تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 274 از 616 اولاول ... 174224264270271272273274275276277278284324374 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,731 به 2,740 از 6155

نام تاپيک: ✔ نظام وظیفه و شرایط ادامه ی تحصیـل مشمولان || معافیت ها در پست اول و دوم

کـاربـر بـاسـابـقـه rozbeh85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

خوب من میخام دکتر خودش معاینه کامل انجام بده که اگه چیزی هست که میشه معافی گرفت برا اون اقدام کنم
    یعنی الان کلا مشکلی نداری؟ میخوای دکتر یه چیزی واست پیدا کنه؟

2. این کاربر از rozbeh85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

یعنی الان کلا مشکلی نداری؟ میخوای دکتر یه چیزی واست پیدا کنه؟
    بله دقیقا
    البته مشکل تعریق دست رو دارم ولی میگن این مورد مثل اینکه خیلی سخت میگیرن برا همین میخام چند تا مورد باشه که اگه تعریق نشد, بشه بازم کاری کرد

تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

بله دقیقا
    البته مشکل تعریق دست رو دارم ولی میگن این مورد مثل اینکه خیلی سخت میگیرن برا همین میخام چند تا مورد باشه که اگه تعریق نشد, بشه بازم کاری کرد
    ببین من نمیخوام نامیدت کنم و یا چیزای دیگه ولی اگر در کل مشکل خاصی نداری تو بدنت، بهتره دفترچه رو پست کنی، نه اینکه حالا بریم کمیسیون شاید معاف شدیم، چون اونطوری هم 8 ماه الکی الاف میشی، هم آخرش بری خدمت، کلا واسه ی پزشکی انقدر سخت گیری میکنند که ناسالم رو میگن سالم، نمونش رفیق خود من پاهاش پرانتزی هست، کمیسیون ارتش زد معاف کامل، کمیسیون ناجا زد معاف از رزم و آخرش هم معاف از رزم شد الان هم داره خدمت میکنه
    در مورد تعریق دست برو بقیه الله اونجا نشون بده اگه دکترای اونجا گفتن معاف میشی اقدام کن

5. 2 کاربر از rozbeh85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

ببین من نمیخوام نامیدت کنم و یا چیزای دیگه ولی اگر در کل مشکل خاصی نداری تو بدنت، بهتره دفترچه رو پست کنی، نه اینکه حالا بریم کمیسیون شاید معاف شدیم، چون اونطوری هم 8 ماه الکی الاف میشی، هم آخرش بری خدمت، کلا واسه ی پزشکی انقدر سخت گیری میکنند که ناسالم رو میگن سالم، نمونش رفیق خود من پاهاش پرانتزی هست، کمیسیون ارتش زد معاف کامل، کمیسیون ناجا زد معاف از رزم و آخرش هم معاف از رزم شد الان هم داره خدمت میکنه
    در مورد تعریق دست برو بقیه الله اونجا نشون بده اگه دکترای اونجا گفتن معاف میشی اقدام کن
    خب آخه مشکل اینه که من معاف نشم مجبورم فراری باشم چون اصلا نمیتونم همچین جاهایی رو تحمل کنم و باهاش کنار بیام .مثلا یه سری با دوستای صمیمم رفتیم مشهد ولی اونجا با هواپیما فرار کردم. تازه مثلا هم تفریحی زیارتی بود هم رفیق های صمیمم بودن...
    کلان خیلی آدم پر استرسی هستم و همیشه با جمع مشکل دارم برا پایان نامه و درس شیوه ارائه تو دانشگاه هم فقط به خود استاد ارائه دادم...
    بدبختانه مشکل فقط همینا هم نیست . مشکل نفق شدید و تکرر ادرار هم دارم جوری که نصفه شبا حتما یکی ۲ بار از خواب بیدار میشم و میرم دست شویی... که برا این 2تا دکتر رفتم و آزمایش هم دادم ولی بیشترشون گفتن مشکلت عصبی هست
    با این وضیت من اصلا نمیتونم حتا به سربازی رفتن فکر کنم چه برسه به رفتنش

از همه این صحبت ها منظورم اینه که میخام جوری اقدام کنم که حتمن معاف بشم و هیچ شکی نباشه تو معاف شدنم, چون در غیر این صورت ترجیح میدم فراری باشم
    Last edited by adameh_bahal; 11-11-2010 at 21:03.

تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

خب آخه مشکل اینه که من معاف نشم مجبورم فراری باشم چون اصلا نمیتونم همچین جاهایی رو تحمل کنم و باهاش کنار بیام .مثلا یه سری با دوستای صمیمم رفتیم مشهد ولی اونجا با هواپیما فرار کردم. تازه مثلا هم تفریحی زیارتی بود هم رفیق های صمیمم بودن...
    کلان خیلی آدم پر استرسی هستم و همیشه با جمع مشکل دارم برا پایان نامه و درس شیوه ارائه تو دانشگاه هم فقط به خود استاد ارائه دادم...
    بدبختانه مشکل فقط همینا هم نیست . مشکل نفق شدید و تکرر ادرار هم دارم جوری که نصفه شبا حتما یکی ۲ بار از خواب بیدار میشم و میرم دست شویی... که برا این 2تا دکتر رفتم و آزمایش هم دادم ولی بیشترشون گفتن مشکلت عصبی هست

از همه این صحبت ها منظورم اینه که میخام جوری اقدام کنم که حتمن معاف بشم و هیچ شکی نباشه تو معاف شدنم, چون در غیر این صورت ترجیح میدن فراری باشم
    تمام این حرف ها که اینجا زدی، برو بیمارستان بقیه الله یا خاتم النبیا یا 505 ارتش که مخصوص اعصاب هست به دکتراش بگو، نظرشان را بخواه و عمل کن

8. 2 کاربر از rozbeh85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

از همه این صحبت ها منظورم اینه که میخام جوری اقدام کنم که حتمن معاف بشم و هیچ شکی نباشه تو معاف شدنم, چون در غیر این صورت ترجیح میدن فراری باشم
    مگه تعریق دست هم معافیت داره مگه تو سربازی میخوای چیکار کنی که دستت نباید عرق کنه اگه اینجوریه که من یدونه سکه میگیرم دستم تو یه دقیقه دو لیتر عرق میکنم نگاه کن رفیق من خودم مشکل اضافه وزن دارم و پیگیرش بشم ممکنه معاف بشم اما خودم میخوام برم سربازی بلکه اضافه وزنم کم شد به شما هم توصیه میکنم برید شاید مشکلاتتون اونجا حل بشه

10. این کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

تمام این حرف ها که اینجا زدی، برو بیمارستان بقیه الله یا خاتم النبیا یا 505 ارتش که مخصوص اعصاب هست به دکتراش بگو، نظرشان را بخواه و عمل کن
    یعنی برای اعصاب برم ۵۰۵ ارتش و برا بقیش برم بقیه ا... یا خاتم النبیا؟
    منظور اینکه نمیشه مثلا هم برا اعصاب هم برا بقیش برم بقیه ا...؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

مگه تعریق دست هم معافیت داره مگه تو سربازی میخوای چیکار کنی که دستت نباید عرق کنه اگه اینجوریه که من یدونه سکه میگیرم دستم تو یه دقیقه دو لیتر عرق میکنم نگاه کن رفیق من خودم مشکل اضافه وزن دارم و پیگیرش بشم ممکنه معاف بشم اما خودم میخوام برم سربازی بلکه اضافه وزنم کم شد به شما هم توصیه میکنم برید شاید مشکلاتتون اونجا حل بشه
    دوست من تو نگاه اول شاید ساده و خنده دار باشه ولی خیلی مشکل ایجاد میکنه و به سادگی نمیشه کار حساسی رو که به دست احتیاج هست رو انجام داد.مثلا من تو تمام دوران تحصیلم برا یه جزو نوشتن ساده مشکل داشتم چون جزوه ام خیس میشد و باید حتمن یه چیزی زیر دستم میزاشتم...
    فکر کنم یکی از دلایلی که باعث شده این مورد معافیت دائم داشته باشه اینه که اونجا باید با اسلحه کار کرد...
    Last edited by adameh_bahal; 11-11-2010 at 13:33.

13. این کاربر از adameh_bahal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

یعنی برای اعصاب برم ۵۰۵ ارتش و برا بقیش برم بقیه ا... یا خاتم النبیا؟
    منظور اینکه نمیشه مثلا هم برا اعصاب هم برا بقیش برم بقیه ا...؟
    منظورم اینه که اینجا ها تخصص دارند رو معافیت میتونی از دکتر هاشان مشورت بگیری، من خودم یکی از مهر های کمرم شکسته بود و بد جوش خورده بود رفتم به دکتر ارتپد بقیه الله نشون دادم گفتش معاف از رزم میشی منم اصلا اقدام نکردم
    شما قدم اول رو بردار برو پیش یه پزشک بقیه مراحل رو خودشان راهنماییت میکنند

---------- Post added at 11:15 AM ---------- Previous post was at 11:14 AM ----------

سربازی هیچ مشکلی رو حل نمیکنه دوست عزیز، من به همه پیشنهاد میکنم تا جایی که امکان داره برن دنبال معافی نه اینکه عمرشون رو با یه مشت آدم زبون نفهم تلف کنند

15. 4 کاربر از rozbeh85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

دوست من تو نگاه اول شاید ساده و خنده دار باشه ولی خیلی مشکل ایجاد میکنه و به سادگی نمیشه کار حساسی رو که به دست احتیاج هست رو انجام داد.مثلا من تو تمام دوران تحصیلم برا یه جزو نوشتن ساده مشکل داشتم چون جزوه ام خیس میشد و باید حتمن یه چیزی زیر دستم میزاشتم...
    فکر کنم یکی از دلایلی که باعث شده این مورد معافیت دائم داشته باشه اینه که اونجا باید با اسلحه کار کرد...
    البته بستگی داره کجا بافتی که با اسلحه کار کنی...
    درسته اگه تو یگان های زرهی بودی کار با اسلحه زیاد هستش (مثل خودم.)
    در کل این مورد فقط به خاطر کار با اسلحه نیست.

دوست من شما حتما یه راه دیگه پیدا کن...
    ببینید من کجاها بودم....
    عجب شیر....
    پرندک لشکر 23 تکاور...
    تیپ زرهی پیاده مراغه..
    شما با این روحیه اگه تو یکی از این ها باشی خدای ناکرده مشکلی پیش میاری...

17. این کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •