تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 278 از 616 اولاول ... 178228268274275276277278279280281282288328378 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,771 به 2,780 از 6155

نام تاپيک: ✔ نظام وظیفه و شرایط ادامه ی تحصیـل مشمولان || معافیت ها در پست اول و دوم

کـاربـر بـاسـابـقـه rozbeh85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

دوستان چند تا سوال داشتم:
    1. من دفترچه مو ارسال کردم برگ سبز هم اومد که 18 اذر اعزامم حالا من متوجه شدم که میتونم معاف از رزم بگیرم (وزن زیاد)
    حال میتونم پیگیرش بشم یا چون برگ سبز اومده فایده نداره؟
    2. اصلا ارزش داره معاف از رزم بگیرم چه فرقی با بقیه داره؟
    3.من پدرم نظامی هست و اون موقع که برادرم سرباز بود بهش گفتن اگه پدرت نظامی هست نامه بیار میندازم نزدیک محل سکونت اونم اورد و انداختنش دو قدمی خونمون حالا میخواستم بدونم اون قانون هنوز هست یانه؟
    1- میری میدویی لاغر میشی، باید وقتی رفتی خدمت درخواست بدی که برات کمیسیون بزارن اونم یه 8 ناه بعدش کمیسیون میزارن
    2- نه زیاد، بستگی خیلی زیاد به یگانت داره، مثلا یگان ما یکی از سرباز ها معاف از رزم هست خداییش هم داغونه ولی فرمانده اش زد تو کله اش که کار کنم من این چیزها حالیم نیست
    3- بله هست

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

من شناسنامه و کارت ملیم رو گم کردم . برای شورای پزشکی میشه از گواهینامه استفاده کرد؟

داره خودمونی میشه 8751122018's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مرکز ایران

پيش فرض

1. من دفترچه مو ارسال کردم برگ سبز هم اومد که 18 اذر اعزامم حالا من متوجه شدم که میتونم معاف از رزم بگیرم (وزن زیاد)
    3.من پدرم نظامی هست و اون موقع که برادرم سرباز بود بهش گفتن اگه پدرت نظامی هست نامه بیار میندازم نزدیک محل سکونت اونم اورد و انداختنش دو قدمی خونمون حالا میخواستم بدونم اون قانون هنوز هست یانه؟
    سلام مناز تو بدترم پس نمیتونم جواب شما را بدم !

میخواستم یک سوال بپرسم
    شما دقیقا کی دفترچه پست کردی که اعزامت شده اذر ؟

ممنون میشم اگر جواب بدی ...

---------- Post added at 11:45 PM ---------- Previous post was at 11:44 PM ----------

سلام من از تو بدترم پس نمیتونم جواب شما را بدم !

میخواستم یک سوال بپرسم
    شما دقیقا کی دفترچه پست کردی که اعزامت شده اذر ؟

ممنون میشم اگر جواب بدی ...

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

من دفترچمو 1 مرداد ارسال کردم

---------- Post added at 09:46 AM ---------- Previous post was at 09:44 AM ----------

1- میری میدویی لاغر میشی، باید وقتی رفتی خدمت درخواست بدی که برات کمیسیون بزارن اونم یه 8 ناه بعدش کمیسیون میزارن
    2- نه زیاد، بستگی خیلی زیاد به یگانت داره، مثلا یگان ما یکی از سرباز ها معاف از رزم هست خداییش هم داغونه ولی فرمانده اش زد تو کله اش که کار کنم من این چیزها حالیم نیست
    3- بله هست
    تشکر پس میرم میدوم لاغر میشم

آخر فروم باز babak2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام
    من یکی از دوستام از طریق کفالت مادرش می خواد برای معافی اقدام کنه تنها مشکلی که داره اینه که با بردارش که ازدواج کرده و زن و بچه داره توی یه خونه زندگی می کنن مثل اینکه اگه توی یه خونه باشن معافی کفالت شاملش نمی شه درسته ؟
    می تونه دروغ بگه که جدا زندگی می کنن ؟ تحقیق می کنن چی کار می کنن ؟ بعد اگه دروغ بگه مچش رو بگیرن مجازاتی چیزی هم داره ؟
    دفترچه سربازی رو نمی شه از جایی دانلود کرد که بشه این قوانین معافیش رو بخونی ؟
    Last edited by babak2002; 15-11-2010 at 15:33.

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

سلام
    من یکی از دوستام از طریق کفالت مادرش می خواد برای معافی اقدام کنه تنها مشکلی که داره اینه که با بردارش که ازدواج کرده و زن و بچه داره توی یه خونه زندگی می کنن مثل اینکه اگه توی یه خونه باشن معافی کفالت شاملش نمی شه درسته ؟
    می تونه دروغ بگه که جدا زندگی می کنن ؟ تحقیق می کنن چی کار می کنن ؟ بعد اگه دروغ بگه مچش رو بگیرن مجازاتی چیزی هم داره ؟
    سلام

برای کفالت اگه برادری نداشته بشین میتونین معافیت بگیرین، در صورتی یک برادر داشته باشین به هیچ وجه نمیتونین معافیت کفالت بگیرین

مگر اینکه برادر در خارج از ایران زندگی کنه یا بیماری خاصی داشته باشه که خرج خونه به دوش شما باشه

...

7. این کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز babak2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

جواب سوال بالا رو هم بدید ممنون می شم

کـاربـر بـاسـابـقـه rozbeh85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

جواب سوال بالا رو هم بدید ممنون می شم
    لینک سازمان نظام وظیفه در مورد معافیت ها
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه Citrix Systems's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام میشه منو راهنمایی کنید ؟
    ببینید من مهر 85 دانشگاه قبول شدم اما جا نداشت و به همه 1ترم مرخصی اجباری داد ! بهمن رفتم دانشگاه ! من کاردانی خوندم و کاردانی مجازش 6ترم هستش ! من هم 6ترم خوندم که با مرخصی میشه 7ترم در صورتی که من مرخصی بودم ! اما باز واحدام مونده بود و تموم نشد درسم رفتم واحد برداشتم و 7ترم خوندم که با مرخصی میشه 8ترم و برای ترم 7 که همون 8 با مرخصی هستش رفتم نظام وظیفه کرج سنوات گرفتم اونجا گفت غیبت خوردی ! اگه مرخصی نمیدادن من میتونستم 7ترم بخونم خوده نظام وظیفه 1ترم بدون غیبت ارفاق میکنه ! منم 31/4/89 درسم تموم شد اما تا کارای دانشگاه رو کردم شد آبان دانشگاه یه برگه داد که ببرم واسه پلیس +10 و من اوایل آبان دفترچه خدمت پست کردم از طریق پلیس +10 ! منم دیدم 15 روز شد برگه سبزم نیمد رفتم نظام وظیفه گفتم نیمده دید توی کامپیوتر گفت اول اسفند اعزامی گفتم میتونم زودتر برم ؟با 2نفر صحبت کرد و گفت آره و یدونه برگ سبز چاپ کرد و داد دیدم توی اون ننوشته غیبت اما اومدم خونه دیدم برگ سبز اعزام ماه اسفندم اومده اما توی اون نوشته 90روز اضافه خدمت به دلیل غیبت ! جریان چیه ؟ یعنی چون میخوام دو ماه زودتر برم غیبته پرید؟

آخر فروم باز akharwarbaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    terun

پيش فرض

سلام بر همه ي دوستان

بعد 40 روز بلاخره بهمون ميان دوره دادن اومديم خونه اونم بخاطر اينكه احمدي مقدم اومد پادگانمون ....يعني اولين باريه كه احمدي مقدم مياد پادگان اموزشي براي ترخيص نيروها...پادگان ما هم تا حالا ميان دوره نداشته...خلاصه شانس اورديم...ولي دعا كنيد هر جا ميوفتيد نيروي انتظامي نيوفتيد مخصوصا مرزباني كه بد جاييييييه ما هم شنبه ميريم 16هم بر ميگرديم...

خدايا اين تهرانو از ما مگير

اينم لينك خبر
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by akharwarbaz; 17-11-2010 at 10:48.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •