دوستان کسی این مسئله رو امتحان کرده؟ :
یه بازی رو که سیستمش پال هست رو بازی کنم بعد برای دیسک سومش از دیسک ریجن فری استفاده بکنم و بازی رو ادامه بدم. امکان پذیر هست؟ یا نه؟
دوستان کسی این مسئله رو امتحان کرده؟ :
یه بازی رو که سیستمش پال هست رو بازی کنم بعد برای دیسک سومش از دیسک ریجن فری استفاده بکنم و بازی رو ادامه بدم. امکان پذیر هست؟ یا نه؟
من میخواستم امروز به لایو وصل بشم واسه کدک دایویکس ولی اجازه نمیده و میگه باید آپدیت کنی آپدیت بکنم مشکلی برام پیش نمیاد ؟
دوستان این آپدیت پاییزی جدید روی Slim چه بلایی میاره؟(درایو چنج شده)
آپدیت بنایم یا نه؟![]()
دوستان سوال من فراموش نشه...از یک هارد 500 اکسترنال چقدرش رو میتونم برای xbox استفاده کنم؟
16گیگابایت ... ولی یه جایی خوندم میشه هر چقدر خواستی بازی بریزی ولی باید با کامپیوتر پوشه ها رو چنج بکنید.
یا حق![]()
منم منتظرم
آقا یه سوال دیگه:
مخصوصا از آقا میثم:
آقا من یه اسلیم بگیرم الان بعدا برام مشکلی ایجاد نمیکنه؟؟؟
مثلا الان که چنج میشه بعدا روش هایی بیاد و این دیگه خیلی جواب نده و این حرف ها!!
در ضمن با توجه به شرایط بازار نظر شما چیه؟
بخرم یا نه؟
می ارزه؟
بچه ها میگن فعلا آپدیت نکنید.چون بدبخت میشین_جدی گفتم)یه کم صبر کن حدود 1 ماه و خورده ای بعد ok که شد برو آپ کن
من خودمو خفه کردم تا ثابت کنم تعویض درایو مشکلی نداره. البته دوستان تعویض درایو نیست تعویض لنز و تعویض برد درایو هست.سلام...
وضعیتش بسیار خوب میباشد...فروشنده های محترم برای اینکه سری های قبلی روی دستشون باد کرده میگند که اسلیم فلانه
از بابت تعویض درایو هم مشکلی نداره و نخواهد داشت...
قیمتش هم امروز xbox360 slim 250gb = 430 با یک عدد بازی![]()
البته جای هم ارزون میده معلومه لنز دست دوم انداخته
آقا یه سوال دیگه:
مخصوصا از آقا میثم:
آقا من یه اسلیم بگیرم الان بعدا برام مشکلی ایجاد نمیکنه؟؟؟
مثلا الان که چنج میشه بعدا روش هایی بیاد و این دیگه خیلی جواب نده و این حرف ها!!
در ضمن با توجه به شرایط بازار نظر شما چیه؟
بخرم یا نه؟
می ارزه؟
خب. مشکل من همون اپدیت داشبورد بود که هنوزم حل نشده و با زدن اپدیت جدید همه بازی ها رو play dvd میزنه.ما روز اول ۲ تا اسلیم رو همینجوری ترکوندیم الان داریم نیگاش میکنیم چون دیگه بازی نمیخونه(اپدیت ما همون بتا ه بود دیگه جرات نکردیم این نسخه اخری رو تست کنیم)
وای الان فروشش خب بوده تا حالا ۸ تا کپی فروختم(من بیشتر خام میفرشوم اسلیم) و کسی ناراضی نبوده که مثلا بازی نمیخونه یا چیز دیگه ای.
ما همون شرایط پلم و همه چیزمون رو اسلیم هم هست.
احتمال بن شدنتون خیلی خیلی خیلی زیاد هست بهتره فعلا دست نگه دارید.من میخواستم امروز به لایو وصل بشم واسه کدک دایویکس ولی اجازه نمیده و میگه باید آپدیت کنی آپدیت بکنم مشکلی برام پیش نمیاد ؟
دوستان این آپدیت پاییزی جدید روی Slim چه بلایی میاره؟(درایو چنج شده)
آپدیت بنایم یا نه؟![]()
برد درایو و لنز چنج شده
حدودا ۱ احتمال وجود داره اونم اینه که دیگه بازی های کپی رو نمیخونه و play dvd میزنه.
Last edited by joykiller360; 11-11-2010 at 22:49.
دوستان بالاخره الایت رو خریدم 340....هنوزم شک دارم بین الایت و اسلیم ولی تموم شد دیگه!!![]()
الان برای اتصال دسته دوم داره اذیت میکنه ...چهار تا چراغ دور دکمه پاور دسته چشمک میزنه و ثابت نمیشه...باتری هم جدید گذاشتم بنظرتون مشکل کجاست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)