اون چیزی که شما می گی احتمالا Optical Joystick هست نه تاچ ! تاچ که همیشه فعاله ! واسه Optical تویه تنظیمات ، تب سیستم ، پیداش می کنی .
اون چیزی که شما می گی احتمالا Optical Joystick هست نه تاچ ! تاچ که همیشه فعاله ! واسه Optical تویه تنظیمات ، تب سیستم ، پیداش می کنی .
سلام.
نه محمد جان منظور دوستمون همون تاچه چون میگه قلم کار نمیکنه.
شما که هنوز رو گوشیت چیزی نداری یه هارد ریست کن انشاا... که درست میشه اما اگه نشد تاچش خرابه .![]()
ممنون از همگی درست شد باید فعالش میکردم .چند تا سوال دیگه داشتم که اگه جواب بدین خیلی خیلی ممنون میشم آخه این اولین
گوشی ویندوز داریه که گرفتم
1) گوشیم sms نمیفرسته اما دریافت میکنه(ایرانسل) . تنظیمات خاصی داره؟
2) برای استفاده از GPS برنامه باید نصب کنم؟ چی نصب کنم ؟ از کجا نصب کنم (لینک دارین)؟
Last edited by ali.jomong; 05-11-2010 at 09:19. دليل: حل شدن یکی از مشکلات
دوستان لطفا کمک کنید.SMS ارسال نمیکنه.بعضی وقتا می نویسه "Your text message connot be sent " .تو رو خدا کمکم کنید.خسته شدم از این گوشی.
بچه ها تورو خدا جواب بدبد.دیگه هیچ فکری به ذهنم نمی رسه.
کمک![]()
من سیم کارت همراه اول اعتباری و ایرانسل که میذارم باهاش مشکل داره.اما همراه اول دائمی که می ذارم مشکل برطرف میشه.دوستان من میخوام با ایرانسل یا همرا اول اعتباری کار کنم(مخصوصا ایرانسل بخاطر GPRS).با 700 تماس گرفتم گفت سیم کارت ما مشکل نداره.من دو تا سیم کارت ایرانسل امتحان کردم مشکل پابرجاست.لطفا کمک کنید.دو روزه گوشی گرفتم اما فقط غصه خوردم
احتمالا مشکل از مسیج سنتر و تنظیمات هست . شما قسمت Setting - Phone-Services رو چک کن .
ممنو.ولی نمیشه هر کاری میکنم.تورو خدا کمک کنید.درست نمیشه.3تا شماره مرکز پیام رو هم دادم و امتحان کردم.هیچ کدوم کار نمیکنه.خواهش میکنم.
---------- Post added at 11:36 AM ---------- Previous post was at 11:32 AM ----------
ممکنه گوشیم که خریدم خراب باشه؟
مگر شما گوشی رو صفر نخریدین ؟!
یه مورد دیگه ! وقتی شما سیم کارت جدید رو گوشی می ذارید بصورت خودکار پیغام میده که تنظیمات رو واسش انجام بده ، درسته ؟
من گوشیه صفر خریدم.هرچی تنظیمات هم به نظرم می اومده انجام دادم.بله.پیغام میده.بعدشم reset میشه.میشه اگه شما تنظیم خاصی به ذهنتون می رسه میشه به من بگید.دارم سکته می کنم.خواهش میکنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)