سلام
بخش co-op بازی ها چیه؟
دو نفره باهم مرحله رو میرید جلو.ممکنه مراحل جدید هم داشته باشه
سلام یه سوال : اگه یه کابل اینترنت وصل کنم به پشت دستگاه برای آپدیت کردن xbox و همچنین دانلود codec های مختلف و چیزهای رایگان دیگه ، دستگاه بن نمیشه ؟
قربون شکلت برم شما اگر وصل شی به لایو به هر دلیلی و آپدیت جدید Dashboard رو انجام بدی خطر بن تهدیدت میکنه .
سلام ...
من یک سوال داشتم لطفا جواب بدید .
فکر کنم توی همین فروم بود خوندم که بازی هایی که از 1 نوامبر به بعد ریلیز شدن رو چه آنلاین بازی کنی چه آفلاین دستگاه فلگ میشه و میره توی بلک لیست ( برای آفلاین به محض وصل شدن به لایو در هر زمانی این اتفاق میافته ) .
میخواستم ببین راسته و از بازی های جدید هم محروم شدیم !؟
xbox رو به مانیتور وصل کنیم اسپیکر رو چیکار کنیم؟
دوستان اگه ماکروسافت جلوی بازی های کپی رو بگیره و هکرها نتونن یک فریمور جدید ارائه کنن ما بخواهیم فریمورمون رو برداریم و دستگاه همون رو اورجینال کنیم میشه یا باید حتماً یک دستگاه دیگه بخریم؟
من اینو از چند تا اهل فن xbox پرسیدم همشون گفتن گزاشتن بازی توی اکانت غیر لایو مشکلی نداره.هیچ جا هم کسی دقیقا چنین حرفی نزده که اگه آفلاین هم بزاری دستگاه فلگ می شه.اگه کسی منبع معتبر در مورد این داره منبعشو بگه.
احتمالا می شه دستگاه رو اریج خور کرد.
Last edited by Alex merccer; 03-11-2010 at 13:28.
مورد اول غیر ممکنه!!! مورد دوم با تعویض درایو یا تعویض فلش درایو امکان پذیره!!![]()
مایکروسافت هرگز نمیتونه جلوی بازی کپی رو بگیره ، شاید روی کنسول های بعدیش ولی روی 360 حتی اگر هم نداره . سونی با اون همه ادعا نتونست![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)