دوستان کسی لینک دانلود NFS Hot Pursiut رو داره؟![]()
دوستان کسی لینک دانلود NFS Hot Pursiut رو داره؟![]()
سلام یه سوال دارم
ایکس باکس رو ابدیت نکردم ولی وقتی بازی fable 3 رو تو دستگاه میزارم صفحه سیاه میشه و بعد یه پیغامی مبنی بر اینکه disk unreadable میده و میگه برو به سایت xbox بازهم میگم من دستگاه رو ابدیت نکردم دوستان یه راهنمایی کنند
هرچی گشتم با ریجن PAL یا Free جز دمو پیدا نکردم و فقط با ریجن NTSC نسخه کامل بود.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدX7.toکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدFileSonicکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/CODE]
دستت درست استاد!!!
کلیپ ها رو دیدم!!
الان بازی معروفی که اکینکت رو ساپورت کنه چی اومده؟؟؟
جزو بازی های ورزشی بازی گلف یا مثلا بوکس و اینا دست حسابی اومده؟
یا قیافه ها همون تصاویر کارتونی هست!؟
هری پاتر تا چند روز دیگه و البته همین NFS
من هنوز نرفتم ببینم دقیقا چیه . با اینکه توی زاتورن آورده .
ای کاش این سوالو تو تاپیک خود کینکت بپرسین ......ولی اشکال نداره من جواب میدم:
یه نسخه از gears of war که یه ماه بعد مشخص میشه مربوط به نسخه های قبلی هستش یا جدید(البته سازنده خودش گفته شماره 3 از کینکت ساپورت نمی کنه)
احتمال بسیار زیاد آلن ویک 2........یا بازی انحصاری تراز اولی از شرکت رمدی.... .
یه نسخه از فرزا به نام فرزا کینکت که در 2011 میاد
یه بازی از کارگردان معروف یعنی suda51 که سبک خون خونریزی هستش.... .
3 تا هم بازی ترسناک که هیچی ازش ندیدیم
البته اینا واسه آینده تایید شده و فعلا همون بازیهای لانچش هستن....... .
طز
.......
Last edited by halflife g; 16-11-2010 at 22:30.
سلام یه سوال دارم
ایکس باکس رو ابدیت نکردم ولی وقتی بازی fable 3 رو تو دستگاه میزارم صفحه سیاه میشه و بعد یه پیغامی مبنی بر اینکه disk unreadable میده و میگه برو به سایت xbox بازهم میگم من دستگاه رو ابدیت نکردم دوستان یه راهنمایی کنند
یه پهلوون پیدا بشه جواب منو بده
ممنون . گشتم . فکر کنم این باشه دیگه ؟؟!! یعنی قسمت hdmi میخوره به xbox و قسمت dvi به پشت مانیتور ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بله........ممنون . گشتم . فکر کنم این باشه دیگه ؟؟!! یعنی قسمت hdmi میخوره به xbox و قسمت dvi به پشت مانیتور ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)