نیاز به کمک فوری
من یک مادر برد p5vd2 x دارم. کارت صدای مادر برد خراب شده و مجبور شدم یک کارت صدا بخرم ولی روی ویندوز ویستاو 7 کار نمی کنه این مساله رو همه جوره امتحان کردم و متوجه شدم اسلات های pci مادر برد روی ویندوز ویستا و 7 اصلا کار نمی کنه ولی وقتی ویندوز ایکس پی با لا می یاد مشکل من حل می شه . در ویندوز ویستا و 7 حتی مودم هم نمی شناسه . لطفا کمکم کنید . کلا هر کارتی رو روی اسلاتهای pci نصب می کنم روی این دو تا ویندوز شناخته نمی شن . لطفا یکی راهنماییم کنه که چکار کنم . ضمنا اگه می خواین بگین بایوسش رو اپدیت کن ، بگین چه ورژنی اخه من توی سایت ایسوس رفتم چیزی پیدا نکردم. الان مشکلم به جایی رسیده که تصمصم گرفتم مادر برد بخرم . کمک کنید لطفا.
سلام.
این ماردربرد با ویستا مشکلی نداره و هماهنگ هست.
متاسفانه ویندوز ویستا یکم با این مسئله مشکل داره که معمولا با عوض کردن جای اسلات، کارت ها رفع میشه.
البته میتونید در این تاپیک درخواست درایور هم بدید.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید.
.gif)
---------- Post added at 10:17 AM ---------- Previous post was at 10:14 AM ----------
سلام
شما حالت نمایش را بزار روی لیست.
ولی اگر منظورتون اون پسوندی هست که آخری خود فایل نوشته میششه اونو نمیشه کاریش کرد.
شاید بشه از ریجستری حذفش کرد ولی کار درستی نیست.
با سلام خدمت ناظر محترم.
مثل اینکه منظور ایشون رو درست متوجه نشدید ایشون نمیخوان پسوند رو حذف کنن بلکه میخوان پسوند نشون داده نشه.