دوستان کسی لینک دانلود NFS Hot Pursiut رو داره؟.gif)

دوستان کسی لینک دانلود NFS Hot Pursiut رو داره؟.gif)

سلام یه سوال دارم
ایکس باکس رو ابدیت نکردم ولی وقتی بازی fable 3 رو تو دستگاه میزارم صفحه سیاه میشه و بعد یه پیغامی مبنی بر اینکه disk unreadable میده و میگه برو به سایت xbox بازهم میگم من دستگاه رو ابدیت نکردم دوستان یه راهنمایی کنند

هرچی گشتم با ریجن PAL یا Free جز دمو پیدا نکردم و فقط با ریجن NTSC نسخه کامل بود.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدX7.toکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدFileSonicکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/CODE]

دستت درست استاد!!!
کلیپ ها رو دیدم!!
الان بازی معروفی که اکینکت رو ساپورت کنه چی اومده؟؟؟
جزو بازی های ورزشی بازی گلف یا مثلا بوکس و اینا دست حسابی اومده؟
یا قیافه ها همون تصاویر کارتونی هست!؟

هری پاتر تا چند روز دیگه و البته همین NFS

من هنوز نرفتم ببینم دقیقا چیه . با اینکه توی زاتورن آورده .

ای کاش این سوالو تو تاپیک خود کینکت بپرسین ......ولی اشکال نداره من جواب میدم:
یه نسخه از gears of war که یه ماه بعد مشخص میشه مربوط به نسخه های قبلی هستش یا جدید(البته سازنده خودش گفته شماره 3 از کینکت ساپورت نمی کنه)
احتمال بسیار زیاد آلن ویک 2........یا بازی انحصاری تراز اولی از شرکت رمدی.... .
یه نسخه از فرزا به نام فرزا کینکت که در 2011 میاد
یه بازی از کارگردان معروف یعنی suda51 که سبک خون خونریزی هستش.... .
3 تا هم بازی ترسناک که هیچی ازش ندیدیم
البته اینا واسه آینده تایید شده و فعلا همون بازیهای لانچش هستن....... .
طز
.......
Last edited by halflife g; 16-11-2010 at 22:30.

سلام یه سوال دارم
ایکس باکس رو ابدیت نکردم ولی وقتی بازی fable 3 رو تو دستگاه میزارم صفحه سیاه میشه و بعد یه پیغامی مبنی بر اینکه disk unreadable میده و میگه برو به سایت xbox بازهم میگم من دستگاه رو ابدیت نکردم دوستان یه راهنمایی کنند
یه پهلوون پیدا بشه جواب منو بده

ممنون . گشتم . فکر کنم این باشه دیگه ؟؟!! یعنی قسمت hdmi میخوره به xbox و قسمت dvi به پشت مانیتور ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بله........ممنون . گشتم . فکر کنم این باشه دیگه ؟؟!! یعنی قسمت hdmi میخوره به xbox و قسمت dvi به پشت مانیتور ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)