سلام
آقا ما یک خریتی کردیم ipod4 رو reset all setting الان که روشن میشه فقط آرم اپل رو نشون میده همین!
یه سرچ تو اینترنت کردیم به این نتیجه رسیدیم که باید بریم به حالت DFU بعدش با itunes  ریستورش کنیم که در نهایت میخواد یه فایل 500 مگی رو دانلود کنه که اونهم کلی وقت میگیره که تازشم نمی دونم نتیجه میدهیانه.
کسی میتونه راهنماییم کنه چکار کنم؟
درست بشو هست یا نه؟

من خودم چندبار اینکارو کردم.gif)
شما دکمه home+power بگیر نگه دار  15 ثانیه تا صفحه سیاه شه بعد ول کن  شاید درست شه 
اما به احتمال زیاد نیاز به رستور دارید 
یه فایل 580 مگابایتی باید بگیرید بعد با ایتونز رستور کنید البته همه چیتون پاک میشه و بصورت اول دستگاه میشه 
اینم فیل رستور 
	کد:
	برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 04:33 PM ---------- Previous post was at 04:31 PM ----------

سلام دوستان
یه سوال داشتم ممنون میشم راهنماییم کنید
برای تبدیل فیلم دی وی دی که می خوام تو آیپاد تاچ نگاه کنم از همین برنامه Magic ipod video convertor می تونم اینکارو بکنم؟چون فیلم های دی وی دی 5 تا فایل داره چجوری می تونم تبدیل کنم؟ یا یک برنامه مخصوص واسه اینکار هست ممنون میشم کمکم کنید

در مورد convert نمیدونم چی بگم اما شما اول باید dvd به یه فایل تبدیل کنید بعد به پسوند ایتو 
اما شما میتونید همین پسوند vob بصورت تکی با oplayer پخش کنید
---------- Post added at 04:36 PM ---------- Previous post was at 04:33 PM ----------

سلام دوستان
یه سوال داشتم ممنون میشم راهنماییم کنید
برای تبدیل فیلم دی وی دی که می خوام تو آیپاد تاچ نگاه کنم از همین برنامه Magic ipod video convertor می تونم اینکارو بکنم؟چون فیلم های دی وی دی 5 تا فایل داره چجوری می تونم تبدیل کنم؟ یا یک برنامه مخصوص واسه اینکار هست ممنون میشم کمکم کنید

یه سرچ زدم ببینید این برنامه بدردتون میخوره 
	کد:
	برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید