صد در صد تایید میشه رضا زاده باید از سلیمی درس بگیره![]()
صد در صد تایید میشه رضا زاده باید از سلیمی درس بگیره![]()
كليپ رقصيدنش تو جشن تولد زن مربي تيم ملي
تبليغ يك مشاور املاك تو دبي و اينكه مردم سرمايه هاشونو ببرند اونجا
همه تيم ملي دوپينگي دراومدن جز اون كه بعدا از حفهاي درگوشي معلوم شد كه يكي ديگه جاش آزمايش داده
يهو قبل از المپيك گفت قند خون داره و نميتونه بره و دوباره حرفهاي درگوشي
.
.
.
رفت تو مصلي براي يكي از كانديداها تبليغ و سخنراني كرد
و پله هاي ترقي رو يكي يكي طي كرد
رضازاده بی کفایت است!
در پی اتفاقی که برای علی حسینی، وزنه بردار ایرانی رخ داد و فدراسیون جهانی، رای به محرومیت مادامالعمر وی داد، نظرات مختلفی از اشخاص مختلف در رابطه با این مساله مطرح شده است، در این بین، حسین رضازاده بیش از همه هدف انتقادات قرار گرفته است.
محمدحسين برخواه، عضو سابق تيم ملي وزنه برداري، نیز در صحبت هایی به شدت از علی حسینی حمایت می کند و رضازاده را به باد انتقادات می گیرد::« اين از افتخارات زندگي ورزشي من است كه هيچ وقت عليه كسي صحبت نكردم و اساسا دنبال حاشيه و مسائلي خارج از حوزه ورزش نبودهام اما پس از شنيدن خبر محروميت مادامالعمر سعيد علي حسيني نميتوانم ساكت بنشينم و قرباني شدن يكي از استعدادهاي ناب وزنهبرداري ايران و جهان را تماشا كنم. به نظر من حسين رضازاده، داراب رياحي و زارع كه با بيكفايتي و بيلياقتي، پنج جوان بااستعداد وزنهبرداري ايران را نابود كردند متهم رديف اول اين ماجرا هستند.
محسن داوودي، انوش آرمك، اميد نائيج، رشيد شريفي و گل سرسبد همه آنها، سعيد عليحسيني از وزنهبرداراني بودند كه هر كدام ميتوانستند سالها براي ورزش اين مملكت افتخارآفريني كنند اما همه آنها را نابود كرده و اندك شانسهاي وزنهبرداري را براي نجات از ورطه سقوط به حراج گذاشتند. هر كدام از آنها امروز بهراحتي از زير بار مسئوليت شانه خالي ميكنند. بهنظر من بزرگترين مشكل و سهلانگاري از سوي داراب رياحي، نايب رئيس فدراسيون وزنهبرداري صورت گرفت.
او 10 ماه پيش خواست با يك مصاحبه خودش را بزرگ كند و در حالي كه هنوز فدراسيون جهاني خبري را در مورد مثبت شدن آزمايش دوپينگ عليحسيني اعلام نكرده بود، اين خبر را در اختيار رسانهها گذاشت. سياست او ايجاد تفرقه بين مديران است. آن موقع با رضازاده تماس گرفتم و گفتم اين چه مصاحبهاي بود كه رياحي انجام داد و همين مسئله باعث نابودي عليحسيني ميشود. اما او به من گفت كه در جريان نيست. مصاحبه هدفمند و غيرمسئولانه رياحي كار دفاع از عليحسيني را سخت كرد. متاسفم از اينكه بگويم حدود يك سال پيش، زمانيكه اعلام شد پنج وزنهبردار تيم ملي دوپينگي هستند، تعدادي از پيشكسوتان وزنهبرداري پس از نشست كميته فني رضازاده را مادامالعمر محروم كردند چرا كه او يك بار ديگر هم در سال 74 دوپينگ كرده و دو سال محروم شده بود.
چند روز بعد نه تنها حكمكميته فني را باطل كردند، بلكه به او دستخوش هم دادند و رضازاده بهطور ناگهاني سرپرست فدراسيون شد. رضازاده دائما خودش را مظلوم جلوه ميدهد و وانمود ميكند كه ميخواهد براي عليحسيني كاري در وزارتخانهاي دست و پا كند. وكيلي كه فدراسيون استخدام كرده هم كمترين تلاشي براي تبرئه شدن علي حسيني نكرد. مورد عجيب در مورد سخنان وكيل علي حسيني اين است كه ميگويد، يك سري مسائل را به خاطر مصالح ملي بيان نميكند.
اي كاش بدانيم چه مسائلي است كه به مصالح ملي برميخورد؟ جز اين است كه پاي رضازاده در اين پرونده گير است؟ من و بسياري از اهالي وزنهبرداري كه با يكديگر در ارتباط هستيم، از بلايي كه سرعليحسيني آوردند دل شكستهايم. همان قدر كه او ناراحت است و درد ميكشد، ما هم ناراحتيم و درد ميكشيم. ما به چشم خود استعداد عجيب او را ديده بوديم. آقايان سعيد را زير پا گذاشتند تا خودشان بالاتر بروند.»
اگر رضازاده می خواست رقباش رو از میان برداره پس چرا با سلیمی کاری نداشت و گذاشت بره و قوی ترین مرد جهان بشه؟
اگر به قول شما رضازاده دیگه حناش رنگی نداره و همه شناختنش خوب می تونست برای سلیمی هم یه سناریویی درست کنه تا اونم از دور خارج بشه چون به قول معروف آب که از سر گذشت چه یه وجب چه صد وجب
ولی دیدیم که این کار رو نکرد.
و نشون میده هدفش حفظ کردن این مقام به هر قیمتی نیست.
عادل فردوسیپور: دایی اگر میخواهد مادامالعمر محروم شود سری به همشهریاش بزند!
آفتاب: عادل فردوسیپور در برنامه امشب نود کنایه عجیبی به حسین رضازاده سرپرست فدراسیون وزنهبرداری ایران زد.
عادل فردوسیپور در برنامه نود زمانی که مشغول پخش آیتم نود درجه بود به انتقاد از حسین رضازاده پرداخت و با کنایه او را یکی از مقصران در محرومیت مادامالعمر سعید علی حسینی از دنیای وزنهبرداری دانست!
در این آیتم صحنهای از علی دایی پخش شد و در آن عادل با اشاره به ممنوع المصاحبه شدن سرمربی پرسپولیس گفت: «کمیته انضباطی دایی را ممنوع المصاحبه کرده است، اما او اگر میخواهد مادامالعمر محروم شود سری به همشهریاش بزند!»
بدون شک و با توجه به محرومیت مادامالعمری که برای سعید علی حسینی وزنهبردار جوان کشورمان پیش آمده منظور مجری برنامه نود از همشهری دایی کسی نیست به جز حسینرضا زاده. کسی که به گفته خودش تلاش زیادی کرد تا جلوی این محرومیت را بگیرد اما نتوانس
رفیق چون بهداد سلیمی خیلی زرنگ هست و از همون اول شروع به دست بوسی اینو اون کرد تا خودشو بیمه کنه
آقا من یه چیزی رو نمی فهمم.یعنی اگه سلیمی حالا دوپینگ کنه یا کسی بره تو خواب بهش آمپول دوپینگ بزنهچون دست بوسی کسی رو کرده دیگه فدراسیون جهانی وزنه برداری و آزمایشگاههای دوپینگ کاری باش ندارن؟آره؟من اینجوری فهمیدم...
شما اشتباه فهمیدید اولا شما برو یکم درباره رئیس فدراسیون جهانی وزنه برداری تحقیق بکن ببین چقدر ادم پستی هست .دوم سعید علی حسینی دوپینگیش کردن و این خیلی فرق داره با این که کسی دوپینگ بکنه چون به کسی باج نداد اما در مورد اون خائن یعنی سلیمی چون رفته دست بوسی این و اون دیگه رضازاده جرائت نداره بهش بگه بالای چشمت ابرو هست البته دو روز دیگه میبینید که وسط مسابقات میگه من قند خون دارم و مسابقه نمیدم و برای همیشه خداحافظی میکنه البته شما از امضاتون معلومه که چه احوالاتی دارید و من به خاطر ترس از جانم دیگه نمیتونم همه ی مسائل رو بگم
Last edited by SNOW PATROL; 10-11-2010 at 11:59.
ترس؟؟!! اینجوری می خواستید...؟؟؟؟!!!بی خیال حیف شد که نمی تونید همه مسائل رو بگید ما رو از نعمتی بدور کردید
احوالات ما هم به خودمون ربط داره.اگه احوالاتمون بده بهتره بگیم یا محول الحول والاحوال حول حالنا باحسن الحال
5 - بر سر موضوعات خبری با هم بحث و جدال بی مورد نكنيد و به نظرات و آراء همديگر احترام بگذاريد. مطمئنا نظرات افراد در هر زمینهای با هم متفاوت است.8 - از ارسال اخبار سیاسی و مذهبی و بحث درباره این موضوعات جدا خودداری کنید.
نکته: مخصوصا انتخاب-اتی!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)