تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




صفحه 37 از 51 اولاول ... 2733343536373839404147 ... آخرآخر
نمايش نتايج 361 به 370 از 504

نام تاپيک: »»»» اختراعات جدید و علمی ««««

  1. #361
    اگه نباشه جاش خالی می مونه rezajj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    دزفول
    پست ها
    328

    پيش فرض

    چوبدستی همه کاره

    این تکنولوژی ساده به نظر می‌رسد، ولی‌ در واقع اینچوبدستی یک چوبدستی‌ معمولی‌ نیست بلکه یک چوبدستی چند کاره است. این چوبدستی توسط یک وسیلهٔ الکترونیکی که داخل آن‌ تعبیه شده ، می‌‌تواند به عنوان یک حرکت سنج عمل کند. به طور مثال می‌‌تواند به کاربر نشان دهد که چندین گام برداشته، چند کالری چربی‌ سوزانده و همچنین چه مدت درحال پیاده روی است. تمام این اطلاعات روی یک صفحهٔ LCD نمایش داد می شود. همچنین این چوب دستی دارای یک چراغ LED می‌‌باشد که به کاربر اجازه می‌‌دهد تا در تاریکی شب نیز به راحتی‌ به فعالیت خود ادامه دهد. این وسیله در شش سایز متفاوت برای افراد با قدهای متفاوت موجود می‌‌باشد.

  2. 2 کاربر از rezajj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  3. #362
    اگه نباشه جاش خالی می مونه rezajj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    دزفول
    پست ها
    328

    پيش فرض

    هر روز با یک گل

    معجزه‌ای دیگر در صنعت فرش! آیا تا به حال به این فکر کرده اید که هر باری که روی فرشی قدم می گذارید با طرح جدیدی رو به رو شوید؟ بله درست است این فرشی که مشاهده می‌‌فرمایید، نو‌عی ژل مات داخل آن‌ قرار دارد. هنگامی که شما روی آن‌ قدم می گذارید طرح ‌های زیبایی از گل و شکوفه روی آن‌ ظاهر می‌‌شود و تا موقعی که فرش تکان نخورد یا جا به جا نشود طرح ایجاد شده باقی‌ می ماند.

  4. 2 کاربر از rezajj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  5. #363
    اگه نباشه جاش خالی می مونه rezajj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    دزفول
    پست ها
    328

    پيش فرض

    موبایل فندک دار


    تلفن همراهی که از عادتی بد حمایت می‌کند! در قسمت تهتانی این تلفن همراه فندکی وجود دارد که در واقع این فندک دارای یک المنت است که داغ می شود و با استفاده از آن‌ می توان سیگاری روشن کرد. این تلفن همراه دارای ویژگیهای دیگری از جمله bluetooth، رادیو موج FM، صفحه نمایش به اندازهٔ 2.4 اینچ ، دوربین 1.3 مگا پیکسل، قابلیت پخش mp3/mp4 است. همچنین دارای چند زبان می باشد.

  6. 2 کاربر از rezajj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  7. #364
    اگه نباشه جاش خالی می مونه rezajj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    دزفول
    پست ها
    328

    پيش فرض

    لوازم خانگی چند کاره
    برای حفظ حتی یک اینچ مربع از فضای ارزشمند شما، این وسیلهٔ چند کاره به وجود آمده است. این وسیله از فریزر، مکروویو، جایی برای شارژ کردن وسائلی که احتاج به شارژ شدن دارند و بعضی‌ از وسائل رایج در این وسیلهٔ خانگی گرد هم آمده اند.

  8. 2 کاربر از rezajj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  9. #365
    اگه نباشه جاش خالی می مونه rezajj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    دزفول
    پست ها
    328

    پيش فرض

    مبل رولی

    مبل‌های ارتجاعی، هنگامی که شما روی این نوع مبل می‌‌نشینید می‌‌تواند تغییر شکل دهد، خواه صندلی‌ راحتی‌ دسته دار خواه چهارپایه. صرف نظر از راحتی‌ آن‌، این نوع مبلها برای دکوراسیون خانه و همچنین عکس‌های هنری مناسب می باشند.

  10. 2 کاربر از rezajj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  11. #366
    اگه نباشه جاش خالی می مونه rezajj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    دزفول
    پست ها
    328

    پيش فرض

    شکارچی سایه

    این یک چراغ رنگارنگ است که در آن‌ به جای لامپ از دیود استفاده شده. وقتی‌ که شما روکش محافظتی آن‌ را بردارید، آن‌ دیود‌های روشن و رنگارنگ در تاریکی شب شروع به درخشیدن می‌‌کنند، همانطوری که آتش بازی در آسمان می‌‌درخشد و چشم‌ها را به آسمان می‌‌دوزد.

  12. 2 کاربر از rezajj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  13. #367
    اگه نباشه جاش خالی می مونه rezajj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    دزفول
    پست ها
    328

    پيش فرض

    تقویم جوهری


    با گذشت زمان و تلاش طراحان اسپانیایی به تدریج تاریخ بر روی کاغذ خاصی‌ -- شد. این تقویم توسط لوله‌هایی‌ که به باریکی مویرگ است و جوهر در داخل آن‌ حرکت می‌‌کند، تاریخ رانمایش می‌‌دهد.
    برای نمایش هر ماه از رنگ خاصی‌ استفاده شده. مثلا برای نمایش بهار رنگ سبز، تابستان نارنجی/قرمز و زمستان از رنگ آبی تیر استفاده شده است.

  14. این کاربر از rezajj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  15. #368
    اگه نباشه جاش خالی می مونه rezajj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    دزفول
    پست ها
    328

    پيش فرض

    دستگاه تصفیه استخر خورشیدی
    این دستگاه تصفیه استخر انرژی خود را از طریق انرژی خورشید تأمین می نماید و به شما اجازه می دهد تا به بهترین شکل ممکن که به اکوسیستم هم هیج آسیبی وارد نگردد استخر خود را تمیز نگاه دارید.
    توسط دو صفحه خورشیدی که روی این تصفیه قرار دارد، قادر به دریافت و ذخیره انرژی خورشیدی در یک باطری قابل شارژ NiMH می باشد.
    همچنین این تصفیه می تواند به صورت خودکار جا به جا شود و بر طبق محیط اطراف خود در آب، میزان کارکرد را تنظیم کند تا استهلاک دستگاه پایین بیاید.

  16. این کاربر از rezajj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  17. #369
    اگه نباشه جاش خالی می مونه rezajj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    دزفول
    پست ها
    328

    پيش فرض

    لامپ حاوی مایع خنک کننده

    روشنایی بیشتر به همراه قیمت پایین تر، لامپ دارای مایع خنک کننده پول شما را برایتان حفظ خواهد نمود! درواقع این محصول، اولین لامپی است که تکنولوژی مایع خنک کننده را داراست. این مایع خنک کننده از جنس پارافین مایع می باشد. یکی‌ از بزرگترین مزایای این لامپ ایمن بودن آن‌ است و پارافین مایع داخل آن‌ خطری ایجاد نمی‌‌نماید. همچنین در مورد چراغ رو میزی، لامپ ۴ وات به اندازهٔ لامپ ۲۵ وات و در مجموع عمر آن‌ تا ۳۵،۰۰۰ ساعت می‌‌باشد.

  18. این کاربر از rezajj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  19. #370
    اگه نباشه جاش خالی می مونه rezajj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    دزفول
    پست ها
    328

    پيش فرض

    گلهای مولد انرژی خورشیدی

    جهت ترویج وسائل جدید، به تازگی شرکت تویوتا اقدام به نصب گلهای مولد انرژی خورشیدی، در خیابان کرده است تا بتواند انرژی برقی به قدرت ۱۱۰ وات را برای مصرف کنندگان رهگذر، فراهم آورد. آن‌‌ها می‌‌توانند روی نیمکت‌هایی‌ از جنس پلاستیک که در کنار این گلها تعبیه شده نشسته، از برق و همچنین اینترنت Wi Fi استفاده کنند. انرژی برق و اینترنت Wi Fi از صفحه‌های خورشیدی که بر روی گلبرگ‌های گلها تعبیه شده و قادر به گرفتن و تبدیل انرژی خورشید است، تولید می‌‌شود.

  20. این کاربر از rezajj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •