چند روزی بود سرویس تقریبا stable شده بود با اینکه سرعت همچنان پایین بود
ولی از دیشب باز مشکل DC شدن و سرعت پایین شروع شده !
چند روزی بود سرویس تقریبا stable شده بود با اینکه سرعت همچنان پایین بود
ولی از دیشب باز مشکل DC شدن و سرعت پایین شروع شده !
آموزش استفاده از اینترنت ایرانسل در کامپیوتر
بوسیله موبایل - Sim card dongle و لپتاپهایی که خشاب سیم کارت دارند . ...
[/QUOTE]
لپتاپ من خشاب سیم کارت داره. تو دفترچه ش هم زده ولی سیم کارت توش درست جا نمیخوره و لقه! با فروشندش تماس گرفتم گفت آداپتور میخواد و 200 تومن هزینه دارهکسی راه بهتری بلده واسه استفاده کردن ازین خشاب سیم کارت؟
اون فقط جایی هست که قرار بوده خشاب نصب بشه!! یه وقت سیم کارت و نذاری بره تو لپ تاپ نتونی درش بیاری!!!
اونی که روی لپ تاپ شما هست در حقیقت یه سوراخ بیشتر نیست!!!!
Last edited by majidbbc; 10-11-2010 at 00:19.
با سلام
بهترین مدلش چیه و از کجا میشه اینترنتی خرید و از دوستانی که غریدن خواهشن راهنمای کنن و آیا این شرکت mobidata در ایران نمایندگی داره
Last edited by ice_metal2007; 10-11-2010 at 04:05.
ممنونم آقا Majidbbc
میدونین کجا میشه این خشابو بدم نصب کنن؟
دوستانی که از gprs ایرانسل استفاده می کنن کسی مشکلی نداره ؟
من از دیروز قعطی های پیاپی دارم و سرعتم در بهترین حالت روی ۲ کیلوبایت هست :\
گمونم اگه خشابش هم باشه به درد سیم کارت های نسل سوم می خوره. سیم کارتهای 3G . بهتره از خیرش بگذری. همون کاری که من کردم.
بهتره مشخص کنی از کجا و با چه وسیله ای داری استفاده می کنی. چند روزی بود توی تهران همینچوری و بلکه بدتر شده بود. امشب (پنج شنبه) سرعتش خوب شده باز.دوستانی که از gprs ایرانسل استفاده می کنن کسی مشکلی نداره ؟
من از دیروز قعطی های پیاپی دارم و سرعتم در بهترین حالت روی ۲ کیلوبایت هست :\
Last edited by majidbbc; 11-11-2010 at 00:40.
این 3G کی راه میندازن؟
وقتی این سیستم راه افتاد یعنی اینترنت با سرعت بالا میدن؟یا فقط میگن میتونیم بدیم؟
قطعي تا چند روز پيش داشتم اما ديگه الان نه و مشكلي ندارم
از بهمن قراره راه بیفته در اپراتور سوم. شایدم یه جور دیگه!این 3G کی راه میندازن؟
وقتی این سیستم راه افتاد یعنی اینترنت با سرعت بالا میدن؟یا فقط میگن میتونیم بدیم؟
شاید اون سرعتی که شما فکر میکنین نرسه( 4مگ) . مشکلاتی که خودتون میدونن در زمینه اینترنت ؛ فکر کنم خیلی خیلی سرعت داشته باشه 80 کیلو بشه!!!
البته اصلا نمیشه پیش بینی کرد!!!
3Gقادر به دانلود با سرعت 10 مگابایت و آپلود باسرعت 5 مگابایت رو ساپورت کنه!! ولی با واقعیت خیلی فاصله هست!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)