تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 212 از 416 اولاول ... 112162202208209210211212213214215216222262312 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,111 به 2,120 از 4151

نام تاپيک: Naruto / بحث مانگای ناروتو

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

در مورد مردن گارا مثل اینکه می میره ها!! نمی میره؟؟؟ تو قسمت ویدئوهای سایت zedge.net بزن death of gaara یا gaara is death . یه چند تا نتیجه برات میاره. نگاه کن!! البته کیفیت موبایله چندان خوب نیست. ولی یه جایی هستش مثل غار مانند که نمی دونم یه مجسمه بزرگه یا یه هیولای نسبتا بزرگه که چند تا چشم داره!! انگار خون گارا رو داره می کشه!!! در ضمن. یه جای دیگه هم هست که یه شخصیتی به اسم دیدارا با پرنده اش گارا رو بیهوش می گیره و می بره!! حالا دنباله اش چی می شه رو نمی دونم!!
    گارا میمیره اما توسط یکی از بزرگان قبیله خودش دوباره زنده میشه...........................شما نمی تونی فقط قسمت هایی که مربوط به گارا می شه رو ببینی چون با قسمت های دیگه مربوطه و مجبوری تقریبا ا زاول انیمه بشینی نگاه کنی ...........مثلا همون مردنش خودش 30 قسمت از فصل ناروتو شیپودن رو می گره .......تازه اگه نخوای قسمت های قبلی رو ببینی چون در اون صورت باید بشینی کل 220 قسمت فصل اول رو هم ببینی چون تقریبا هر 50 قسمتی این گارا سرو کلش پیدا میه و یکی از شخصیت های اصلی انیمه هست ..................

از گارا خوشم میاد به خاطر اینکه شخصیت خودمم یجوری شبیهشه!! البته من این کوزه شن اش رو ندارم!!!
    اینکه از گارا خوشت میاد به کنار شما فکر نکنم بخوای شخصیتی مثل گارا داشته باشی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...........فقط بدون که اون اولش یه قاتل خونخوار بوده و مثل آب خوردن آدم می کشته .....اون کوزه پشتش هم توش پره شن هستش و سلاح اصلی گارا شن هست ......فکر نکنم بخوای درباره تکنیک تابوت صحرا ی گارا چیزی بدونی یا اینکه به راحتی پدر و مادر و حتی عموش رو کشته ....................

2. 3 کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال D,Freeman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

اینکه از گارا خوشت میاد به کنار شما فکر نکنم بخوای شخصیتی مثل گارا داشته باشی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...........فقط بدون که اون اولش یه قاتل خونخوار بوده و مثل آب خوردن آدم می کشته .....اون کوزه پشتش هم توش پره شن هستش و سلاح اصلی گارا شن هست ......فکر نکنم بخوای درباره تکنیک تابوت صحرا ی گارا چیزی بدونی یا اینکه به راحتی پدر و مادر و حتی عموش رو کشته ....................
    ...
    راست میگه دوستمون...گارا تو اوایل سریه اول هر کی رو سر راهش میدیده پودر میکرده!!!
    تا اینکه بازم توسط این ناروتو متحول میشه!!!عاشق اون صحنه های مبارزه بین شوکا وقورباغه رئیسم واون تیکه ای که ناروتو کله میزنه به گارا!!!

درمورد اون توضیحاتتون هم بگم که واقعا من به شک افتادم...یعنی واقعا سوناده مادربزرگ ناروتو ومادر میناتو هست؟؟؟
    فکر کنم تعداد معمای این انیمه از مجموعه لاست داره جلو میزنه!!!!!!!

قسمت 184 هم دیدم...بد نبود ...ولی تا کی میخواد این فیلرا ادامه پیدا کنه؟؟؟!!!من که فکر میکنم مانگا رو میخوان تموم کنن بعد انیمه رو از فیلر در بیارن!!!!!!! همونطور که میدونین 185هم فیلره!!!!!!خدا بهمون صبر بده!!!اگه مانگا نبود چیکار میکردیم؟؟؟!!!

4. 3 کاربر از D,Freeman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

گارا میمیره اما توسط یکی از بزرگان قبیله خودش دوباره زنده میشه...........................شما نمی تونی فقط قسمت هایی که مربوط به گارا می شه رو ببینی چون با قسمت های دیگه مربوطه و مجبوری تقریبا ا زاول انیمه بشینی نگاه کنی ...........مثلا همون مردنش خودش 30 قسمت از فصل ناروتو شیپودن رو می گره .......تازه اگه نخوای قسمت های قبلی رو ببینی چون در اون صورت باید بشینی کل 220 قسمت فصل اول رو هم ببینی چون تقریبا هر 50 قسمتی این گارا سرو کلش پیدا میه و یکی از شخصیت های اصلی انیمه هست ..................

آره. حالا فامیل که نه!!! ولی بعضی وقتها دوست داشتم کسانی که روی اعصابم راه می رن رو یه شن بارونشون بکنم!!! فکر کنم شما هم گاهی وقتا براتون پیش اومده!!! تفاوت هم که گفتم. اگر هم می خواستم خدای ناکرده فامیل رو گوشمالی بدم این کوزه رو ندارم دیگه!!! بعضی مواقع تنهاییم شبیهشه و بعضی مواقع هم عصبانیت و نفرتم عین اون می شه. حالا نگران نباشید اگه این کوزه رو پیدا کردم بهتون خبر می دم منصرفم کنید.

6. 3 کاربر از siavash2death بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hpk34's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

با این دلایلی که شما گفتین میشه این احتمال رو در نظر گرفت که یوندایمه پسرش باشه.

راستی سوناده با هوکاگه اول و دوم نسبت فامیلی نداره؟؟

در مورد ازدواجم من شخصا دوست دارم ناروتو با ساکورا ازدواج کنه.یه حسی بهم میگه این اتفاق میوفته.

من که دیگه فعلا بیخیال انیمه شدم.میخوام صبر کنم یه باره همشو با هم بگیرم و نگاه کنم.البته خدا داند کی قراره تموم بشه.

-----------

جناب siavash2death اون گارایی که شما میشناختین از وقتی که با ناروتو مبارزه کرد و کازکاگه شد دیگه مرد.

الان حتی حاضره جونشم واسه دفاع از مردمش بده و مردمشم خیلی خیلی دوستش دارن.پیشنهاد میکنم 30 تا قسمت اول ناروتو شیپودن که در مورد مردن گارا هست رو ببینید تا بفهمین من چی میگم.

الانم که شده فرمانده کل لشکر شینوبی ها برای مبارزه با لشکر توبی و کابوتوچیمارو.

اون که خودش و عوض کرد پیشنهاد میکنم شما هم اگه خیلی دوستش دارین خودتونو عوض کنین و نفرتتونو با عشق و محبت عوض کنین.

8. 2 کاربر از hpk34 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

سوناده نوه هوکاگه اول هستش و اینو جیرایا به ناروتو وقتی که دنبالش بودند گفت........ان گردنبندی که سوناده به ناروتو داد هم مال هوکاگه اول بوده که خیلی ارزش معنوی و قیمتی بالایی داره ...........گویا وقتی سوناده فهمید ناروتو کیه باهاش اون شرط رو بست البته بعد از اینکه دید با اون سنه کم می توه راسنگان رو اجرا کنه فهمید که این بچه کی هستش ...............

( حتی سوناده توی بد ترین شرط بندی هاش هم هیچ وقت پای اون گردنبند رو وسط نمی کشید اینو شیزونه که همراه سوناده بود به جیرایا و نارتو گفت )

در مورد ازدواجم من شخصا دوست دارم ناروتو با ساکورا ازدواج کنه.یه حسی بهم میگه این اتفاق میوفته.
    فکر نکنم این کار اتفاق بی افته چون هم ناروتو از علاقه هیناتا به خودش می دونه هم ساکورا می دونه که هیناتا به ناروتو علاقه داره ..................تازه ناروتو می دونه که ساکورا عاشق ساسوکه هستش و حتی نتونست وقتی که موقعیت مناسبش رو ساکورا داشت ساسوکه رو بکشه ............

به نظر من ساسوکه به دهکده بر می گرده چون همیشه باید یه شخصیت منفی باشه که دوباره مثبت بشه و ساسوکه از همه نظر آمادگیش رو داره ............حالا اینکه در مبارزه های آخر با مادارا چشم هاشو از دست بده احتمالش هست....

ناروتو هم که کیوبی از بدنش خارج میشه و با اون مبارزه سختی رو انجام می ده و زنده می مونه همون طور که مادرش بعد از اینکه کیوبی از بدنش خارج شد زنده موند ( خاندان اوزوماکی ها همچین قابلیتی داشتند برای همین بهترین میزبان برای قوی ترین بیجو یعنی کیوبی بودند ) یا اینکه در مبارزه با ده دم آزاد شده اون رو در داخل خودش مهر می کنه ...................

من نمی دونم اگه ناروتو با هیناتا ازدواج نکنه من به شخصه می رم جاپن و پدر کیشیموتو رو در میارم..........

10. این کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

با این دلایلی که شما گفتین میشه این احتمال رو در نظر گرفت که یوندایمه پسرش باشه.

من که دیگه فعلا بیخیال انیمه شدم.میخوام صبر کنم یه باره همشو با هم بگیرم و نگاه کنم.البته خدا داند کی قراره تموم بشه.

-----------

جناب siavash2death اون گارایی که شما میشناختین از وقتی که با ناروتو مبارزه کرد و کازکاگه شد دیگه مرد.

الان حتی حاضره جونشم واسه دفاع از مردمش بده و مردمشم خیلی خیلی دوستش دارن.پیشنهاد میکنم 30 تا قسمت اول ناروتو شیپودن که در مورد مردن گارا هست رو ببینید تا بفهمین من چی میگم.

الانم که شده فرمانده کل لشکر شینوبی ها برای مبارزه با لشکر توبی و کابوتوچیمارو.

اون که خودش و عوض کرد پیشنهاد میکنم شما هم اگه خیلی دوستش دارین خودتونو عوض کنین و نفرتتونو با عشق و محبت عوض کنین.
    بابا حالا چرا می زنی!! من می گم که. بدون کوزه کاری از دستم بر نمیاد!!! فرمانده لشکر شدنش رو هم دیدم!! البته اگه درست بگم!! موقعی که داره با دیدارا مبارزه می کنه که طرف یه مجسمه مانند شکل شبح رو روی شهر پرت می کنه!!

---------- Post added at 05:25 PM ---------- Previous post was at 05:23 PM ----------

حالا این کازکاگه که می گید یعنی چی؟؟؟ یعنی همین فرمانده لشکر ؟؟؟

---------- Post added at 05:27 PM ---------- Previous post was at 05:25 PM ----------

دوستان می شه یکی این عکس اینو رو بذاره ببینم کی هستش؟؟؟ اصلا دیدمش یا نه؟؟؟؟ مثل اینکه به جز خودم کسی از گارا خوشش نمیاد!!!! نه؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

در ضمن فرض بگیرید می خوام تازه شروع کنم به ناروتو دیدن!! یعنی از اول اول!!! حالا با زیرنویس یا زبان انگلیسی گیر میاد؟؟؟ اپیزودی هستش دیگه؟؟؟؟هر اپیزود حجمش چقدره؟؟؟ کیفیت خوب ولی کم حجمش هم گیر میاد؟؟؟ تازه. من با تورنت مشکل دارم. نوع دیگه ای ازش گیر نمیاد؟؟؟؟؟؟

پروفشنال D,Freeman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

بابا حالا چرا می زنی!! من می گم که. بدون کوزه کاری از دستم بر نمیاد!!! فرمانده لشکر شدنش رو هم دیدم!! البته اگه درست بگم!! موقعی که داره با دیدارا مبارزه می کنه که طرف یه مجسمه مانند شکل شبح رو روی شهر پرت می کنه!!
    حالا این کازکاگه که می گید یعنی چی؟؟؟ یعنی همین فرمانده لشکر ؟؟؟

دوستان می شه یکی این عکس اینو رو بذاره ببینم کی هستش؟؟؟ اصلا دیدمش یا نه؟؟؟؟ مثل اینکه به جز خودم کسی از گارا خوشش نمیاد!!!! نه؟؟؟؟
    اونی که شما دیدی فرمانده لشکر نبود...یکی از اعضای آکاتسوگی به نام دایدارا به دهکده مخفی شن حمله میکنه تا گارا رو که حامل هیولای دم دار هست بدزده!!!(شوکا)اولای سریه شیپودن هست ...
    این فرمانده لشکر هم به تازگی شده...یعنی تو مانگای 514فرمانده کل لشکر شینوبی ها شده!!!اون مجسمه هم حیله دایدارا برای پرت کردن حواس گارا و....(برو خودت بقیشو ببین...)
    کازه کاگه هم به رهبر دهکده شن گفته میشه...مثل هکاگه که به رهبر دهکده برگ گفته میشه یا رایکاگه که به رهبر دهکده مخفی ابر(اگه اشتباه نکنم!!!)یا تسوچیکاگه که به رهبر دهکده مخفی صخره گفته میشه...یا میزوکاگه که به رهبر دهکده مخفی مه هست...

در ضمن گارا یکی از محبوبترین شخصیت های این انیمه است...اون اینو هم که میبینین اونقدر رای داره به خاطر اشکال نظر سنجیه که رای های ناروتو تو نظر سنجی قبلی رفته برای اینو!!!!!
    اینم یه عکس از اینو وبعدیش گارای عزیز...

---------- Post added at 07:01 PM ---------- Previous post was at 06:59 PM ----------

در ضمن فرض بگیرید می خوام تازه شروع کنم به ناروتو دیدن!! یعنی از اول اول!!! حالا با زیرنویس یا زبان انگلیسی گیر میاد؟؟؟ اپیزودی هستش دیگه؟؟؟؟هر اپیزود حجمش چقدره؟؟؟ کیفیت خوب ولی کم حجمش هم گیر میاد؟؟؟ تازه. من با تورنت مشکل دارم. نوع دیگه ای ازش گیر نمیاد؟؟؟؟؟؟
    تمام قسمتاش رو میخوای دانلود کنی؟؟؟؟!!!!میدونی سری ناروتو220قسمت وسری شیپودن تا بهحال184قسمته!!!!
    بهتر از این فزو شگاه های اینترنتی تهیه کنی که زیر نویس فارسی هم داره...

14. این کاربر از D,Freeman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

خوب دوست عزیز می تونی با رقتن به سایت هایی مثل دنیای انیمه یا بهشت انیمه اونهارو سفارش بدی و کیفیت خوب به همرا زیر نویس فارسی رو بخری ................
    اگه میخوای دانلود کنی سایت های زیادی هست برای دانلود من خودم از

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دانلود می کنم زیر نویس انگلیسی داره و کیفیت ها و حجم ها رو هم برات مشخص می کنه تا هر کدوم رو خواستی دانلود کنی ..........زیر نویسش هم به صورت هارد ساب هستش ( یعنی روی انیمه قرار داره و نیاز به دانلود فایل های زیر نویس نیست) کیفیت ها هم از 720 و 480 داره تا فرمت های MP4 ...........توی سایت ثبت نام می کنی که رایگان هستش و روزی هم 4 تا قسمت می تونی دانلود کنی که برات کفایت می کنه ...اگه سرعت خوبی داره از سایت های دیگه هم می تونی دانلود کنی.........

16. این کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دوست عزیز. کم کم دارم قسمت هاش رو می گیرم و نگاه می کنم. از سری tv اش شروع کردم. درسته؟؟؟ این شیپودن بعد از این سری تلویزیونیشه؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •