360 درجه دور بزنه که میره همون جای قبلی![]()
360 درجه دور بزنه که میره همون جای قبلی![]()
احتمالا منظور دوستمون همون ۱۸۰ درجه است
برادر این مشکل برای من هم پیش اومده من یادمه با تنظیم Exposure مشکلم حل شد....بچه ها توروخدا یه نگاه به این عکس بکنید !
زمینه روشنه ولی افراد جلوی دوربین با اینکه نور کافی هم بوده ولی تاریک افتادن .
برای رفع این مشکل باید کدوم تنظیمات رو تغییر بدم ؟ روشن کردن "اصلاح نور زمینه" هم فایده نداشت .
یکی این دوستمون رو کمک کنه، من با ترک بادی زیاد کار نکردم!وستان من با google earth گوشیم به جی پی اس وصل میشم و راحت باهاش کار می کنم ولی تا حالا با trekbudy نتونستم.. اولا هر چی نقشه گرفتم کار نمیکنه یعنی وقتی load map رو میزنم .. ارور میده... من ساکن رشت هستم.![]()
[SIZE="2"]
در نصب برنامه مشکلی نداشتی؟؟؟
می خوای نصب کنی باید حافظه پیش فرض گوشی رو به فون مموری تغییر بدی و بعدش برای خلاصی از شر پیغام اجازه دسترسی، فایل Jad رو هم نصب کنی
بعدش حافظه رو دوباره به حالت مموری کارت برگردون
برنامه رو یکبار باز کن... یه فولدری باید روی مموری کارت درست بهش به اسم TrekBuddy
داخلش یه فولدر هست به اسم maps که نقشه های دانلودی رو باید اینجا بریزی... توصیه می کنم نقشه ها رو با فرمت Tar دانلود کن
بعدش میری داخل تنظیمات برنامه و نوع GPS رو داخلی انتخاب می کنی
برای اولین بار، بهتره در یک محیط سرباز چند دقیقه ای بشینی تا برنامه به ماهواره وصل بشه. گزینه Start رو بزن تا سرچ بده ماهواره رو و وصل بشه
گزینه های Load map و بقیه چیزها هم واضحه دیگه برای چه کاریه
این فایل PDF رو هم می تونی بخونی شاید بیشتر متوجه بشی
تاپیک مربوط به برنامه هم اینجاستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وقتی این گوشی ها تولید انبوه میشن ، مگه روی همشون یه فریمور ثابت نمی ریزن ؟ پس چرا فقط مال من این مشکلو داره ؟
---------- Post added at 02:18 AM ---------- Previous post was at 02:15 AM ----------
میشه کلمه معادل فرسی این تنظیم رو بگید ؟
این رپید شیر ارور داد،منم عکست رو ندیدم،اما احتمال میدم که نور پشت سوژت بوده و سوژ] های تاریک افتادن
خوب اینکه مشکل دوربین نیست،عزیز کلا عکس روبروی نور باشه و سوژه هم جلوی نور در حالت عادی تاریک میشه،برای حل این مشکل چندتا راه هست،بهترین کار اینه که اگه ممکن باشه زحمت بکشین سوژه رو بچرخونین به سمت نور
اگه امکانش نیست میتونین برای سوژه های نزدیک از فلش برای جبران نوردهی استفاده کنین،اگرم دوره،میتونین از Exposure استفاده منین به این صورت که رو به مثبت زیادش کنین،البته این کار باعث ایجاد نویز تو عکس میشه
![]()
چرا ولی شاید یه مشکلی داشته دیگه از اول!!وقتی این گوشی ها تولید انبوه میشن ، مگه روی همشون یه فریمور ثابت نمی ریزن ؟ پس چرا فقط مال من این مشکلو داره ؟
نمی دونم چی بگم....
گوشیتون رو فارسی کردید؟! اگه میتونی انگلیسی کن بعد پیداش کن.......به فارسی همون تنظیم نور هستش فکر کنم....میشه کلمه معادل فرسی این تنظیم رو بگید ؟که از -2 هست تا +2 معمولا....
ویرایش: بفرما اینم یه عکس از مکان این تنظیم! پایین ترین دکمه سمت راست که + و - کشیده با یه عدد 0.....
![]()
Last edited by Michael Ropy; 01-11-2010 at 21:42.
این عکس توی روز گرفته شده . پشت سر افراد توی عکس ، منبع نور مثل لامپ یا خورشد وجود نداره ، بلکه فقط روشنایی معمولی روزه . این افراد نشستن زیر درخت .
از طرف دیگه ، روشنایی خود افراد هم خوب بود . یعنی قبل از گرفتن عکس ، توی صفحه دوربین ، همشون کاملا ً مشخص و روشن دیده می شدن .
بچه ها چطور میشه کاری کرد که گوشی با یو اس بی شارژ نشه ... البته می دونم قبلا ً گفتید از طریق همون منوی مخفی ... من وارد اون منو میشم ولی دقیقا ً نفهمیدم از کدوم قسمت این کارو انجام بدم .
سوال دوم هم اینکه آدرس نمایندگی مادیران رو لطف کنید . متشکرم .
دوست عزیز پشت سر روشنه(آفتابه،نوره) و دوستان شما توی سایه هستن
کاملا طبیعیه که عکس این جوری بیفته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)