تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 35

نام تاپيک: Acer کدوم مدل؟غیر Acer میشه اصلا؟!!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

12 Acer کدوم مدل؟غیر Acer میشه اصلا؟!!

درود بر شما
    دوستان من لپتاپی میخوام که برام مثلا 6-8 سال کار بده.چون کارم اینترنت و مربوط به وبگردی هست اصلا کار گرافیکی یا بازی نمیکنم.اما امکانات میخوام.
    میخوام مدلش بالا باشه که توی این سالها کم نیاره.عمر باتریشم زیاد باشه.من مثلا ممکنه ماهی 5-6 بار استفاده کنم از لپتاپ!!!چون همیشه پای pc هستم.ولی سفری چیزی اگر باشه باید ببرم.پس نباید زود قدیمی بشه.
    از جهتی عمر باتری برام خیلی مهمه.
    من از نظر عمر باتری timeline 4820 را دیدم که فقط مشکلش cpu i3 هست که کمه.باید i5 باشه برای این همه سال.درسته؟
    و مدل 5742G که i5 هست ولی عمر باتریش 2/5 ساعته که کمه.وگرنه همه چیزش عالیه!!فقط مشکلش عمر باتریشه

حداکثر روی 1 میلیون میتونم مانور بدم.اصلا با 1 میلیون میشه مثلا i7 گیر آورد؟؟
    یا i5 که عمر باتریش زیاد باشه؟؟؟چون cpu مهمه که چند سال باید کار بده.کلا نمیخوام به زودی عوض کنم.چون خیلی خوب نگهداری میکنم از وسایل به همین خاطر باید امکانات بالا باشه.

لطف میکنید کمک کنیدحالا اگه میخواد asus باشه یا dell یا acer.ولی ترجیحا acer.

---یک سوال انحرافی---
    میشه 5742G را خرید ولی باتری را عوض کرد که مثلا 8 ساعت یا بیشتر کار بده؟؟؟؟منظورم اینه که یه باتری دیگه گذاشت روش؟؟؟؟
    ---یک سوال انحرافی---

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

و مدل 5742G که i5 هست ولی عمر باتریش 2/5 ساعته که کمه.وگرنه همه چیزش عالیه!!فقط مشکلش عمر باتریشه
    تمام لپ تاپ های همرده همین مدل به این صورت هستن و فقط این مدل اینطوری نیست ، هرکسی دیگه اومد گفت لپ تاپ با همین کانفیگ و سایز صفحه و باتری 6 سل بالای 4-5 ساعت کار میکنه دروغ میگه

حداکثر روی 1 میلیون میتونم مانور بدم.اصلا با 1 میلیون میشه مثلا i7 گیر آورد؟؟
    پیدا هم بشه مسلما کیفیت خوبی نداره یا امکانات خوبی نداره

میشه 5742G را خرید ولی باتری را عوض کرد که مثلا 8 ساعت یا بیشتر کار بده؟؟؟؟منظورم اینه که یه باتری دیگه گذاشت روش؟؟؟؟
    اگر باتری 9 سل براش وارد کرده باشن میتونید اون 2.5 ساعت رو به 3.5 ساعت تبدیل کنین ، ولی 8 ساعت اصلا ! اگه میبینید که 4820 این حدود عمر باتری داره به خاطر پلتفرم و کلا سخت افزار متفاوت و مدیریت مصرف باتری اش هست

3. 8 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

از توضیحات سپاسگذارم
    4820 با کانفیگ i5 گیر نمیاد؟
    4820 عالیه فقط i3 هست.مدلی مشابه یا کلا هست با این رم و هارد و غیره ولی i5 باشه؟؟

و یک سوال دیگه.
    سی پی یو کامپیوتر که مثلا core 2 duo E8400 باشه بالاتر از i3 لپ تاپه یا پایینتر؟؟
    Last edited by Gamexland; 02-11-2010 at 21:40.

حـــــرفـه ای Mahdi_Moosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

11

از توضیحات سپاسگذارم
    4820 با کانفیگ i5 گیر نمیاد؟
    4820 عالیه فقط i3 هست.مدلی مشابه یا کلا هست با این رم و هارد و غیره ولی i5 باشه؟؟
    میشه بپرسم چرا اینقدر روی پردازنده های Intel Core i5 تاکید دارید ؟ دقیقا کدوم مدل Core i5 مد نظرتون هست ؟

این نکته رو مد نظرتون داشته باشید که مدل های Core i5 M سری 4 به غیر Turbo Boost اون هم به صورت کاملا محدود قابلیت دیگه ای نسبت به مدل Core i3 M ندارند.

و یک سوال دیگه.
    سی پی یو کامپیوتر که مثلا core 2 duo E8400 باشه بالاتر از i3 لپ تاپه یا پایینتر؟؟
    بستگی به کاربرد هاتون داره . اگر از نرم افزار های Multi Thread و و مخصوصا سازگار با تکنولوژی Intel Hyper Threading استفاده می کنید برتری با Core i3 M خواهد بود. ولی اگر با نرم افزار های عادی سر و کار دارید برتری محسوس با E8400 خواهد بود چون فرکانس بالاتری داره.

البته مقایسه پردازنده های Desktop با Mobile اصولا کار درستی نیست .

با توجه به کاربرد ها و انتظاراتی که دارید توصیه می کنم دنبال لپ تاپی باشید که حداقل دارای پردازنده های Core i5 M سری 5 باشه.

6. 6 کاربر از Mahdi_Moosavi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

همین لپ تاپ 4820 یه کانفیگ خیلی خفن داره از جمله پردازنده Corei5 و گرافیک ATI 5650 ! ولی خب بدبختانه وارد نشده ، حتی تا جایی که من اطلاع دارم تو امارات هم نیست .

پردازنده دسکتاپ بهتره با نوع لپ تاپ مقایسه نشه چون پارامترها متفاوت هستن و نمیشه سنجش درستی کرد

8. 2 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

از هر دو عزیز سپاسگذارم.
    من بین 4820 i3 و 5742G i5 موندم.
    البته لپتاپهای زیر هم ردیب 5742 هست درسته؟
    Asus K52JK,SX013
    Asus K42JK ,SX077
    میشه گفت 5742 بهتره یا یکی از 2 تای بالایی؟کدوم بهتره شما فکر میکنید؟؟
    اگر مسئله عمر باتری باشه چه لپتاپی هست که i5 باشه؟؟قیمتشم مناسب باشه.
    ----------------------------------
    i3 8 ساعت شارژ نگهمیداره که خیلی برام مهمه.
    i5 3 ساعت شارژ نگهمیداره ولی سی پی یو i5 هستش و به مراتب ظاهرا بالاتره.
    Last edited by Gamexland; 03-11-2010 at 00:52.

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اگر مسئله عمر باتری باشه چه لپتاپی هست که i5 باشه؟؟قیمتشم مناسب باشه.
    هست ولی گرون میشه خیلی ، مثلا سری Z سونی که باید بالای 2 میلیون هزینه کنید براش
    انتخاب بین 4820 و 5742 هم به کاربرد خودتون بستگی داره که ببینید چه استفاده ای دارید ازش

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

ببینید استفاده من:
    ویندوز 7 باشه و بالاتر که بعدا نصب کنیم.
    موزیلا،ie باز می کنم.یاهو مسنجر چند آیدی همزمان.چند صفحه باز میکنم.کلا کارم گرافیک نیست و یک لپتاپ سبک و عمری میخوام.از عمر سی پی یو 4820 میترسم وگرنه میخریدمش.یعنی ممکنه یا 3-4 سال دیگه اذیت کنه.
    کمتر از 2 تومن نیست؟1500 هم بشه طوری نیست ولی عمر باتری و سی پی یو بالا باشه.

---------- Post added at 05:16 PM ---------- Previous post was at 05:14 PM ----------

مثلا این کانفیگ بهتر از 5742 هست.ایسوز:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ولی عمر باتری همون 2-3 ساعته.میخوام بالای 5 ساعت باشه.

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

یعنی چی عمر CPU ؟ من متوجه منظورتون نشدم درست ، منظورتون جواب دادن کاری که شما میخواهید استفاده کنید در چند سال آینده هست ؟ اگه اینطور فکر میکنید با این کاربرد شما مشکلی نداره ، هرچند میتونی کمی هم صبر کنی شاید کانفیگ Core i5 اش هم وارد شد ، فعلا ارزونترین لپ تاپ Ultra Portable همین 4820 هست .
    عمر باتری بالا میخواین با بودجه ای که دارید فعلا همین 4820 گزینه خرید شما هست

13. 2 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

بله Pami جان منظور از عمر سی پی یو همون بود که فرمودی...
    خوب حالا اگر از خیر عمر بالای باتری هم بگذریم به نظر شما asus n61 بگیرم که 1450 هست ظاهرا قیمتش یا acer 5742 ?
    میدونم که مقایسه کردن این دو مدل بخاطر 500 تومن گرون بودن و اینکه اون i7 هستش و اون i5 درست نیست ولی منظور کلی من اینه که 500 تومن گرونتر می ارزه asus n61 رو گرفت؟؟؟

Last edited by Pami; 03-11-2010 at 18:44. دليل: ارسال لینک سایت فروشنده

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •