تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 194 اولاول ... 111718192021222324253171121 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 1935

نام تاپيک: تاپیک جامع LED C6000,C7000,C8000,C9000 سامسونگ (لطفا در مورد قیمت صحبت نکنبد)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

نقل قول:
    نوشته شده توسط s-a-e-e-d [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام بجه ها
    ما هم یه سام 7000 خریدیم،ولی بلو ری پلیر نداریم،اگه بخوایم یه فیلم سه بعدی نیگا کنیم چیکار کنیم؟
    از این سایت www.3dtv.at/Movies/Index_en.aspx]
    هم فیلم دراکولا رو دانلود کردم،(البته تریلر با حجم 35 مگابایت) ریختم رو فلش و با تی وی پخش کردم،اول که تصویر دوتا بود(عین پست 83) و بعد هم دکمه 3d کنترل رو زدم و حالت وسطی رو انتخاب کردم دقیقا عین پست83 تصویر یکی شد!بعد هم عینک زدیم وشروع کردیم نیگا کردن، ولی هیچ تصویر سه بعدی ندیدیم یعنب ولی بازم سه بعدی نبود!
    m3rdyidما چی کار کنیم؟
    نکنه حتما باید بریم بلو ری پلیر بخریم؟
    اگه راهی هست که ما با استفاده ار فلش یا دی وی دی پلیر بتونیم نیگا کنیم،ممنون میشم راهنمایی کنید.

کسی نمیخوادمارو در مورد دیدن فیلم سه بعدی روی 7000 راهنمایی کنه؟
    منم همین مشکل رو دارم لطفا کمک کنید

2. این کاربر از sahar@rasool بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال pandora tomorro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

-توي منطقه اي كه وجود نداره پخش ديجيتال هيچ تاثيري نداره برادر
    -براي كيفيت بهتر انتن رو تنظيم كن از انتن هاي بهتر استفاده كن
    سلام
    آنتن خاصی مدنظر هست؟ یعنی مارکی که امتحانش رو پس داده باشه!

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

سلام
    آنتن خاصی مدنظر هست؟ یعنی مارکی که امتحانش رو پس داده باشه!
    -مارك هاي معروفي كه توي بازار هست مثل هاني مثل سيماران و...

---------- Post added at 08:46 PM ---------- Previous post was at 08:45 PM ----------

نقل قول:
    نوشته شده توسط s-a-e-e-d [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام بجه ها
    ما هم یه سام 7000 خریدیم،ولی بلو ری پلیر نداریم،اگه بخوایم یه فیلم سه بعدی نیگا کنیم چیکار کنیم؟
    از این سایت www.3dtv.at/Movies/Index_en.aspx]
    هم فیلم دراکولا رو دانلود کردم،(البته تریلر با حجم 35 مگابایت) ریختم رو فلش و با تی وی پخش کردم،اول که تصویر دوتا بود(عین پست 83) و بعد هم دکمه 3d کنترل رو زدم و حالت وسطی رو انتخاب کردم دقیقا عین پست83 تصویر یکی شد!بعد هم عینک زدیم وشروع کردیم نیگا کردن، ولی هیچ تصویر سه بعدی ندیدیم یعنب ولی بازم سه بعدی نبود!
    m3rdyidما چی کار کنیم؟
    نکنه حتما باید بریم بلو ری پلیر بخریم؟
    اگه راهی هست که ما با استفاده ار فلش یا دی وی دی پلیر بتونیم نیگا کنیم،ممنون میشم راهنمایی کنید.

کسی نمیخوادمارو در مورد دیدن فیلم سه بعدی روی 7000 راهنمایی کنه؟
    منم همین مشکل رو دارم لطفا کمک کنید
    -فكر ميكنم بهترين كار تهيه يك bd-6900 هست براي فيلم هاي 3d
    -در غير اين صورت كه توضيحاتي دوستمون دادند در پست هاي قبلي

5. 2 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه s-a-e-e-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوست گلم جناب t_tanhayam تو پست های قبلی هر چی دوستان گفته بودن ما مو به مو انجام دادیم، ولی موفق به دیدن فیلم سه بعدی نشدیم،مشکل هم همین جاست که بلوری پلیر ندارم!
    میخوام اگه بشه همون فیلمی که باید با بلو ری پلیر نیگا کنم یه جوری بریزم رو فلش(دانلود کنم اگه باشه) با تی وی ببینم! اینکارو میشه کرد، خواهشا دوباره نگید قبلا گفتیم،چون همه پست ها رو خوندم چیزی که منو راهنمایی کنه نیست!!؟

7. این کاربر از s-a-e-e-d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

دوست گلم جناب t_tanhayam تو پست های قبلی هر چی دوستان گفته بودن ما مو به مو انجام دادیم، ولی موفق به دیدن فیلم سه بعدی نشدیم،مشکل هم همین جاست که بلوری پلیر ندارم!
    میخوام اگه بشه همون فیلمی که باید با بلو ری پلیر نیگا کنم یه جوری بریزم رو فلش(دانلود کنم اگه باشه) با تی وی ببینم! اینکارو میشه کرد، خواهشا دوباره نگید قبلا گفتیم،چون همه پست ها رو خوندم چیزی که منو راهنمایی کنه نیست!!؟
    -سعيد جان من بخاطر نداشتن اين پنل خوب طبيعتا نميتونم بصورت تجربي كمكتون كنم چيزي كه در صفحه 9-10 توسط دوستمون بحث شده تنها راهي هست كه ميشه فيلم ها رو 3d از usb ديد كه البته فكر ميكنم اين طبيعتا به كيفيت پخش بلوري پلير هاي 3d نيست اون عمق ميدان و اون انطباق تصوير كه در فيلمهاي 3d داريم به نظرم توي اين روش نداريم
    -البته فكر ميكنم ميتونيد از طريق pc هم تصواير 3d رو ببينيد با نرم افزارهاي مثل power dvd ‌كه قابليت اجراي فيلمهاي 3d رو دارند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

-بله توي بعضي مدل هاي غير فعال هست كه خود سام هم نميدونه ويا عمدا غير فعال كرده
    -در مورد اينترنت و شبكه والا هر كسي يك نتيجه اي گرفته ميتوني بحث مربوط به b650 رو ببيني كه فكر ميكنم يكسان باشه توي همه مدل ها :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    باسلام
    از راهنمائی شما تشکر میکنم

10. این کاربر از sha_666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه s-a-e-e-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

-سعيد جان من بخاطر نداشتن اين پنل خوب طبيعتا نميتونم بصورت تجربي كمكتون كنم چيزي كه در صفحه 9-10 توسط دوستمون بحث شده تنها راهي هست كه ميشه فيلم ها رو 3d از usb ديد كه البته فكر ميكنم اين طبيعتا به كيفيت پخش بلوري پلير هاي 3d نيست اون عمق ميدان و اون انطباق تصوير كه در فيلمهاي 3d داريم به نظرم توي اين روش نداريم
    -البته فكر ميكنم ميتونيد از طريق pc هم تصواير 3d رو ببينيد با نرم افزارهاي مثل power dvd ‌كه قابليت اجراي فيلمهاي 3d رو دارند
    مرسی دوست من،آخرشم به این نتیجه ریسدیم که باید بریم بلوری پلیر خریمودر مورد دیدن فیلم های تو کامپیوتر خوب طبعا مشکلاتی داره که بحثش جداست

12. این کاربر از s-a-e-e-d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

مرسی دوست من،آخرشم به این نتیجه ریسدیم که باید بریم بلوری پلیر خریمودر مورد دیدن فیلم های تو کامپیوتر خوب طبعا مشکلاتی داره که بحثش جداست
    -به نظر من هم بهترين راه ممكن هست بلو ري پلير هاي خوبي هم بازار رويت ميشه مثل همين BD-6900 كه توي رنج خودش يكي از بهترين هاست

داره خودمونی میشه vahidps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

-البته توي ريجن هاي متفاوت فرق داره مثلا در سايت اسيايي /مالزيايي اين قابليت رو نداره :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    -ولي خوب دوستاني كه حتي مدل هاي پايين تري مثل c6200 رو گرفتند گويا ----t داشته كه در مشخصات ذكر نشده
    سلام ----t منوی خاصی داره باید فهالش کرد یا نه من 6200 دارم ولی چیزی توش ندیدم

در آغاز فعالیت bidsorkh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض 46c6200 اره یا نه؟

من با توجه به جیبم به این نتیجه رسیدم که 46c6200 رو از بانه بگیرم (حدود 1650000 تومان در میاد)دوستانی که این مدل رو دارن لطف کنن بگن این مدل ایراد خاصی نداره ؟به نظر شما با این مبلغ بهترین گزینه برا خرید همینه یا مدل دیگه ای رو پیشنهاد میکنید؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •