پیشاپیش مبارک باشه انشاالله لنزش واست بچرخه
باطری هم اینجوری که من شنیدم و خودمم اینکاررو میکنم بعد از هر چند بار شارژ یه بار
بزاری کامل خالی بشه بعد دوباره شارژ کامل بکنی عمر باطریت زیاد میشه![]()
![]()
پیشاپیش مبارک باشه انشاالله لنزش واست بچرخه
باطری هم اینجوری که من شنیدم و خودمم اینکاررو میکنم بعد از هر چند بار شارژ یه بار
بزاری کامل خالی بشه بعد دوباره شارژ کامل بکنی عمر باطریت زیاد میشه![]()
![]()
اگه کسی fz40 خریده بیاد توضیح بده دربارش که چجوری؟ مخصوصا عکساش.
مرسی
ایول همینه یادم اومد برای لبتاپ هر هفته این کار رو میکنند
اما چیزی که مهمه باره اوله
![]()
آره ... ELSIN درست میگه ... بار اول مهمه و منم میخوام بدونم بار اول چیکار کنم ... واسه موبایل ، موبایل فروشای (سنتی) اینجا میگن باید بار اول به مدت 8 ساعت بذاری تو برق !! ... ولی فکر کنم این دیگه قدیمی شده و واسه باطری های جدید اشتباهه ! ... حالا اگه کسی اطلاع بیشتری داره منو مطلع کنه ... تنکس .
باطریهای لیتیوم دوربین وقتی رو شارژ میزاری به محض اینکه باطری شارژ شد
برق رو قطع میکنه یعنی دیگه برق به باطری نمیرسونه پس شارژ اضافه بی فایده هست حتی برای بار اول![]()
آره ... منم همینو میگم ... ولی مطمئنا شارژ بار اول و دوم ، با شارژ دفعات بعد باید یه فرقی داشته باشه ... ببخشید که زیاد به باطری و شارژ گیر میدم ... آخه شارژ دوربین واسم خیلی مهمه ...
اقا ايشالا دوربين مبارکت باشه
در مورد شارژ هم نگران نباش
شارژ اول و دوم هيچ فرقی با دفعات بعدی شارژ ندارد
اينا بامبول بازی و بيسوادی فروشنده های خيابان جمهوری است
تو راهنمای دوربين دقيق توضيح داده پروژه شارژ کردن را
همان را انجام بده خيالت هم تخت
راستی ما همگی منتظريم شما تجربه ات را از اين دوربين جديد به ما هم منتقل کنی
منم قصد خريد fz-35 داشتم ولی مينيمم قيمت در جمهوری با گارانتی بانيان 450 هزار تومان بود
اينه که گفتم يک کم صبر کنم شايد اصلا fz-40 را خريدم
کار خوبی کردی اخرشم fz40 رو میخری
![]()
بالاخره FZ40 بهم رسید ... از کجا ؟ ... از تهران دیگه ! ... با چی ؟ ... با پست دیگه ......
FZ40 رو به همراه یه مموری 16 گیگ ADATA کلاس 6 (42000) ، یه کیف (25000 تومن) ، سه پایه (به عنوان هدیه) ، فیلتر UV و محافظ LCD از دیجی کالا گرفتم 540000 تومن ...
بعد از اینکه خوب باهاش کار کردم چند تا عکس واستون میذارم ... راستی : دفترچه ی راهمای فارسی هم همراهش هست ... هر کی خواست بگه تا فایل PDF راهنما رو واسش بذارم ... فعلا ...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)