سریال نامبر windows 7 enterprise نسخه 64 بیتی میخواستم
ممنون
سریال نامبر windows 7 enterprise نسخه 64 بیتی میخواستم
ممنون
من ویندوز 7 منتشر شده در
فکر کنم این نسخه بهترینش باشه .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by chaparman; 03-11-2010 at 01:59.
کسی می دونه لینک زیر روچطور باید روی هاست لیچ کرد ؟
من با رپیدلیچ تست کردم نشدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by chaparman; 03-11-2010 at 01:57. دليل: غلط املایی (-:
لینک های جایگزین :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپسورد ندارد .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام لطفا یه ویندوز 7 خوب معرفی کنین که دانلود کنم..آخرش باشه که پشیمون نشم .ممنون میشم
سلام
من لینک دانلود ویندوز 7 پروفشنال 64 بیت اورجینال رو می خواستم . از کجا میتونم دانلود کنم؟
ممنون
نسخه اوریجینال :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینکش مشکل داره
سلام
اگه لینک رپیدشیر هم موجوده زحمتشو بکشین.
سلام من لپ تاپ HP دارم . ایا این OEM که میگن رو نصب کنم یا یه نسخه ی دیگه؟
بعد فرقش چیه؟
بعد اینکه یه لینک میخوام که ویندوز 32 بیت Ultimate باشه با آپدیت نوامبر یا اکتبر ولی بدون کرک . که خودم بتونم کرک کنم.مرسی
خیلی فوری میخوام
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)