مینی گیم رو حتما بازی کنید . خیلی سرگرم کنندس . من خودم تا راند 9 بازی کردم
مینی گیم رو حتما بازی کنید . خیلی سرگرم کنندس . من خودم تا راند 9 بازی کردم
Roads to Victory واسه psp رو هم حسابیدم آخه: دیباز گفت هشتمین : دی
مسودم شاید چشم بسته بازی میکردی یا نمایشگرت مشکل داشته که ندیدی: دیبنده اصلا چیزی خاصی یا نوآوری ای تو بازی ندیدم...
حیف که خیلیا بازی نکردن نمیشه همه چیو گف حیف: دی
با تریاچ درس حرف بزن: دیواقعا متاسفم برای treyarch که یک کپی از mw 2 رو داده بیرون..
تو 3 رو بازی کردی؟ تریاچ کپی کنه؟ 3 از دو هم بهتر بود...
این تریاچ فقط یکم اعتماد به نفس میخواد تا از زیر سایه اینفینیتی بیاد بیرون وگرنه همین هلیکوپتری که اضافه کرد خودش یه دنیا میرزید...حالا تو حال نکردی اون یه بحثه دیگس که دفه بعد اومدم شهرت فیس تو فیس بحثشو میکنیم: دی
پس چرا مو به تنه من سیخ شد؟: دیآخر بازی واقعا مسخره تمومش کردن...
آقا شما با ارزش های امریکایی اسلامی مشکل داری چرا الکی بازیو زیر سوال میبری: دی
+
الا این توهین بود؟ به فیلمای 8سال دفاع مقدس توهین میکنی؟ به دفاع مقدس توهین میکنی؟ بدم داره خودمونی میشت کنن؟ بدم بادمجونیت کنن پدر سوخته: دیبازی هم خیلی شبیه به فیلم های 8 سال دفاع مقدس شده...
عزیز خیاله خودت الان چیزی لو ندادی؟نکنید اینکارارو نکنید!
واس همین به نوید sms دادم تا بازیو تموم نکردی نیا تو تاپیکش...من پیر شدم و نتونستم این حس خاله زنکیو از شما بگیرم...
Last edited by Sam Fisher 11; 07-11-2010 at 23:18.
خب تو مدت دورانی که رو به کهنسالی طی می کردید می گفتید ما هم لاالله ال الله...واس همین به نوید sms دادم تا بازیو تموم نکردی نیا تو تاپیکش...من پیر شدم و نتونستم این حس خاله زنکیو از شما بگیرم...
Last edited by Layken; 07-11-2010 at 23:53.
بازی عالیه عجب لذتی داره معلومه که روش کار کردن اما یک نکته منفی این گزینه زامبی دیگه چیه گذاشتن
از بس فان شده بود میشد چشم بسته هم ردش کردمسودم شاید چشم بسته بازی میکردی یا نمایشگرت مشکل داشته که ندیدی: دی
حیف که خیلیا بازی نکردن نمیشه همه چیو گف حیف: دی
شاید یهو لرزت گرفته شانسی همون لحظه فکر کردی از آخر بازیه...پس چرا مو به تنه من سیخ شد؟: دی
محتوای مخفی: خطر لو رفتگیه داستان
+
تو چت هم بهت گفتم الان هم برا بقیه میگم... کلا اسم این کال رو باید بزارن:
همیشه پای یک روس در میان است.
کلا داستان بازی خیلی خوب بود. فقط آخرش خیلی آبکی بود و یکی دو صحنه می خواستن یکم روح حماسی و از خودگذشتگی تو بازی نشون بدن که بگم ما آمریکایی هم بلدیم که گند زدن تا حدودی... صحنه های هیلو کجا و این کجا
+
گرافیک بازی هم چیز خاصی نداشت.
یکم نور و سایه های بهتر شده بودن .. . جزئیات چهره ی کاراکتر ها خیلی خوب بود.. کلا طارحی کارکترا مثه همیشه عالی بود.
انفجار ها یکم تو ذوق میزد
+
گیم پلی بازی هم اصلا نکته ی جدیدی توش نداشت. نه مد آفلاینی و نه چیزی. فقط فان تر شده بود.
اول یه مسلسل پیدا کن که خشابش 50 تایی باشه و بعد بپر تو اتقاق و مثه آرنولد همه رو به تیربار ببند...
خیلی چیزا رو از mw گرفته... کلا چیز خاصی رو خودشون اضافه نکردن. نکردن یه مد مثه Special Ops ی چیزی از خودشون در میاوردن سرگرم بشیم... مد زامبیش که خیلی ناجوره... منکه اصلا خوشم نمیاد.
طراحی و تنوع مراحل واقعا عالی بود.
+
صدا گذاری هم مثه نسخه قبلی عالی بود.
کلا اگه یکم سازنده ی بازی به خودش فشار میاورد و مثه اینفینیتی بود مطمئنا بازی اینقدر آدم رو یاد نسخه ی قبلی نمینداخت..
البته عادیه که بازی یه جورایی کپیه MW باشه چون موتور بازی همونه ... برخی از استودیوی treyarch میگفتن که این کال ما با بقیه کال هایی که ساختیم فرق میکنه... یکی نیست بگه واقعا دستتون درد نکنه برداشتین کپی کردین و افتخار میکنین.
کلا این بازی مثه فیلم های گیشه ای میمونه.... فقط برا فروش خوبه .... یه ماشین پول سازیه
انشا الله یه نقد نفصلی در مورد بازی به زودی میزارم تو تاپیک ...
حسین تهدید کرد اگه یه سری چیزا رو ایجا بگم یه سری کارا میکنه : دی
دستش درد نکنه من که دیگه این بازی رو نمیگیرم...فقط همین مونده بود شات از بازی بگیرین بزارین تنگ نقد!عزیز خیاله خودت الان چیزی لو ندادی؟نکنید اینکارارو نکنید!
: دی
کلا مسعود جان خیلی وقته که سری cod مرده......... .فقط گهگداری IW میاد یه شوکی چیزی بهش میده بعد بازم میره کما......... .
.
البته مطمینا این شماره هم تو فروش موفق خواهد بود ولی فقط تو فروش........ .
.
نویسنده: Masoud King
جنگ سرد زمان مناسبی است تا باز هم شاهد نبرد پنهان روس ها و آمریکایی ها باشیم. Black Ops شما را وارد دوران جدیدی از سری بازیهای Call of Duty میکند. Treyarch که همیشه به ساختن CoD های نه چندان خوب معروف است اینبار به لطف موتور IW engine شاهد عنوانی متفاوت از این سازنده هستیم. البته این تفاوت فقط نسبت به عنوان های قبلیه Treyarch است و عملا شما نکته ی جدیدی رو در بازی نمیبینید. چیزی که بارزه این بازی بهترین ساخته ی Treyarch تا الان محسوب می شود.
بازی بین سال های 1940 تا 1970 جریان دارد و موضوع اصلی اون سلاح شیمیایی ای به نام Nova-6 است. شما در بازی نقش چند نفر انجام وظیفه میکنید. که بیشتر نقش Alex Mason رو بر عهده دارید. کسیکه در اول بازی توسط شخص ناشناسی مورد بازجووی و شکنجه برای یادآوری یک سری جزئیات بسیار مهم قرار دارد. Mason تحت تاثیر ژنرال روسی دراگویچ و زیر دستان اون دست به کار های خیلی بزرگی بر علیه کشورش آمریکا می زند. شخصیت دیگری که نقش اون رو بر عهده دارید یکی از ماموران CIA به نام Jason Hudson است. Thomas فرمانده ی هواپیمای جاسوسی نیز قابل بازی است. Reznov مرد کلیدیه World at War در این نسخه نیز نقش بسیار مهمی رو ایفا میکنه.
بازی دارای داستانی جذاب و یکپارچه و منسجمی است و روایت داستان بسیار خوب کار شده و جلوه های سینمایی اون نیز مثه نسخه قبل عالی است. البته چشم انداز های دیدنی داستان کمه. به جز مرحله ای که از زندان فرار میکنیم بازی دیگه دارای همچین رویداد های خیر کننده ای نیست و افت میکنه از این نظر. واقعا هیجان و اتفاق های اون لول خیلی خاص بود نسبت به بقیه بازی. صحنه هی حساس و آهسته شدن تصویر باز هم آدم رو یاد MW میندازه. شخصیت پردازی هم بسیار عالی کار شده و مثل نسخه ی قبلی شما کنترل چندین نقش رو بر عهده دارید. بر خلاف شخصیت پردازی عالی و داستان خوب آخر بازی واقعا نا امید کننده بود.
گرافیک بازی مثه نسخه ی قبلی خیلی خوب کار شده. کاراکتر ها کارتونی تر شدند و حس خوبی رو به آدم القا نمیکنند. اما طراحی و مدل هاشون خیلی خوبه. سایه ها و نور پردازی بازی کمی بهتر شده و بافت ها کیفیت قابل قبولی دارند. افکت های های انفجار واقعا معمولی هستن. همچنین محیط های بازی خیلی خوب ساخته و پرداخته شدند و تنوع محیط بسیار عالی است. انیمیشن ها و حرکت کاراکتر ها نیز بسیار خوب کار شده.
در مجموع گرافیک بازی مثه نسخه ی قبل خیلی خوبه.
مدل های خوب و کارتونی تر شدن کاراکتر ها مشهود است
در نگاه اول شما حس میکنید که دارید Modern Warfare رو در زمان قدیمی تری بازی میکنید. گیم پلی از کنترل گرفته تا سیستم سلامتی و پاشیدن خون رو تصویر همون MW است و هیچ ابتکار عملی توش دیده نمیشه. و حتی یه سری نکات نه چندان جالب هم بهش اضافه شده و گیم پلی بازی از اون حالت شبیه سازی و واقعی بودن به سمت فان شدن حرکت کرده. مناسب ترین سلاح ها اونایی هستن که خشابشون تیر بیشتری داره چون با گرفتن رگبار و چرخاندن RS میتونید دشمنانتون رو از پا در بیارید درست مثه فیلم های هالیوودی. مثه نسخه های قبلی هوش هم تیمی ها ضعیفه و همچنین بعضی از دشمنا هم از این امر مستثنی نیستن. البته یک نکته ی مثبت در اینجا اینه که هم تیمی ها کمتر میان تو نشانه ی شما و کمتر تیر می خورن. همچنین من احساس کردم که مخفی کار تو گیم پلی بازی نسبت به قبل بیشتر شده که به جذابیت بازی اضافه کرده. تعداد سلاح ها و تنوع اون ها هم واقعا قابل تحسینه.
مد زامبی هم در بازی وجود داره که میشه به صورت چند نفره اونو بازی کنید و از کشتن زامبی های نازی لذت ببرید!!
عالی ترین نکته ی گیم پلی بازی طراحی مراحل و لول های مختلف است که البته اگه این رو هم نداشت معلوم نبود باید به چه چیز جدیدی رو تو بازی می دیدیم. شاید با خودتون بگین که گیم پلی بازی دیگه چه پیشرفتی می خواد بکنه و اینی که الان هست مگه چه مشکلی داره؟ درسته گیم پلی بازی و سبک شوتر اون یک نمونه عالی برای بازی های FPS بر روی کنسول هاست ولی بحث سر پر محتوا تر شدن گیم پلی بازی است. چیزی که متاسفانه در این نسخه اصلا دیده نمیشه. مد های آنلاین و چند نفره بازی دقیقا مثه نسخه های قبله حتی perk ها هم هموناست فقط نبرد ها سریعتر شده و از آهنگ سریع تری بر خودار است. متاسفانه چیزی به اسم ابتکار و نوآوری توی گیم پلی بازی دیده نمیشه.
صدا گذاری بازی واقعا عالی است. از گویندگی گرفته تا صدای سلاح ها همگی بی نقص و عالی کار شدند و شاهد یکی از صدا گذاری ها در این ژانر هستیم.
در مجموع بازی بسیار شبیه به نسخه ی قبلی است و انگار دوباره این سری از بازیها داره به روال قبل از نسخه 4 بر می گرده و هی داره تکراری تر میشه. مشخصا باز هم باید یه خون جدیدی همانند کاری که اولین Modern Warfare انجام داد به این سری تزریق بشه. البته با این استودیوی نه چندان موفق Treyarch و Infinity Ward از هم پاشیده خیلی بعیده که به این زودی ها این مهم انجام بشه.
نمرات بازی:
داستان و ارائه بازی ......... 9
گیم پلی ..................... 8
گرافیک ...................... 8.5
صدا گذاری .................. 10
جذابیت و ماندگاری ......... 9
نمره کل:
8.25/10
محتوای مخفی: توضیح
Last edited by Masoud King; 08-11-2010 at 14:32.
*hamedkhatar*,779,ali racer,amaranth_silent,amirakhavan,B.3.S.T,black.assassin,CATALONIA,cescjoon,Cleeev,Erfan.,foxyjanam,gap,golmohammadi,halflife g,hormozan m,iilliya,Javad_Ed,Kianoosh,king-hitler2,kortol,Layken,Leon-117,M A M M U T,m.1887,mehdy.z,MILIN3M,MobinS,Mohsen EA,Mostafa NBA,OSEN,peymansh,piroooz,resident_evil,Reza Azimy_RW,Sam Fisher 11,skhammari,Spaniuly,The Rover,titanium_zarin,Turok-71,vahidgame,virus2009,xeNociDe
حالا كه دوستان بيشتري بازي رو تموم كردن منم بيشتر نظرمو درباره ي داستان و ... بگم.
گيم پلي كه حرفي نميمونه بگم.
صداگزاري بازي بي نقص بود فقط صداي كاراكتراش....!
در مورد داستان:
محتوای مخفی: خطر لو رفت داستان بازي
در كل بازي خيلي خوبي بود.براي من كه بيشتر از انتظاراتم بود.اگر بخوام به بازي نمره بودم 9.50 ميدم.![]()
ایول چه قدر نظرات متفاوته : دی
کلا ایرانی ها عادت دارن که COD رو بزرگتر از اونی که هست نشون بدن!
پارسال هم MW2 رو بهترین بازی سال می دونستن! در صورتی که اکثر سایت های معتبر خارجی همچین اعتقادی به هیچ وجه نداشتن...
تازه بعضی ها هم که دیگه بهترین بازی تاریخ اونو می دونستن!!! : دی . در مورد این شماره هم احتمالا این چیزا وجود خواهد داشت...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)