تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 474 از 827 اولاول ... 374424464470471472473474475476477478484524574 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,731 به 4,740 از 8262

نام تاپيک: دنیای فوتبال

Banned lovergod14amorousand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض تيمهاي راه يافته به مرحله يك چهارم فوتسال بانوان جوان كشور معرفي‌شدند

مرحله يك هشتم نهايي رقابتهاي فوتسال قهرماني بانوان كشور در رده سني جوانان برگزار شد و سه‌شنبه شب تيمهاي راه يافته به مرحله يك چهارم نهايي اين بازيها شناخته شدند.

در پايان بازيهاي اين مرحله تيمهاي فارس، تهران، قزوين، ايلام، خوزستان و كرمان با حذف حريفان خود به مرحله بعد صعود كردند.

در آخرين ديدارهاي مرحله يك هشتم پاياني، شب گذشته دو ديدار در سالن ورزشي شهيد باهنر گرمسار برگزار شد كه در نتيجه قزوين هشت بر يك آذربايجان شرقي را شكست داد و كرمان در برابر همدان صاحب برتري چهار بر صفر شد.

ديدارهاي مرحله يك چهارم نهايي رقابتهاي فوتسال بانوان جوان كشور روز چهارشنبه انجام مي‌شود.

Banned lovergod14amorousand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض 34 بازيکن در تيم اميد

3 بازيکن براي شرکت در اردوي آمادگي تيم فوتبال اميد ايران دعوت شدند.
    به گزارش پايگاه اطلاع رساني فدراسيون فوتبال ، اردوي تيم اميد از 11 شهريور در محل کمپ تيمهاي ملي زير نظر رنه سيموئز ، سرمربي اين تيم آغاز مي شود. محسن ارزاني ، اميررضا خان محمدي ، شيث رضايي ، پژمان منتظري ، سيدجلال حسيني ، عادل کلاه کج ، مازيار زارع ، ميلاد نوري ، خسرو حيدري ، اميدرضا روانخواه ، مسعود سليماني شجاعي ، بهشاد ياورزاده ، ميلاد ميرترابي ، محسن يوسفي ، سعيد دقيقي ، احسان خرسندي ، محمد غلامين ، هاشم بيگ زاده ، غلامرضا رضايي ، نادر احمدي و مهرداد اولادي ، بازيکنان سرشناس اين فهرست هستند

Banned masoud908's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    :::: I.R :::: Tehran ::::

پيش فرض

دوست‌ دارم‌ دنيزلى‌ با پرسپوليس‌ نتيجه‌ بگيرد انصاريان: دنيزلى‌ پيغام‌ داد، گفتم‌ نه!

ياغى‌ قرمز، امسال‌ براى‌ استقلال‌ بخيه‌ مى‌خورد. حضور او در استقلال‌ يکى‌ از جذابيت‌هاى‌ اصلى‌ ليگ‌ جديد است‌ و همه‌ مى‌خواهند ببينند مردى‌ که‌ هنوز در کارگران‌ تشويق‌ مى‌شود، با پيراهن‌ آبى‌ چگونه‌ هنرنمايى‌ مى‌کند. مصاحبه‌ على‌ انصاريان‌ مسلماً‌ جذابيت‌هاى‌ بسيارى‌ دارد، به‌ خصوص‌ وقتى‌ او از دنيزلي، آرى‌هان‌ و آدم‌هاى‌ اطراف‌ آرى‌هان‌ مى‌گويد.
    فکر مى‌کردى‌ روزى‌ از پرسپوليس‌ بروي؟
    حتى‌ در خواب‌ هم‌ نمى‌ديدم. من‌ کسى‌ بودم‌ که‌ با غرور مى‌گفتم‌ پيراهن‌ پرسپوليس‌ متعلق‌ به‌ من‌ است، اما مشکلاتى‌ برايم‌ به‌ وجود آوردند که‌ مجبور شدم‌ بروم.
    چه‌ مشکلاتي؟
    دو، سه‌ بار در فهرست‌ تيم‌ملى‌ بودم‌ اما با مشکلاتى‌ که‌ پرسپوليسى‌ها برايم‌ درست‌ کردند نتوانستم‌ بروم. يک‌ بار هم‌ اسم‌ من‌ در فهرست‌ تيم‌ملى‌ بود اما پرسپوليسى‌ها اسم‌ مرا از فهرست‌ اصلى‌ خارج‌ کردند و ذخيره‌ شدم، اين‌ جواب‌ خوبى‌هاى‌ من‌ به‌ پرسپوليس‌ بود.
    رفتن‌ پروين‌ از پرسپوليس‌ تا چه‌ حدى‌ در اين‌ مشکلات‌ نقش‌ داشت؟
    ترديد ندارم‌ که‌ نقش‌ داشت. وقتى‌ على‌ پروين‌ رفت‌ در رختکن‌ بچه‌ها گفتند على‌ تو هم‌ رفتنى‌ هستي! اما از على‌ پروين‌ چيزهايى‌ ياد گرفتم. اگر بازيکنى‌ 20 درصد شانس‌ رفتن‌ به‌ تيم‌ملى‌ را داشت‌ على‌ پروين‌ به‌ او فرصت‌ مى‌داد. معدنچى‌ يادتان‌ هست، پروين‌ به‌ خاطر تيم‌ملى‌ او را يک‌ بار هم‌ از ترکيب‌ کنار نگذاشت.
    رفتن‌ تو در برنامه‌ پرسپوليسى‌ها بود؟
    نمى‌توانم‌ بگويم‌ برنامه‌ نبود... چون‌ اگر نبود چرا بعد از رفتن‌ پروين‌ رفتار آنها با من‌ عوض‌ شد؟
    نظرت‌ در مورد آرى‌هان‌ چه‌ بود؟
    آرى‌هان‌ را به‌ عنوان‌ مربى‌ نمى‌شناختم‌ اما او مرد بزرگى‌ بود و مى‌توانست‌ به‌ پرسپوليس‌ کمک‌ کند ولى‌ ذهن‌ او را آنقدر خراب‌ کرده‌ بودند که‌ نگاهش‌ منفى‌ بود. وقتى‌ در مجموعه‌اى‌ يک‌ مربى‌ به‌ همه‌ نگاه‌ منفى‌ داشته‌ باشد نمى‌شود کارى‌ انجام‌ داد. کسانى‌ که‌ در کنار آرى‌هان‌ فارسى‌ صحبت‌ مى‌کردند باعث‌ شدند او از پرسپوليس‌ برود.
    چقدر آرى‌هان‌ در اخراج‌ تو نقش‌ داشت؟
    شايد کمترين‌ نقش‌ را آرى‌هان‌ داشت، انصاريان‌ بايد از پرسپوليس‌ حذف‌ مى‌شد. آن‌ آدم‌هايى‌ که‌ کنار آرى‌هان‌ فارسى‌ صحبت‌ مى‌کردند اخراج‌ من‌ را جلو انداختند.
    اين‌ آدمهايى‌ که‌ از آنها حرف‌ مى‌زنيد چه‌ کسانى‌ هستند؟
    مردم‌ خودشان‌ آنها را مى‌شناسند. اسمشان‌ را نمى‌آورم‌ اما برايشان‌ نصيحت‌ دارم. على‌ پروين‌ اسطوره‌ پرسپوليس‌ بود با اين‌ حال‌ نيمکت‌ پرسپوليس‌ به‌ او وفا نکرد، شما که‌ صندلى‌تان‌ هنوز پايه‌ ندارد.
    اخراج‌ تو منطقى‌ بود؟
    هواداران‌ بايد بگويند منطقى‌ بود يا نه، من‌ و حامد که‌ در ترکيب‌ تيم‌ بوديم. آمار مى‌گويد که‌ من‌ بازيکن‌ خوبى‌ براى‌ پرسپوليس‌ بودم‌ يا نه... هواداران‌ هم‌ گواه‌ هستند. خودم‌ حرفى‌ نمى‌زنم.
    اما پرسپوليسى‌ها توقع‌ نداشتند تو به‌ استقلال‌ بروي؟
    وقتى‌ پرسپوليس‌ مرا نخواست‌ مى‌توانستم‌ گزينه‌هايم‌ را انتخاب‌ کنم‌ که‌ بهترين‌ آنها استقلال‌ بود. آدم‌ خيلى‌ وقت‌ها خيلى‌ کارها را دوست‌ ندارد انجام‌ دهد. پرسپوليس‌ من‌ را از جام‌جهانى‌ محروم‌ کرد و تصميم‌ گرفتم‌ بروم، کجا بهتر از استقلال!
    وقتى‌ به‌ استقلال‌ رفتى‌ بعضى‌ها عليه‌ تو موضع‌ گرفتند.
    من‌ فکر مى‌کنم‌ طبيعى‌ بود اما وقتى‌ به‌ تمرين‌ رفتم‌ اخلاق‌ همه‌ عوض‌ شد و الان‌ همبازيانم‌ بهترين‌ دوستانم‌ هستند. جو استقلال‌ بسيار عالى‌ است. بايد از دکتر قريب‌ تشکر کنم، او شخصيت‌ بسيار بالايى‌ دارد و قدر اين‌ مدير را بايد دانست. اميدوارم‌ قريب‌ را مثل‌ آدم‌هاى‌ خوب‌ ديگر از فوتبال‌ فرارى‌ ندهند.
    از زمانى‌ که‌ نيکبخت‌ به‌ پرسپوليس‌ رفته‌ است‌ استقلالى‌ها عليه‌ او شعار مى‌دهند اما تو را هنوز در کارگران‌ تشويق‌ مى‌کنند.
    همه‌ چيز به‌ گذشته‌ آدم‌ها برمى‌گردد. پرسپوليسى‌ها مى‌دانند که‌ من‌ براى‌ پرسپوليس‌ کم‌ کارى‌ نکردم. آنها فرق‌ خوب‌ و بد را مى‌دانند. من‌ براى‌ پرسپوليس‌ کم‌ نگذاشتم‌ و به‌ دليل‌ مسائلى‌ بايد از پرسپوليس‌ حذف‌ مى‌شدم. البته‌ على‌ نيکى‌ هم‌ خيلى‌ زحمت‌ کشيده‌ است‌ و حقش‌ نيست‌ که‌ عليه‌ او شعار دهند.
    گفته‌ مى‌شود که‌ دنيزلى‌ در تمرين‌ پرسپوليس‌ سراغ‌ تو را گرفته‌ است‌ و اطرافى‌هاى‌ او نيز گويا براى‌ تو پيغام‌ فرستادند.
    اميدوارم‌ او در پرسپوليس‌ موفق‌ شود. با وجود ما دفاع‌ پرسپوليس‌ آن‌ گونه‌ بود... اميدوارم‌ امسال‌ دفاع‌ پرسپوليس‌ عالى‌ باشد! اما اگر او من‌ را هم‌ مى‌خواست‌ نمى‌خواهم‌ برگردم‌ چون‌ در استقلال‌ واقعاً‌ راحت‌ هستم. البته‌ نزديکان‌ دنيزلى‌ پيغام‌ دادند که‌ به‌ خاطر قرارداد با استقلال‌ پاسخ‌ منفى‌ دادم.
    چرا عليه‌ پرسپوليس‌ مصاحبه‌ کردي؟
    من‌ هيچ‌ وقت‌ عليه‌ پرسپوليس‌ مصاحبه‌ نکردم. خيلى‌ از اين‌ مصاحبه‌ها را من‌ انجام‌ نمى‌دهم. البته‌ بعضى‌ها هم‌ روى‌ غرض‌ورزى‌ اين‌ کار را مى‌کنند. من‌ در مصاحبه‌ام‌ گفته‌ بودم‌ نبايد تمام‌ اختيار پرسپوليس‌ در اختيار آرى‌هان‌ باشد، تيتر زدند انصارى‌فرد، پرسپوليس‌ را بدبخت‌ کرد! يا من‌ گفتم‌ پروين‌ به‌ پرسپوليس‌ برنمى‌گردد! تيتر زدند «پروين‌ هم‌ به‌ پرسپوليس‌ بيايد من‌ برنمى‌گردم».
    چرا از پرسپوليس‌ شکايت‌ کردي؟
    اگر مجبور نبودم‌ شکايت‌ نمى‌کردم. وضع‌ مالى‌ من‌ خوب‌ نيست‌ و اگر مى‌توانستم‌ پولم‌ را به‌ پرسپوليس‌ مى‌بخشيدم.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

گل‌محمدي: نه‌ مشاجره‌ کردم‌ و نه‌ توهين‌ کاظمى‌ نگفت‌ مرا نمى‌خواهد

يحيى‌ از آن‌ دست‌ فوتباليست‌هاى‌ پر سر و صدا نيست. شايد تا امروز چنين‌ جنجال‌ خبرى‌ را تجربه‌ نکرده‌ بود اما...
    در اين‌ مدت‌ صحبت‌هاى‌ زيادى‌ در مورد جدايى‌ات‌ از صباباترى‌ مطرح‌ شد؟
    سوءتفاهماتى‌ در اين‌ رابطه‌ پيش‌ آمد که‌ خيلى‌ راحت‌ مى‌شد آن‌ را حل‌ کرد اما در اين‌ بين‌ بعضى‌ از روزنامه‌ها جو را مسموم‌ کردند و به‌ قولى‌ از آب‌ گل‌آلود ماهى‌ گرفتند. چيزهايى‌مطرح‌ شد که‌ هيچ‌ کدامشان‌ واقعيت‌ نداشت.
    اما عنوان‌ شد که‌ تو پول‌ اين‌ فصلت‌ را قبلاً‌ گرفته‌ بودى‌ و به‌ همين‌ دليل‌ باشگاه‌ شما را حفظ‌ کرد.
    اين‌ موضوع‌ به‌ هيچ‌ وجه‌ صحت‌ ندارد. من‌ پول‌ فصل‌ گذشته‌ام‌ را نگرفته‌ام‌ چون‌ در واقع‌ هيچ‌ بازيکنى‌ پول‌ سال‌ دومش‌ را در سال‌ اول‌ دريافت‌ نمى‌کند. ضمن‌ اينکه‌ سرمربى‌ تيم‌ نيز مرا مى‌خواست. مسلماً‌ اگر غير از اين‌ بود تا حالا از صبا رفته‌ بودم.
    به‌ طور کلى‌ سرمربى‌ تيم‌ در مورد مسائل‌ فنى‌ مختار است‌ و اين‌ مساله‌ حق‌ طبيعى‌ کاظمى‌ است‌ که‌ بگويد اين‌ بازيکن‌ را مى‌خواهم‌ و بازيکن‌ ديگر در برنامه‌ کارى‌ من‌ قرار ندارد اما حقيقت‌ امر اين‌ بود که‌ کاظمى‌ هيچ‌ وقت‌ نگفت‌ مرا نمى‌خواهد.
    شما مدعى‌ شده‌ بوديد که‌ کاظمى‌ به‌ بازيکنان‌ جوان‌ تيم‌ توهين‌ کرده‌ است؟
    متاسفانه‌ سوءتفاهمات‌ به‌ وجود آمده‌ باعث‌ عميق‌تر شدن‌ مسائل‌ شد. اين‌ مساله‌ که‌ سرمربى‌ تيم‌ به‌ جوان‌ها توهين‌ کرده‌ يا نکرده‌ مساله‌اى‌ است‌ که‌ به‌ خود آنها بازمى‌گردد اما من‌ توهينى‌ شخصاً‌ از زبان‌ کاظمى‌ نشنيدم‌ که‌ حالا بخواهم‌ راجع‌ به‌ آن‌ صحبت‌ کنم.
    با توجه‌ به‌ حرف‌هايى‌ که‌ مطرح‌ شد باشگاه‌ صباباترى‌ تو را نمى‌خواست؟
    باشگاه‌ هم‌ در اين‌ رابطه‌ زود تصميم‌ گرفت. مسئولان‌ باشگاه‌ به‌ من‌ گفتند برو تيمت‌ را انتخاب‌ کن. در اين‌ رابطه‌ من‌ هم‌ با دو سه‌ تيم‌ صحبت‌ کردم‌ اما وقتى‌ کار به‌ مرحله‌ صدور رضايتنامه‌ رسيد رضايتنامه‌ام‌ را صادر نکردند.
    بالاخره‌ نگفتيد که‌ شما در برابر مربى‌ تيم‌ قرار گرفتيد؟
    گفتم‌ که‌ سوء تفاهماتى‌ بوجود آمده‌ که‌ برطرف‌ شد اما من‌ به‌ کسى‌ بى‌احترامى‌ نکردم. در اين‌ رابطه‌ هم‌ با کسى‌ مشاجره‌ نداشتم.
    اما همه‌ مسائل‌ حکايت‌ از درگيرى‌ لفظى‌ تو و کاظمى‌ داشت؟
    ببينيد اگر من‌ حرفى‌ زده‌ بودم‌ حتماً‌ روى‌ حرف‌ خودم‌ مى‌ايستادم‌ و دليلى‌ براى‌ انکار آن‌ نداشتم.
    يعنى‌ بازيکنان‌ جوان‌ به‌ دليل‌ برخى‌ از مشکلات‌ بين‌ آنها و سرمربي، تو را جلو نينداختند؟
    به‌ هر حال‌ مسائلى‌ وجود داشت‌ که‌ من‌ هم‌ به‌ عنوان‌ بزرگتر تيم‌ آنها را انتقال‌ دادم‌ و فکر نمى‌کنم‌ که‌ اين‌ مساله‌ براى‌ من‌ يک‌ خطاى‌ بزرگ‌ و نابخشودنى‌ به‌ شمار آيد.
    مسائل‌ فوق‌ به‌ نيمکت‌نشينى‌ات‌ در اين‌ فصل‌ منجر نمى‌شود؟
    حضور ثابت‌ يا عدم‌ حضور ثابت‌ من‌ به‌ نظر سرمربى‌ تيم‌ باز مى‌گردد اما اگر بخواهم‌ در ترکيب‌ ثابت‌ تيم‌ باشم‌ بايد تلاشم‌ را بيشتر کنم‌ تا به‌ نحوى‌ نظر مربيان‌ را جلب‌ نمايم.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

على‌ کريمى‌ پادزهر مارهاى‌ کره‌اى‌ همه‌ در انتظار جادوى‌ جادوگر

در دو بازى‌ ايران‌ برابر امارات‌ که‌ تدارکاتى‌ بود و ديدار با سوريه‌ که‌ يک‌ بازى‌ رسمى‌ به‌ حساب‌ مى‌آمد، تيم‌ملى‌ ايران‌ خلأ بازيکن‌ خلاق‌ و خوش‌نقش‌ خود يعنى‌ على‌ کريمى‌ را به‌ خوبى‌ حس‌ کرد.
    بازيکنى‌ که‌ نيازى‌ به‌ هيچگونه‌ معرفى‌ در آسيا و اروپا ندارد بازيکنى‌ که‌ در يکى‌ از معتبرترين‌ ليگ‌هاى‌ دنيا و در تيم‌ قهرمان‌ آلمان‌ بايرن‌مونيخ‌ جايگاه‌ ويژه‌اى‌ دارد، على‌ کريمى‌ که‌ در جام‌جهانى‌ با کج‌ سليقگى‌ برانکو از بازى‌ بيرون‌ آمد تا تيم‌ ما تعادل‌ بازى‌ را از دست‌ بدهد، تحت‌ فشارهاى‌ روانى‌ و بى‌مهرى‌هاى‌ کارد قبلى‌ تيم‌ملى‌ اين‌ فرصت‌ را بدست‌ نياورد تا در جام‌جهانى‌ بازى‌هاى‌ خوب‌ گذشته‌ خود را تکراد کند، اين‌ را نيز بايد قبول‌ کرد که‌ در جام‌جهانى‌ على‌ کريمى‌ تازه‌ از بند مصدوميت‌ رها شده‌ بود و اين‌ خود علتى‌ بود که‌ ما در جام‌جهانى‌ على‌ کريمى‌ شش‌دانگ‌ را در تيم‌ملى‌ نداشته‌ باشيم.
    اما حالا او يکى‌ از بازيکنان‌ قابل‌ اعتناى‌ بايرن‌ و ماگات‌ مربى‌ خوش‌فکر قهرمان‌ آلمان‌ است.
    على‌ کريمى‌ در جام‌ ملت‌هاى‌ آسيا در برابر کره‌ جنوبى‌ يک‌ فوق‌ ستاره‌ بود و در آن‌ بازى‌ هر کارى‌ را که‌ دلش‌ خواست‌ با مدافعان‌ کره‌ انجام‌ داد. على‌ کريمى‌ در آن‌ بازى‌ هم‌ گل‌ ساخت‌ هم‌ گل‌ زد و يکى‌ از معدود گل‌هاى‌ خود را با سر به‌ ثمر رساند تا بازى‌ خوبش‌ در آن‌ مسابقه‌ را تکميل‌ کند.
    بازگشت‌ على‌ کريمى‌ مرد سرنوشت‌ساز ايران‌ تيم‌ ما را در برابر کره‌ جنوبى‌ متحول‌ خواهدکرد.
    به‌ ويژه‌ آنکه‌ کريمى‌ حالا مملو از انگيزه‌ است‌ و مى‌خواهد ثابت‌ کند حق‌ او را در جام‌جهانى‌ به‌ درستى‌ نداده‌اند و او اين‌ بازى‌ را براى‌ اثبات‌ حقانيت‌ خود به‌ راحتى‌ از دست‌ نخواهد داد.
    على‌ کريمى‌ را هم‌ ما و هم‌ رقباى‌ ما خوب‌ مى‌شناسد، بازيکنى‌ که‌ قادر است‌ با نبوغ‌ خدادادى‌ خود نتيجه‌ بازى‌ را عوض‌ کند و همبازيانش‌ را وادارد تا بهترين‌ بازى‌ خود را به‌ نمايش‌ گذارند.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

فکري: بازى‌ با کره‌ مرگ‌ و زندگى‌ است!

محمود فکرى‌ ديروز در مصاحبه‌اى‌ در خصوص‌ وضعيت‌ تيم‌ملى‌ گفت: آنهايى‌ که‌ پس‌ از جام‌جهانى‌ خواستار تحولات‌ در تيم‌ملى‌ بوده‌اند، حالا سر ناسازگارى‌ گذاشته‌اند.
    فکرى‌ در ادامه‌ گفت: اگر بازيکنان‌ وظايف‌ خود را بدانند و در جهت‌ اجراى‌ آن‌ گام‌ بردارند، نيازى‌ به‌ سيستم‌هاى‌ مختلف‌ بازى‌ نيست، اما اگر خلاف‌ اين‌ امر به‌ وقوع‌ بپيوندد و بازيکنان‌ شرح‌ وظايف‌ خود را ندانند، سيستم‌هاى‌ تدافعى‌ نيز راهگشا نيست‌ و تيم‌ بر اثر يک‌ سهل‌انگارى‌ مغلوب‌ مى‌شود.
    وى‌ درخصوص‌ رويارويى‌ با تيم‌ملى‌ کره‌جنوبى‌ خاطرنشان‌ کرد: مصاف‌ با کره‌جنوبى‌ آن‌ هم‌ در خانه‌ حريف‌ به‌ طور حتم‌ کار آسانى‌ نيست، اما مى‌توانيم‌ با ارايه‌ بازى‌ هدفمند و هوشمندانه‌اى‌ حتى‌ در اين‌ بازى‌ دشوار نيز امتياز بگيريم.
    فکرى‌ تأکيد کرد: پس‌ از ناکامى‌ در جام‌جهانى‌ همه‌ مى‌خواستند که‌ در تيم‌ملى‌ تحولى‌ ايجاد شود اما حالا که‌ اين‌ اتفاق‌ رخ‌ داده‌ است‌ بعضى‌ افراد سر ناسازگارى‌ گذاشته‌اند.
    مدافع‌ تيم‌ملى‌ در پايان‌ گفت: هدفم‌ از حضور در تيم‌ملى‌ تصاحب‌ بازوبند کاپيتانى‌ نيست. از ابتدا هم‌ تأکيد کردم‌ که‌ چه‌ به‌ عنوان‌ اولين‌ بازيکن‌ و يا آخرين‌ نفر وارد زمين‌ شوم، تمام‌ تلاش‌ و نيروى‌ خود را صرف‌ موفقيت‌ تيم‌ کشورم‌ مى‌کنم.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

دوست‌ دارم‌ دنيزلى‌ با پرسپوليس‌ نتيجه‌ بگيرد انصاريان: دنيزلى‌ پيغام‌ داد، گفتم‌ نه!

ياغى‌ قرمز، امسال‌ براى‌ استقلال‌ بخيه‌ مى‌خورد. حضور او در استقلال‌ يکى‌ از جذابيت‌هاى‌ اصلى‌ ليگ‌ جديد است‌ و همه‌ مى‌خواهند ببينند مردى‌ که‌ هنوز در کارگران‌ تشويق‌ مى‌شود، با پيراهن‌ آبى‌ چگونه‌ هنرنمايى‌ مى‌کند. مصاحبه‌ على‌ انصاريان‌ مسلماً‌ جذابيت‌هاى‌ بسيارى‌ دارد، به‌ خصوص‌ وقتى‌ او از دنيزلي، آرى‌هان‌ و آدم‌هاى‌ اطراف‌ آرى‌هان‌ مى‌گويد.
    فکر مى‌کردى‌ روزى‌ از پرسپوليس‌ بروي؟
    حتى‌ در خواب‌ هم‌ نمى‌ديدم. من‌ کسى‌ بودم‌ که‌ با غرور مى‌گفتم‌ پيراهن‌ پرسپوليس‌ متعلق‌ به‌ من‌ است، اما مشکلاتى‌ برايم‌ به‌ وجود آوردند که‌ مجبور شدم‌ بروم.
    چه‌ مشکلاتي؟
    دو، سه‌ بار در فهرست‌ تيم‌ملى‌ بودم‌ اما با مشکلاتى‌ که‌ پرسپوليسى‌ها برايم‌ درست‌ کردند نتوانستم‌ بروم. يک‌ بار هم‌ اسم‌ من‌ در فهرست‌ تيم‌ملى‌ بود اما پرسپوليسى‌ها اسم‌ مرا از فهرست‌ اصلى‌ خارج‌ کردند و ذخيره‌ شدم، اين‌ جواب‌ خوبى‌هاى‌ من‌ به‌ پرسپوليس‌ بود.
    رفتن‌ پروين‌ از پرسپوليس‌ تا چه‌ حدى‌ در اين‌ مشکلات‌ نقش‌ داشت؟
    ترديد ندارم‌ که‌ نقش‌ داشت. وقتى‌ على‌ پروين‌ رفت‌ در رختکن‌ بچه‌ها گفتند على‌ تو هم‌ رفتنى‌ هستي! اما از على‌ پروين‌ چيزهايى‌ ياد گرفتم. اگر بازيکنى‌ 20 درصد شانس‌ رفتن‌ به‌ تيم‌ملى‌ را داشت‌ على‌ پروين‌ به‌ او فرصت‌ مى‌داد. معدنچى‌ يادتان‌ هست، پروين‌ به‌ خاطر تيم‌ملى‌ او را يک‌ بار هم‌ از ترکيب‌ کنار نگذاشت.
    رفتن‌ تو در برنامه‌ پرسپوليسى‌ها بود؟
    نمى‌توانم‌ بگويم‌ برنامه‌ نبود... چون‌ اگر نبود چرا بعد از رفتن‌ پروين‌ رفتار آنها با من‌ عوض‌ شد؟
    نظرت‌ در مورد آرى‌هان‌ چه‌ بود؟
    آرى‌هان‌ را به‌ عنوان‌ مربى‌ نمى‌شناختم‌ اما او مرد بزرگى‌ بود و مى‌توانست‌ به‌ پرسپوليس‌ کمک‌ کند ولى‌ ذهن‌ او را آنقدر خراب‌ کرده‌ بودند که‌ نگاهش‌ منفى‌ بود. وقتى‌ در مجموعه‌اى‌ يک‌ مربى‌ به‌ همه‌ نگاه‌ منفى‌ داشته‌ باشد نمى‌شود کارى‌ انجام‌ داد. کسانى‌ که‌ در کنار آرى‌هان‌ فارسى‌ صحبت‌ مى‌کردند باعث‌ شدند او از پرسپوليس‌ برود.
    چقدر آرى‌هان‌ در اخراج‌ تو نقش‌ داشت؟
    شايد کمترين‌ نقش‌ را آرى‌هان‌ داشت، انصاريان‌ بايد از پرسپوليس‌ حذف‌ مى‌شد. آن‌ آدم‌هايى‌ که‌ کنار آرى‌هان‌ فارسى‌ صحبت‌ مى‌کردند اخراج‌ من‌ را جلو انداختند.
    اين‌ آدمهايى‌ که‌ از آنها حرف‌ مى‌زنيد چه‌ کسانى‌ هستند؟
    مردم‌ خودشان‌ آنها را مى‌شناسند. اسمشان‌ را نمى‌آورم‌ اما برايشان‌ نصيحت‌ دارم. على‌ پروين‌ اسطوره‌ پرسپوليس‌ بود با اين‌ حال‌ نيمکت‌ پرسپوليس‌ به‌ او وفا نکرد، شما که‌ صندلى‌تان‌ هنوز پايه‌ ندارد.
    اخراج‌ تو منطقى‌ بود؟
    هواداران‌ بايد بگويند منطقى‌ بود يا نه، من‌ و حامد که‌ در ترکيب‌ تيم‌ بوديم. آمار مى‌گويد که‌ من‌ بازيکن‌ خوبى‌ براى‌ پرسپوليس‌ بودم‌ يا نه... هواداران‌ هم‌ گواه‌ هستند. خودم‌ حرفى‌ نمى‌زنم.
    اما پرسپوليسى‌ها توقع‌ نداشتند تو به‌ استقلال‌ بروي؟
    وقتى‌ پرسپوليس‌ مرا نخواست‌ مى‌توانستم‌ گزينه‌هايم‌ را انتخاب‌ کنم‌ که‌ بهترين‌ آنها استقلال‌ بود. آدم‌ خيلى‌ وقت‌ها خيلى‌ کارها را دوست‌ ندارد انجام‌ دهد. پرسپوليس‌ من‌ را از جام‌جهانى‌ محروم‌ کرد و تصميم‌ گرفتم‌ بروم، کجا بهتر از استقلال!
    وقتى‌ به‌ استقلال‌ رفتى‌ بعضى‌ها عليه‌ تو موضع‌ گرفتند.
    من‌ فکر مى‌کنم‌ طبيعى‌ بود اما وقتى‌ به‌ تمرين‌ رفتم‌ اخلاق‌ همه‌ عوض‌ شد و الان‌ همبازيانم‌ بهترين‌ دوستانم‌ هستند. جو استقلال‌ بسيار عالى‌ است. بايد از دکتر قريب‌ تشکر کنم، او شخصيت‌ بسيار بالايى‌ دارد و قدر اين‌ مدير را بايد دانست. اميدوارم‌ قريب‌ را مثل‌ آدم‌هاى‌ خوب‌ ديگر از فوتبال‌ فرارى‌ ندهند.
    از زمانى‌ که‌ نيکبخت‌ به‌ پرسپوليس‌ رفته‌ است‌ استقلالى‌ها عليه‌ او شعار مى‌دهند اما تو را هنوز در کارگران‌ تشويق‌ مى‌کنند.
    همه‌ چيز به‌ گذشته‌ آدم‌ها برمى‌گردد. پرسپوليسى‌ها مى‌دانند که‌ من‌ براى‌ پرسپوليس‌ کم‌ کارى‌ نکردم. آنها فرق‌ خوب‌ و بد را مى‌دانند. من‌ براى‌ پرسپوليس‌ کم‌ نگذاشتم‌ و به‌ دليل‌ مسائلى‌ بايد از پرسپوليس‌ حذف‌ مى‌شدم. البته‌ على‌ نيکى‌ هم‌ خيلى‌ زحمت‌ کشيده‌ است‌ و حقش‌ نيست‌ که‌ عليه‌ او شعار دهند.
    گفته‌ مى‌شود که‌ دنيزلى‌ در تمرين‌ پرسپوليس‌ سراغ‌ تو را گرفته‌ است‌ و اطرافى‌هاى‌ او نيز گويا براى‌ تو پيغام‌ فرستادند.
    اميدوارم‌ او در پرسپوليس‌ موفق‌ شود. با وجود ما دفاع‌ پرسپوليس‌ آن‌ گونه‌ بود... اميدوارم‌ امسال‌ دفاع‌ پرسپوليس‌ عالى‌ باشد! اما اگر او من‌ را هم‌ مى‌خواست‌ نمى‌خواهم‌ برگردم‌ چون‌ در استقلال‌ واقعاً‌ راحت‌ هستم. البته‌ نزديکان‌ دنيزلى‌ پيغام‌ دادند که‌ به‌ خاطر قرارداد با استقلال‌ پاسخ‌ منفى‌ دادم.
    چرا عليه‌ پرسپوليس‌ مصاحبه‌ کردي؟
    من‌ هيچ‌ وقت‌ عليه‌ پرسپوليس‌ مصاحبه‌ نکردم. خيلى‌ از اين‌ مصاحبه‌ها را من‌ انجام‌ نمى‌دهم. البته‌ بعضى‌ها هم‌ روى‌ غرض‌ورزى‌ اين‌ کار را مى‌کنند. من‌ در مصاحبه‌ام‌ گفته‌ بودم‌ نبايد تمام‌ اختيار پرسپوليس‌ در اختيار آرى‌هان‌ باشد، تيتر زدند انصارى‌فرد، پرسپوليس‌ را بدبخت‌ کرد! يا من‌ گفتم‌ پروين‌ به‌ پرسپوليس‌ برنمى‌گردد! تيتر زدند «پروين‌ هم‌ به‌ پرسپوليس‌ بيايد من‌ برنمى‌گردم».
    چرا از پرسپوليس‌ شکايت‌ کردي؟
    اگر مجبور نبودم‌ شکايت‌ نمى‌کردم. وضع‌ مالى‌ من‌ خوب‌ نيست‌ و اگر مى‌توانستم‌ پولم‌ را به‌ پرسپوليس‌ مى‌بخشيدم.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

يک‌ جنجال‌ ديگر در استقلال‌ درگيرى‌ دو آبى‌پوش‌ اين‌ بار در اتوبوس!

هنوز ترکش‌هاى‌ خبر درگيرى‌ فرزاد مجيدى‌ و ميثم‌ بائو در اردوى‌ ترکيه‌ فروکش‌ نکرده‌ است‌ که‌ با خبر شديم‌ در هنگام‌ بازگشت‌ کاروان‌ اين‌ تيم‌ از کمپ‌ بلو به‌ استانبول‌ درگيرى‌ شديد ديگرى‌ ميان‌ بازيکنان‌ اين‌ تيم‌ اين‌ بار در داخل‌ اتوبوس‌ به‌ وجود آمده‌ است‌ تا زنگ‌ خطر براى‌ کادرفنى‌ و مسئولان‌ اين‌ تيم‌ پرطرفدار و پرحاشيه‌ در آستانه‌ آغاز فصل‌ جديد رقابتهاى‌ ليگ‌برتر به‌ صدا درآيد.
    فرزاد مجيدى‌ که‌ در درگيرى‌ اول‌ با بائو هم‌ ايفاى‌ نقش‌ کرده‌ بود اين‌ بار با سيد مهدى‌ رحمتى‌ درگيرى‌ لفظى‌ شديدى‌ پيدا کرد که‌ اگر دخالت‌ ساير بازيکنان‌ و مربيان‌ نبود، کار به‌ جاهاى‌ باريکى‌ کشيده‌ مى‌شد که‌ در نهايت‌ ماجرا ختم‌ به‌ خير شد تا کاروان‌ استقلال‌ به‌ تهران‌ باز گردد.
    البته‌ گفته‌ مى‌شود مسئولان‌ باشگاه‌ قصد دارند پس‌ از بررسى‌ دقيق‌ ماجرا در جلسه‌ ويژه‌اى‌ برخورد جدى‌ با خاطيان‌ اين‌ تيم‌ انجام‌ دهند تا از همين‌ ابتدا مانع‌ ورود حاشيه‌ به‌ اردوى‌ قهرمان‌ ليگ‌ شوند.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

هاشمي: نيمکت‌ تيم‌ملى‌ بايد در اختيار ايرانى‌ها باشد

سرپرست‌ فدراسيون‌ فوتبال‌ بار ديگر از قلعه‌نوعى‌ حمايت‌ کرد و گفت: «ما از کادر فنى‌ حمايت‌ مى‌کنيم‌ و به‌ اندازه‌ برانکو به‌ وى‌ فرصت‌ مى‌دهيم. نيمکت‌ تيم‌ملى‌ بايد در اختيار مربيان‌ ايرانى‌ باشد! و ما هم‌ قصد داريم‌ پشتيبانى‌ لازم‌ را از مربيان‌ وطنى‌ به‌ عمل‌ آوريم»
    وى‌ افزود: «به‌ نتيجه‌ بازى‌ روز شنبه‌ مقابل‌ کره‌جنوبى‌ اميدواريم‌ و ملى‌پوشان‌ ما مى‌توانند با ارائه‌ يک‌ بازى‌ خوب‌ و کم‌ اشتباه‌ با دست‌ پر از ميدان‌ سئول‌ خارج‌ شوند و مردم‌ ايران‌ را در اين‌ روزهاى‌ خوب، شاد کنند»

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

باقرى‌ به‌ ليگ‌ برتر مى‌رسد

بزرگترين‌ دغدغه‌ پرسپوليس‌ و مصطفى‌ دنيزلي، مصدوميت‌ کريم‌ باقرى‌ است‌ و قطعاً‌ کاپيتان‌ پرسپوليس‌ به‌ ديدار فينال‌ جام‌حذفى‌ مقابل‌ سپاهان‌ نخواهد رسيد اما تلاش‌ گروه‌ پزشکى‌ و پزشکان‌ معالج‌ کريم‌ بر اين‌ است‌ که‌ او به‌ ديدارهاى‌ ليگ‌ برتر برسد.
    طبق‌ خبر به‌ دست‌ آمده، وضعيت‌ کريم‌ چندان‌ مطلوب‌ نيست‌ و طبق‌ وضعيت‌ موجود او شايد يکي، دو هفته‌ اول‌ ليگ‌ را از دست‌ بدهد ولى‌ قطعاً‌ مى‌تواند در ليگ‌ برتر پرسپوليس‌ را همراهى‌ کند.
    او اين‌ روزها بايد استراحت‌ مطلق‌ داشته‌ باشد.
    کريم‌ باقرى‌ در بازى‌ واليبال‌ دچار اين‌ مصدوميت‌ شده‌ است.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •