناباقيشم سعيد بارسلون بهت ميگه
![]()
نمیدونم چرا اینقد ایکس10 رو دسته کم میگیرن !
البته دلیلش 1.بخاطر ساپورت بد نرم افزاری و 2. ناتوان بودن هکرا برای ه ک بوتلودر این گوشی
جالبه که ایکس بنچمارکش با اینکه رمش 384 هست از دیزایر بهتر شده و هم رده نکسوس1 شده !
اگه رووش 2.2 بیاد بازم بالاتر میره !
قبل از آپدیت که معلومه کجا بوده (تو نمودار هست) بعد آپدیتم که نارنجیس :
خلاصه بخاطر ه ک نشدن بوت لودر خفن این گوشی بیچاره داره بهش ظلم میشه
یادمه اولایی که هنوز گلکسی نیومده بود یه تاپیک مقایسه بود که خود سامسونگیها هم وقتی راجع به ایکس10 حرف میزدن دس پاشون میلرزید ! الان بخاطر 2.2 شاخ شدن واسه ایکس10 وگرنه ....![]()
اینم جالبه ببینید :
محاسبه عدد پی به میلی ثانیه :
ایکس10 با ورژن 1.6 :
ایکس10 با ورژن 2.1 :
دیزایر 2.1 :
گلکسی اس 2.1 :
برای نکسوس 1 رو هم پیدا نکردم متاسفانه !
میبینید ایکس10 از هر 2 تا قوی تر عمل کرده و زمانش کمتر بوده !
واقعآ حیف این گوشی که سونی بهش نمیرسه !
البته بوت لودر ه ک شده...تا جایی که یه عکس دیدم از بنچمارک این گوشی، با رام 2.2، از گلکسی اینا خیلی سر تر بودش....عکس رو پیدا کرده و براتون میذارم....
به ظنر من سونی بزرگترین ظلم رو به این گوشی کرد...ولی با اوردن مولتی تاچ،و قرار گرفتن امکان رام ها،این گوشی دست نیافتنی خواهد بود!!!
بنچمارک Quadrant منتشر شده توسط دولوپر zdzihu از Custom Rom های Xperia X10
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)