تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 57 از 905 اولاول ... 74753545556575859606167107157557 ... آخرآخر
نمايش نتايج 561 به 570 از 9049

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

آخر فروم باز total_overdose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

سلام..
    من پراید 132 دارم و 30000 تا کار کرده و حالا می خواستم بدونم در این حد کار کرده وتا حالا هیچ چیزی شو عوض نکردم حالا چراغ check روشن می مونه ... می خواستم بدونم کدام قسمت هارو باید عوض کنم ؟

یک نفر هم سوار شد گفت بولبیرینگ هافرمان مشکل دارن آیا ضروری هست عوض کنم یا کار میده ..لنت ترمز و تسمه پروانه وغیره اگه تو این قسمت لازمه بگید ممنون...... .... ...
    سلام
    دوست خوبم همینطوری که نمیشه گفت ماشینتون چه مشکلی داره.
    ماشین هایی که از سیستم کامپیوتری Ecu استفاده میشه تا حدودی به وسیله دستگاه دیاگ که بزنن عیبش مشخص میشه شما به نمایندگی مجاز یا به این تنظیم انژکتوری ها که سیستم کامپیوتری دارن مراجعه کنید دیاگ میزنن مشکلش حل میشه.
    بلبرینگ فرمان اگه خراب بشه ممکنه فرمون سفت بچرخه یا صدای غیر طبیعی بده که اینم باید نشون مکانیک بدین.
    تسمه ها نیاز به تعویض ندارن فعلا البته اگه صدایه خاصی ندارن و بی مشکلا.در ضمن تسمه پروانه که نداره ماشینتون اونا ماشین های قدیمی بودن الان به وسیله فن خنک میشن.
    لنت ماشین هم بستگی به نوع رانندگی داره اما چون میگین 30000 هزار کار کرده باید چک بشن که چقدر هنوز گوشت دارن.
    Last edited by total_overdose; 18-11-2010 at 16:34.

2. این کاربر از total_overdose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز IRAN_KING's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام
    دوست خوبم همینطوری که نمیشه گفت ماشینتون چه مشکلی داره.
    ماشین هایی که از سیستم کامپیوتری Ecu استفاده میشه تا حدودی به وسیله دستگاه دیاگ که بزنن عیبش مشخص میشه شما به نمایندگی مجاز یا به این تنظیم انژکتوری ها که سیستم کامپیوتری دارن مراجعه کنید دیاگ میزنن مشکلش حل میشه.
    بلبرینگ فرمان اگه خراب بشه ممکنه فرمون سفت بچرخه یا صدای غیر طبیعی بده که اینم باید نشون مکانیک بدین.
    تسمه ها نیاز به تعویض ندارن فعلا البته اگه صدایه خاصی ندارن و بی مشکلا.در ضمن تسمه پروانه که نداره ماشینتون اونا ماشین های قدیمی بودن الان به وسیله فن خنک میشن.
    لنت ماشین هم بستگی به نوع رانندگی داره اما چون میگین 30000 هزار کار کرده باید چک بشن که چقدر هنوز گوشت دارن.
    پس اون صدایه صوت کمی که ماشین صبح روشن می کنم میده ماله چی هست من از یکی پرسیدم گفت تسمه ؟
    البته چند ماه هست اینطوری صدا میده ..اگه دقت کنی تو بعضی از پراید های زیاد کار کرده صداش خیلی زیاد هست بطوره غیژ غیژ صدا میده موتور ... !
    Last edited by m jax; 18-11-2010 at 16:44.

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

پس اون صدایه صوت کمی که ماشین صبح روشن می کنم میده ماله چی هست من از یکی پرسیدم گفت تسمه ؟
    خوب عزیزم تو که نگفتی صدا میده یا من ندیدم
    ببین ممکنه از پولیش باشه چون جدیدا در راستای بالا بردن کیفیت ماشین ها دیگه خیلی خیلی کیفیتشون رفته بالا
    حالا ممکنه هم از پولیش باشه هم از تسمه ولی احتمال میدم بیشتر پولی باشه.پیشه یه مکانیک یا دینام پیچ نشون بده
    Last edited by total_overdose; 18-11-2010 at 16:48.

حـــــرفـه ای heinrich_himmler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دوستان یه 405 مدل 89 گرفتم ( تحویل فوری ) که 2000 کیلومتر بیشتر کار نکرده
    اما یه مشکلش اینه که موتورش بد جور صدا میکنه حالت غرش
    ماشینم وقتی دور موتورش هنوز به 4000 نرسیده صدای موتورش خیلی زیاد میاد و یه جورایی غرنه میکشه
    اما من ماشین دوستمم که دوگانه سوز هستش ( روی گاز ) رو سوار شدم و دور موتورش رو روی 4000 که می آورم موتور خیلی نرم و بی صدا کار میکنه
    در صورتیکه ماشین من که با بنزین هم هستش این مشکلو داره

علت چیه ؟ و چیکار کنم ؟
    ببین عزیزم این مشکلات چیزی نیست که بشه از راه دور عیب یابی یا حل مشکل بشه.
    بعضی وقتا علائم مشابهن و نتایج مشابه دارن، پس میشه از راه دور با احتمال بالا گفت عیب چیه.
    اما چون مشکل شما از صدای موتوره و دقیقا هم مشخص نیست کجای موتوره یا چه صداییه و ما هم امکان شنیدن صدا رو در حالتهایی که نیاز داریم نداریم نمی تونیم نظر کامل یا قطعی بدیم.
    اما میتونه صدای پولیها یا اگزوز ....باشه که باید از نزدیک چک بشه.
    اما یه چیزی مطرح کردین که برای من جالب بود:
    تحویل فوری با 2000 کار کرد!!
    این چه مدلشه؟
    تحویل تحت هر شرایطی باید صفر باشه، از نمایندگی تحویل گرفتین؟
    می بخشین جواب نداده سوال پرسیدما

---------- Post added at 06:06 PM ---------- Previous post was at 06:03 PM ----------

سلام..
    من پراید 132 دارم و 30000 تا کار کرده و حالا می خواستم بدونم در این حد کار کرده وتا حالا هیچ چیزی شو عوض نکردم حالا چراغ check روشن می مونه ... می خواستم بدونم کدام قسمت هارو باید عوض کنم ؟

یک نفر هم سوار شد گفت بولبیرینگ هافرمان مشکل دارن آیا ضروری هست عوض کنم یا کار میده ..لنت ترمز و تسمه پروانه وغیره اگه تو این قسمت لازمه بگید ممنون...... .... ...
    هیچ چیز منظور قطعاته یا روغن واسکازینم عوض نکردی؟
    قطعات تا نیاز نباشه نیازی به تعویض نیست. چراغ چک هم باید ببینی علائمش چیه؟ یعنی ماشین چه تغییری کرده از وقتی چراغ روشن شده؟

6. این کاربر از heinrich_himmler بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pourya_bo2pmc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پرشیا - ایساتیس (یزد)

11

ببین عزیزم این مشکلات چیزی نیست که بشه از راه دور عیب یابی یا حل مشکل بشه.
    بعضی وقتا علائم مشابهن و نتایج مشابه دارن، پس میشه از راه دور با احتمال بالا گفت عیب چیه.
    اما چون مشکل شما از صدای موتوره و دقیقا هم مشخص نیست کجای موتوره یا چه صداییه و ما هم امکان شنیدن صدا رو در حالتهایی که نیاز داریم نداریم نمی تونیم نظر کامل یا قطعی بدیم.
    اما میتونه صدای پولیها یا اگزوز ....باشه که باید از نزدیک چک بشه.
    اما یه چیزی مطرح کردین که برای من جالب بود:
    تحویل فوری با 2000 کار کرد!!
    این چه مدلشه؟
    تحویل تحت هر شرایطی باید صفر باشه، از نمایندگی تحویل گرفتین؟
    می بخشین جواب نداده سوال پرسیدما

-

سلام
    نه منظورم این بود که تحویل فوری گرفتم و تا الان که سوار شدم 2500 کار کرده
    محض اطلاع امروز بردم نمایندگی ایران خودرو
    به تعمیر کارش گفتم با این که ماشینم زیر کاپوتش نمد داره و صدای خودرو باید بسیار کم بیاد داخل ولی لین مشکلو داره
    اونم گفت که این موتورها رو برحسب اینکه بشه گازسوز کنن درست کردن و بنابراین پیچ سوپاپهاشو شل بستن که راحتتر کار کنه که این سبب صدای بیشتر موتور میشه
    بعد که نگاه کرد گفت حق داری صداش زیاده
    گفت اگه میخوای ، ( اگه اصطلاحشو درست بگم ) واست فیلر کنم تا صداش کمتر بشه اما سوختت بالاتر میره
    اما همینجورم باشه هیچ مشکلی واسه موتورت نداره
    فقط شما یه زحمت بکش صدای اون ضبط خوشکلتو بالاتر ببر حل حله

نظرتون درباره حرفهای این استا تعمیرکار؟

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

فیلرگیری. یه حرکت ساده برای تنظیم فاصله سر اسبک یا بادامک با سر سوپاپ. برای ماشینای کاربراتی بسته به فصل گرما سرما باید تغییر می کرد، اما برای انژکتورها ثابته اما مامولا تو کیلومتر 1500 تا 2500 یک بار و بعد هر 30000 کیلومتر یک بار (اگه نیاز باشه) انجام میشه. خب اگه صداش تا این حد زیاده باید حتما فیلرگیری بشه و اگه احتمالا با ون حل نشه احتمال مشکل داشتن سر سیلندر هم هست (با توجه به تشخیص صدای تعمیرکار شما گفتم) بهتره ببری نمایندگی، ماشینای گارانتی فیلر گیری رایگان دارن تا یه کیلومتر خاصی. ماشین شما باید گارانتی هم داشته باشه البته. اگه مشکلی باشه اونجا گارانتی برطف کن هزینه کمتری پرداخت کنی.

9. این کاربر از heinrich_himmler بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pourya_bo2pmc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پرشیا - ایساتیس (یزد)

پيش فرض

حالا اینکه گفته با فیلرگیری سوختش میره بالاتر حرفش درسته ؟ و علتش چیه ؟
    آخه میگفت الان سوختت نرمه و بعد از فیلرگیری بالاتر میره

بله ماشین که گارانتی داره و تا الان که 2بار هم مراجعه کردم گله و شکایتی ندارم خدا رو شکر افرادی که کارا رو انجام میدادن ادمهای بدی نبودن

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

فیلر تو مصرف سوخت تاثیر مستقیم داره. سفت بودن یا شل بودنش هم روی عملکرد موتور.
    دوگانه سوز ها معمولا به عدم تنظیم بودن فیلر موتور حساسیت بیشتری نشون میدن. چیز خاص و عمل شق القمری نیست، ببر بگو می خوام فیلر بندازم. هزینش زیاد نیست و جزو خدمات گارانتی هم نیست. اگه نیاز باشه میندازن.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام
    منظورتون از تنظیم نشدن چیه؟
    یعنی اینکه وقتی دکمه ارتفاع رو میچرخونین نورا بالا پایین نمیشن؟
    مدل ماشین چی هست؟ اگه از این جدید هاست و مارک کاسه چراغتوم مدرن هست عیب از فیش هاشه .
    اگرم از اینا نیست یجا از نظر برقی مشکل داره.
    در مورد اون نور چپ هم که گفتی خودش همینطوره اکثر ماشین های روز کمی چراغ سمت راننده نور رو پایینتر میندازه برای اذیت نشدن راننده مقابل
    سلام خیلی ممنون.خدمتتون عرض کنم دکمه رو که پایین بالا میکنم موتور چراغا کار میکنه ولی چراغا بالا پایین نمیشن. یعنی صدای کار کردن موتورشون میاد ولی بالا پایین نمیشن.سمت راننده هم تقریبا 2 متر جلو ماشینو روشن میکنه.

---------- Post added at 04:36 PM ---------- Previous post was at 04:33 PM ----------

سلام
    منظورتون از تنظیم نشدن چیه؟
    یعنی اینکه وقتی دکمه ارتفاع رو میچرخونین نورا بالا پایین نمیشن؟
    مدل ماشین چی هست؟ اگه از این جدید هاست و مارک کاسه چراغتوم مدرن هست عیب از فیش هاشه .
    اگرم از اینا نیست یجا از نظر برقی مشکل داره.
    در مورد اون نور چپ هم که گفتی خودش همینطوره اکثر ماشین های روز کمی چراغ سمت راننده نور رو پایینتر میندازه برای اذیت نشدن راننده مقابل
    سلام خیلی ممنون.خدمتتون عرض کنم دکمه رو که پایین بالا میکنم موتور چراغا کار میکنه ولی چراغا بالا پایین نمیشن. یعنی صدای کار کردن موتورشون میاد ولی بالا پایین نمیشن.سمت راننده هم تقریبا 2 متر جلو ماشینو روشن میکنه.
    در ضمن مدل ماشین 83 هستش و تمامی قطعاتش اصله.

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

در ضمن مدل ماشین 83 هستش و تمامی قطعاتش اصله.
    آها . که اینطور.
    احتمال میدم ماشینتون از سر جلو تصادفی چیزی داشته.
    باید ببرین این تنظیم کیلومترو نور یا باطری سازها که دستگاه کامپیوتری دارن و براتون چراغ هارو دقیق تنظیم میکنن.
    اون که میگید بالا پایین نمیکنه مشکلش مشکوکه احتمالا موتور به کاسه پشتی لامپ درست وصل نشده که بالا پایینش کنه یا یه گیری چیزی داره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •