سلام
اول از همه بگم این موضوع فقط و فقط برای اطلاع دوستانی هست که قراره از شرکت افرانت سرویس ADSL بگیرن
یکی از دوستام می خواست برای اولین بار ADSL بگیره و چون سرعت اینترنت رایگان شبانه براش مهم بود بهش چند شرکت پیشنهاد دادم که دوستم شرکت افرانت رو انتخاب کرد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد من به دوستم گفتم قیمت ها و محدودیت هاش خیلی شبیه صبانت هستش ، زنگ بزن سوال کن ببین اینترنت شبانش هر یک ساعت دیسکانکت میشه یا نه ، زنگ زده بود و گفته بودن نه از ساعت 3 تا 7 رایگان و پشت سر هم هستش
سرویس هایی هم که این شرکت ارائه میده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به دوستم گفته بودن ما 1MB بدون این که شما مدرکی ارائه بدین بهتون میدیم و سرعت هم واقعا 1MB هستش
یعنی سرویس 1 مگ با محدودیت 6 گیگ برای سه ماه (ماهی 18900)
الان بعد از 7 روز که کارهاش انجام شده بود ، رفتم خونشون و اینترنتش رو راه انداختم در کمال ناباوری دیدم صبانت هستش ، دوستم زنگ زد بهشون علت رو پرسید ، گفتن اگه نمی خوای ما پولت رو پس میدیم !
یعنی الان سرویسی که گرفته دقیقا مثل سرویس 128 سه ماهه با محدودیت 15G صبانت هستش با این تفاوت که 9 گیگ کمتر به دوستم دادن!!!
به دوستم گفتم تو 1MB گرفتی و باید شبانت 1مگ واقعی باشه ولی مال اون هم دقیقا مثل همه صبانتی هستش یعنی چند ثانیه اول سرعت 120 و بعد میاد روی 20
واقعا متاسفم برای بعضی از شرکت ها که از هر راه و ترفندی قصد سود بیشتر دارن
از مدیران عزیز خواهش می کنم تاپیک رو حذف نکنن چون ممکنه خیلی ها این طوری بدون اطلاع ضرر کنن
موفق باشید