تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 112 از 114 اولاول ... 1262102108109110111112113114 آخرآخر
نمايش نتايج 1,111 به 1,120 از 1133

نام تاپيک: آموزش: پیدا کردن درایورهای سخت افزاری ویندوز برای لپ تاپ

پروفشنال _ermia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام خدمت بر و بچ گل
    دوستان به دادم برسين من لب تاب asus مدل k52jb گرفتم درايور هايه ويندوز 7 رو داره ولي xp رو كلا ساپورت نمي كنه يعني برا xp درايوري نداره xp رو نصب كردم ولي دريغ از درايورش حتي به سايتش ام سر زدم فقط و فقط ويندوز 7 رو درايور داره چي كار مي تونم بكنم البته اينم بگم وقتي xp رو نصب مي كنم اگر حتي بتونه كارت شبكه اش رو بشناسه مي تونم با نرم افزاري كه دوستان زحمت كشيدن استفاده كنم و درايورش رو پيدا كنم ولي كلا هيچ چيش رو نمي شناسه يعني كانكت نت هم نمي تونم بشم تا بتونم از نرم افزارهايي كه برا آپديت گذاشتين استفاده كنم
    دوستان به دادم برسين
    سلام
    چند تا راه حل پیشنهادی:
    1- تو تاپیک يافتن اتوماتيك درايور براي همه نوت بوك ها توسط نرم افزار (لینک زیر) گفته شده:
    دوستان در صورتيكه به دليل عدم وجوددرايور مودم ويا كارت شبكه نوت بوك شما به نت وصل نميشه
    كافي هست برنامه را نصب كنيد و سپس موقع آپديت كردن درايور لينكي كه براي دانلود از آن تلاش مي شود را بگيريد و روي يك كامپيوتر داراي اتصال اينترنت دانلود نماييد و با كول ديسك به روي نوت بوك خود انتقال دهيد
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2- با برنامه هایی مثل SiSoftware Sandra (از لینک زیر میتونید بگیرید) میتونید مدل دقیق کارت شبکه رو پیدا کنید و با یک کامپیوتر دیگه برید سایتش چک کنید ببینید برای اون مدل کارت شبکه برای xp درایوری داره یا نه
    کد:
    3- همون راه حل دوم رو برای تک تک سخت افزارهایی که تو XP نیاز به درایورشون دارید به کار بگیرید که خب یخورده سخته

4- بهتره بیخیال XP بشید چون واقعا با سون قابل مقایسه نیست و اگر هیچ جوری نمیتونید از XP بگذرید، میتونید از برنامه های نصب مجازی سیستم عامل مثل VMware Workstation استفاده کنید که این امکان رو بهتون میده که رو سون XP رو هم داشته باشید به راحتی و برنامه هم رو اون XP مجازی نصب کنید و خیلی کارهای دیگه (مثل یه ویندوز XP واقعی)

2. 2 کاربر از _ermia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

ermia جان خیلی ازتون ممنون هستم عزیز کارت گرافیکی و کارت شبکه مشکلش حل شد فقط و فقط موند کارت صوتی تو رو خدا کمک کنین

داره خودمونی میشه bahahs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام خدمت دوستان
    میخواستم ببینم کسی درایور و روش نصب وب کم 2 مگاپیکسل اچ پی(pro book 4520)رو برای ویندوز 7 میشناسه؟
    ممنون
    Last edited by bahahs; 15-11-2010 at 00:53.

پروفشنال _ermia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

فقط و فقط موند کارت صوتی تو رو خدا کمک کنین
    خب حالا که درایور کارت شبکه رو نصب کردید و میتونید کانکت بشید، از نرم افزار معرفی شده تو لینک زیر استفاده کنید ببینید کمکی میکنه:
    کد:
    کد:

سلام خدمت دوستان
    میخواستم ببینم کسی درایور و روش نصب وب کم 2 مگاپیکسل اچ پی(pro book 4520)رو برای ویندوز 7 میشناسه؟
    ممنون
    سلام
    از لینک زیر بگیرید:
    کد:
    کد:
    روش نصب منظورتون چیه؟ فایل exe رو که اجرا کنید، درایور نصب میشه اصولا
    حالا اگه سوالتون چیز دیگه ای هست، بیشتر توضیح بدید

6. 2 کاربر از _ermia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه bahahs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

روش نصب منظورتون چیه؟

ممنون دوست عزیز
    من دقیقا همین رو نصب کردم
    حالا نمیدونم چه جوری باید خود وبکم رواجرا کنم
    یعنی اصلا این برنامه و آیکونی برای اجرا نداره!

پروفشنال _ermia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ممنون دوست عزیز
    من دقیقا همین رو نصب کردم
    حالا نمیدونم چه جوری باید خود وبکم رواجرا کنم
    یعنی اصلا این برنامه و آیکونی برای اجرا نداره!
    آها متوجه شدم
    خب این چیزی که شما نصب کردید، درایور برنامه هست، یعنی نرم افزاری برای شناسوندن سخت افزار وب کم به سیستم عامل، درایور برنامه ای هست بین سیستم عامل و سخت افزار، چیزی نیست که مثلا محیط کاربری داشته باشه که شما بتونید باهاش کار کنید
    حالا باید نرم افزاری نصب کنید که از این وب کم بتونید استفاده کنید، برنامه ای که تو پست زیر معرفی شده رو تست کنید:
    کد:

9. 2 کاربر از _ermia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام
    یه لپ تاپ اوردن که صاحبش میخواد روش ویندوز xp نصب کنه
    مدل لب تاپ اینه :
    Sony Vaio VGN-FZ490
    توی خود سایت سونی درایور فقط برای ویستا و سون داره حالا من درایور های xp این لب تاپ رو از کجا گیر بیارم ؟
    ممنون میشم اگه کمکم کنید .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

سلام دوستان من يك لب تاب tiny s40 كه هيچكدام از درايوراشو ندارم هر چي تو نت گشتم پيدا نكردم لطفا كمك كنيد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان دوست داشتنی و عزیز من وقتی برام مشکلی پیش بیاد علاوه بر اینکه سعی می کنم حلش کنم بعلاوه سعی می کنم چیزایه بیشتری در موردش یاد بگیرم مخصوصا که در مورد کامپیوتر باشه که معتادشم من از نرم افزارهایه زیادی تو این سه روز استفاده کردم برا پیدا کردن درایور هایه لپ تابم متاسفانه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان نرم افزاری که شما معرفی کردین Driver Magician سایت ساپورترش یکم ضعیف بود ولی در نهایت تعجب نرم افزاری که همه و مخصوصا خودم فکر می کردم برا backup گرفتنه کل درایورهام رو پیدا کرد و بعدش نصب کردم Driver Genius Professional Edition دوستان حتما اینو امتحان کنید جالبش اینجاست که نسخه 2007 مشکل منو حل کرد و یک نرم افزار توپ و واقعا محشر دیگه داشتم متاسفانه ریجستر شده نبود ولی مطمئن هستم اگر کسی بتونه ریجستر شده اش رو پیدا کنه تمام مشکلات درایورهاش رو بر طرف می کنه چون سایت ساپورترش واقعا در یک کلمه محشره با اینکه برا لب تاب هایه pc هستش ولی مطمئن هستم خیلی بیشتر از اون چیزی هستش که رو اسمش زده اسم این نرم افزار محشر RadarSync PC Updater 2010 ولی دوستان هر کی پیدا کرد نامرده اگر برا دانلود نزاره و یک مطلب دیگه که ویندوز 7 رو اکثر لب تابها ساپورت می کنن ولی xp رو نه که محض اطلاع دوستان برایه اینکه تمام لب تابهایه pc هارد sata دارن xp رو ساپورت نمی کنه برایه حل این مشکل دو تا راه حل وجود داره یکی کرفتن نسخه xp مخصوص لب تاب pc که من از دوستم گرفتم و قصم خورد گفت این نسخه اش رو 50 هزار تومن خریده بود و منم ازش گرفتم و با کمال میل اگر کسی بخواد براش آپلود می کنم و نصب xp هایه معمولی یک راه حل وجود داره از قسمت بایوس بوت باید گزینه ساتا رو به ide تغییر بدین و اونوقت می تونین نسخه معمولی xp رو نصب کنین و یک مشکل دیدم یکی از دوستان داشتن بعد نصب ویندوز 7 ، 64 بیتی بعضی از درایورهاشون از بین رفته بود دوستان نسخه 64 بیتی نسخه ای هستش که نرم افزاریهایه کمی براش وجود داره و اکثر نرم افزار ها باهاش سازگار نیستن بهتره از 32 بیتی استفاده کنین بخاطر نرم افزار هایه سازگار متعددی که وجود داره و برایه اون مشکلی که درایور هاش رو نمی شناخت باید از بوت قوی استفاده کنین یعنی دیلیت و کریت کنین نه با 7 بلکه با xp یا آکرونیز اونوقه مشکلتون حل می شه من مطمئن هستم با xp حل می شه اگر نشد 100% با آکرونیز می تونین حل کنین
    در آخر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان از این پست عالی که گذاشتین و اطلاعات عالی که به دوستان می دین ازتون ممنون و سپاسگزارم

پروفشنال _ermia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    یه لپ تاپ اوردن که صاحبش میخواد روش ویندوز xp نصب کنه
    مدل لب تاپ اینه :
    Sony Vaio VGN-FZ490
    توی خود سایت سونی درایور فقط برای ویستا و سون داره حالا من درایور های xp این لب تاپ رو از کجا گیر بیارم ؟
    ممنون میشم اگه کمکم کنید .
    سلام
    از این تاپیک کمک بگیرید:
    يافتن اتوماتيك درايور براي همه نوت بوك ها توسط نرم افزار
    کد:
    همچنین دوست خوبمون arjanx62 هم از نرم افزار Driver Genius Professional Edition استفاده کردند که خیلی راضی بودند، شما هم اگر نتیجه نگرفتید، میتونید این برنامه رو هم تست کنید:
    کد:

سلام دوستان من يك لب تاب tiny s40 كه هيچكدام از درايوراشو ندارم هر چي تو نت گشتم پيدا نكردم لطفا كمك كنيد
    سلام
    چه مدل عجیب و غریبی
    منم متاسفانه چیزی پیدا نکردم تو سرچ هام
    شما هم از مطلبی که بالا گفتم استفاده کنید، امیدوارم به نتیجه برسید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان دوست داشتنی و عزیز من وقتی برام مشکلی پیش بیاد علاوه بر اینکه سعی می کنم حلش کنم بعلاوه سعی می کنم چیزایه بیشتری در موردش یاد بگیرم مخصوصا که در مورد کامپیوتر باشه که معتادشم من از نرم افزارهایه زیادی تو این سه روز استفاده کردم برا پیدا کردن درایور هایه لپ تابم متاسفانه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان نرم افزاری که شما معرفی کردین Driver Magician سایت ساپورترش یکم ضعیف بود ولی در نهایت تعجب نرم افزاری که همه و مخصوصا خودم فکر می کردم برا backup گرفتنه کل درایورهام رو پیدا کرد و بعدش نصب کردم Driver Genius Professional Edition دوستان حتما اینو امتحان کنید جالبش اینجاست که نسخه 2007 مشکل منو حل کرد و یک نرم افزار توپ و واقعا محشر دیگه داشتم متاسفانه ریجستر شده نبود ولی مطمئن هستم اگر کسی بتونه ریجستر شده اش رو پیدا کنه تمام مشکلات درایورهاش رو بر طرف می کنه چون سایت ساپورترش واقعا در یک کلمه محشره با اینکه برا لب تاب هایه pc هستش ولی مطمئن هستم خیلی بیشتر از اون چیزی هستش که رو اسمش زده اسم این نرم افزار محشر RadarSync PC Updater 2010 ولی دوستان هر کی پیدا کرد نامرده اگر برا دانلود نزاره و یک مطلب دیگه که ویندوز 7 رو اکثر لب تابها ساپورت می کنن ولی xp رو نه که محض اطلاع دوستان برایه اینکه تمام لب تابهایه pc هارد sata دارن xp رو ساپورت نمی کنه برایه حل این مشکل دو تا راه حل وجود داره یکی کرفتن نسخه xp مخصوص لب تاب pc که من از دوستم گرفتم و قصم خورد گفت این نسخه اش رو 50 هزار تومن خریده بود و منم ازش گرفتم و با کمال میل اگر کسی بخواد براش آپلود می کنم و نصب xp هایه معمولی یک راه حل وجود داره از قسمت بایوس بوت باید گزینه ساتا رو به ide تغییر بدین و اونوقت می تونین نسخه معمولی xp رو نصب کنین و یک مشکل دیدم یکی از دوستان داشتن بعد نصب ویندوز 7 ، 64 بیتی بعضی از درایورهاشون از بین رفته بود دوستان نسخه 64 بیتی نسخه ای هستش که نرم افزاریهایه کمی براش وجود داره و اکثر نرم افزار ها باهاش سازگار نیستن بهتره از 32 بیتی استفاده کنین بخاطر نرم افزار هایه سازگار متعددی که وجود داره و برایه اون مشکلی که درایور هاش رو نمی شناخت باید از بوت قوی استفاده کنین یعنی دیلیت و کریت کنین نه با 7 بلکه با xp یا آکرونیز اونوقه مشکلتون حل می شه من مطمئن هستم با xp حل می شه اگر نشد 100% با آکرونیز می تونین حل کنین
    در آخر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان از این پست عالی که گذاشتین و اطلاعات عالی که به دوستان می دین ازتون ممنون و سپاسگزارم
    ممنون دوست عزیز به خاطر تجربیاتی که در اختیار من و دوستان دیگه گذاشتید
    شما لطف دارید، من کاری نمیکنم، این تاپیک دوست خوبمون محمد عزیز (REGISTERED USER) بوده که من سعی کردم ادامش بدم چون حیف بود این تاپیک فعال نباشه
    منم از تجربیات دوستان خوبم در بخش لپ تاپ خیلی استفاده کردم و سعی میکنم هرچی یاد گرفتم به عزیزان دیگه که سوال دارند انتقال بدم
    بازم مرسی بابت معرفی برنامه ها
    موفق باشید

14. 2 کاربر از _ermia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •