تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 253 از 634 اولاول ... 153203243249250251252253254255256257263303353 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,521 به 2,530 از 6331

نام تاپيک: I9000-I9003 Galaxy S & SL » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Andorid و صفحه نمایش 4 اینچ

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

700 برا 16 گیگش....

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان I9000 هشت گیگ 625 گرون نیست؟
    ویو هم 500 با گارانتی اصلی! چطوره؟
    گالكسي كه گرون نيست قيمت خوبي داده
    اگه پولتون به گالكسي ميرسه و دوربين هم زياد براتون مهم نيست همين گالكسي رو بگيرين بهتره

3. 2 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

گالكسي كه گرون نيست قيمت خوبي داده
    اگه پولتون به گالكسي ميرسه و دوربين هم زياد براتون مهم نيست همين گالكسي رو بگيرين بهتره
    برادر شما پولداریدبرای ما کارمندان حقوق بگیر گرون هست 700 تومان(2تا حقوقمون رو کامل باید برای خریدش کنار بگذاریم)اما اگر 600 تومان بشه 8 گیگش خیلی خوبه اینجور ماهی 50 هزارتومان ته جیبمون میمونه!!!

5. 2 کاربر از ahwaz_k750 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

شما چرا گوشی رو قسطی نمیگیری؟!

7. 2 کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Atropates's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

منم کهکشان خودم رو دارم

یکشنبه کوبیدم با قطار اومدم تهران برا خرید Galaxy , دوشنبه صبح اونجا بودم , از صبح که شروع کردم برا قیمت گرفتن از 770 برا 16 و 680 برا 8 شروع کردم تا قبل از ظهر رسوندم به 720 برا 16 و 660 برا 8 , ظهر یکی رو پیدا کردم 16 رو میداد 680 , یکی هم بود 8 رو میداد 635 (هر دو بازار موبایل طبقه ی زیرزمین) آقا چشت روز بد نبینه من یه دیوونه بازی کردم گفتم بچرخم , گفتم اینکه همینجوری داره میاد پایین هرچی میگردم , بزار باز بگردم (اینم بگم از صبح از هر چهل مغازه توو علاالدین و بازار موبایل 1 مغازه داشت , بشدت کم یاب بود) خلاصه آقا من تا 5:30 عصر گشتم , قیمت ها پایین نیومد هیچ , رفت بالا گفتم بیخیال بریم همون 680 رو بگیریم بریم خونه , رفتم گفت فروختم !! رفتم پیش 635 (8) , گفت فروختم !! رفتم پیش 690 (16) گفت فروختم !! رفتم 700 (16) گفت فروختم !! رفتم 710 (16) گفت فروختم !! در عرض دو ساعت 10 تا مغازه دبه کردن توو بازار موبایل !! همشونم دروغ میگفتن ! یکشون که سه ساعت پیش گفت 690 (16) , سه ساعت بعد همون بهم گفت 740 میگم چرا ؟ میگه اون خرید قبلی بود این خرید جدیده !! دروغ میگفت مثل چیز ! جعبه ی گوشی ذره ای از جاش تکون نخورده بود ! خلاصه آقا بهشتی ه این علائدین و بازار موبایل واسه خودش ! تازه اینجاش خوبه یه پیرمرد با انصافی بود بازار موبایل , از ظهر تا عصر ازش دو بار پرسیدم , هر دو بار گفت 8 گیگ رو بدون گارانتی میدم بهت 740 موند بودم بخندم یا گریه کنم , حتی گفتم 640 یا 740 ؟ گفت آقا 740 ! خلاصه سرت رو درد نیارم اگه ظهر فقط 30 تا مغازه داشت , پنج عصر 20 تاش گفت فروختم , 9 تاش 50 60 تومن گذاشت روش , یکی بود ( طبقه 4 علاالدین) قیمتش ثابت بود , 720 دادم 16 رو گرفتم تا سردردم تموم شه ! از 10 صبح گشته بودم تا 7 شب !!

---------------------

رفته بودم یه مغازه , بازار موبایل ( درسته بازار موبایلی ها کلاسشون بالاتر ه نسبت به علاالدینی ها ولی نه اونقدری که فکرش رو میکنید , فقط مغازه هاشون شیکتره وگرنه ... ) طرف به من برگشته سه بار چهار بار میگه (همون که دو ساعته 635 رو گفت 680) " آقا برا چی گالکسی میخری شما ؟ گالکسی ایراد های بزرگی حتما داره که جمعش کردن . شما ویو بخر , اون از گالکسی بهتره , x10 بخر اون از ویو بهتره , نه اینکه برا خودم و سودم و اینا بگم هااا , نه , آقا (با قیافه ی افشاگرانه) گوگل و سامسونگ گالاکسی رو دیسکانکت کردن !!! (منظورش این بود discontinue کردن) گفتم آقا باشه خداحافظ , هنوزم وقتی خودش و حرفاش یادم میفته خندم میگیره , سری اول می گفت می تونی برنامه بریزی یا می خوای ما بریزیم ؟ گفتم خودم میریزم , با قیافه ی خیلی متعجب گفت مطمعنی ؟!!!!!!! یه لحظه شک کردم به خودم , گفتم آره مطمعنم از انجمن ها یاد گرفتم , گفت از چی؟ گفتم از اینترنت , خندید !! گفت شاگرد من یک میلیون (!!!!!!!!!!) خرج کرده رفته برنامه ریختن رو آنرویید یاد گرفته بعد شما با اینترنت میریزی ؟ (بازم خندید) گفتم آره , شاگردش (جناب نابغه) دستاش توو جیبش قدم زنان به طرف در بیرون با نیشخند گفت " من یه آندرویید میدم دستت تو اینو روت کن من هرچی خواستی از این مغازه میدم بهت , مگه سیمبین ه ؟ الکی که نیست " پیش خودم گفتم خدا اینا دیگه کی ان

--------------------

و اما در مورد Galaxy !

آقا فوق العاده ست ! محشر ! یک روز بیشتر نیست باهاش کار میکنم ! فقط میتونم بگم حرف نداره !

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام .

آقا آخرش نگفتی چند گرفتی بالاخره

مبارکت باشه . حالشو ببر .

مخلصیم .

10. 2 کاربر از S A M S U N G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

شما چرا گوشی رو قسطی نمیگیری؟!
    برای مزاح عرض کردم دوست عزیز!!!

12. این کاربر از ahwaz_k750 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

برادر شما پولداریدبرای ما کارمندان حقوق بگیر گرون هست 700 تومان(2تا حقوقمون رو کامل باید برای خریدش کنار بگذاریم)اما اگر 600 تومان بشه 8 گیگش خیلی خوبه اینجور ماهی 50 هزارتومان ته جیبمون میمونه!!!
    عزيز دل برادر
    گفتم كه اگه 600 پول داري حيفه يه سي چهل تومن نزاري روش و گالكسي رو نگيري
    من از اين بابت گفتم
    وگرنه عزيز من با توجه به اعلام خط فقر سازمان ملل در سال 2010 همه ما كلهم اجمعين زير ايشون قرار داريم

به قول شاعر معاصر

در قلب انسانها تپش پايان گرفته
    مرگ از نفس افتاده از بس جان گرفته

روياي نان و لرزش بغضي شكسته
    اينجا سر هر كوچه تابوتي نشسته

هر لحظه مي افتد يكي در پنجه مرگ
    چيزي شبيه ريزش پاييزي برگ

14. 4 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

منم کهکشان خودم رو دارم

یکشنبه کوبیدم با قطار اومدم تهران برا خرید Galaxy , دوشنبه صبح اونجا بودم , از صبح که شروع کردم برا قیمت گرفتن از 770 برا 16 و 680 برا 8 شروع کردم تا قبل از ظهر رسوندم به 720 برا 16 و 660 برا 8 , ظهر یکی رو پیدا کردم 16 رو میداد 680 , یکی هم بود 8 رو میداد 635 (هر دو بازار موبایل طبقه ی زیرزمین) آقا چشت روز بد نبینه من یه دیوونه بازی کردم گفتم بچرخم , گفتم اینکه همینجوری داره میاد پایین هرچی میگردم , بزار باز بگردم (اینم بگم از صبح از هر چهل مغازه توو علاالدین و بازار موبایل 1 مغازه داشت , بشدت کم یاب بود) خلاصه آقا من تا 5:30 عصر گشتم , قیمت ها پایین نیومد هیچ , رفت بالا گفتم بیخیال بریم همون 680 رو بگیریم بریم خونه , رفتم گفت فروختم !! رفتم پیش 635 (8) , گفت فروختم !! رفتم پیش 690 (16) گفت فروختم !! رفتم 700 (16) گفت فروختم !! رفتم 710 (16) گفت فروختم !! در عرض دو ساعت 10 تا مغازه دبه کردن توو بازار موبایل !! همشونم دروغ میگفتن ! یکشون که سه ساعت پیش گفت 690 (16) , سه ساعت بعد همون بهم گفت 740 میگم چرا ؟ میگه اون خرید قبلی بود این خرید جدیده !! دروغ میگفت مثل چیز ! جعبه ی گوشی ذره ای از جاش تکون نخورده بود ! خلاصه آقا بهشتی ه این علائدین و بازار موبایل واسه خودش ! تازه اینجاش خوبه یه پیرمرد با انصافی بود بازار موبایل , از ظهر تا عصر ازش دو بار پرسیدم , هر دو بار گفت 8 گیگ رو بدون گارانتی میدم بهت 740 موند بودم بخندم یا گریه کنم , حتی گفتم 640 یا 740 ؟ گفت آقا 740 ! خلاصه سرت رو درد نیارم اگه ظهر فقط 30 تا مغازه داشت , پنج عصر 20 تاش گفت فروختم , 9 تاش 50 60 تومن گذاشت روش , یکی بود ( طبقه 4 علاالدین) قیمتش ثابت بود , 720 دادم 16 رو گرفتم تا سردردم تموم شه ! از 10 صبح گشته بودم تا 7 شب !!

---------------------

رفته بودم یه مغازه , بازار موبایل ( درسته بازار موبایلی ها کلاسشون بالاتر ه نسبت به علاالدینی ها ولی نه اونقدری که فکرش رو میکنید , فقط مغازه هاشون شیکتره وگرنه ... ) طرف به من برگشته سه بار چهار بار میگه (همون که دو ساعته 635 رو گفت 680) " آقا برا چی گالکسی میخری شما ؟ گالکسی ایراد های بزرگی حتما داره که جمعش کردن . شما ویو بخر , اون از گالکسی بهتره , x10 بخر اون از ویو بهتره , نه اینکه برا خودم و سودم و اینا بگم هااا , نه , آقا (با قیافه ی افشاگرانه) گوگل و سامسونگ گالاکسی رو دیسکانکت کردن !!! (منظورش این بود discontinue کردن) گفتم آقا باشه خداحافظ , هنوزم وقتی خودش و حرفاش یادم میفته خندم میگیره , سری اول می گفت می تونی برنامه بریزی یا می خوای ما بریزیم ؟ گفتم خودم میریزم , با قیافه ی خیلی متعجب گفت مطمعنی ؟!!!!!!! یه لحظه شک کردم به خودم , گفتم آره مطمعنم از انجمن ها یاد گرفتم , گفت از چی؟ گفتم از اینترنت , خندید !! گفت شاگرد من یک میلیون (!!!!!!!!!!) خرج کرده رفته برنامه ریختن رو آنرویید یاد گرفته بعد شما با اینترنت میریزی ؟ (بازم خندید) گفتم آره , شاگردش (جناب نابغه) دستاش توو جیبش قدم زنان به طرف در بیرون با نیشخند گفت " من یه آندرویید میدم دستت تو اینو روت کن من هرچی خواستی از این مغازه میدم بهت , مگه سیمبین ه ؟ الکی که نیست " پیش خودم گفتم خدا اینا دیگه کی ان

--------------------

و اما در مورد Galaxy !

آقا فوق العاده ست ! محشر ! یک روز بیشتر نیست باهاش کار میکنم ! فقط میتونم بگم حرف نداره !
    مباركه دوست من
    حالا حالاها مونده تا همراهتو بشناسي جاي حال زياد داري هنوز
    يه جاهايي ميرسي كف ميكني
    يه جاهايي ميرسي چشات ميزنه بيرون
    يه جاهايي ميرسي خشكت ميزنه
    يه جاهايي ميرسي آب دهنت رو نميتوني قورت بدي
    من تا حالا همه اين مراحل رو پشت سر گذاشتم
    كلا شا پسريه واسه خودش اين گالكسي
    راستي قيمت رو نگفتي

16. 2 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Real Madrid C.F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه --------- گوشی : Samsung J700 نام: Keyhan

پيش فرض

آقا عجب ماجرایی داشتین شما!!!

بچه ها حواستون به این soheildolatabadi هم باشه داره میترکونه بنده خدا شما توجه نمیکنین...فکر کنم 1000 تا پست تشکر داده باشه !!!

جناب مگه Beam الان تو بازار نیستش!! خیلی هم قوی تر از گالاکسی نیستا!! خیلی هم گرونه!!

18. این کاربر از Real Madrid C.F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •