تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 132 اولاول ... 71314151617181920212767117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 1313

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان قم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من هم تازه اینترنتم وصل شده
    برای دانلود idm مشکل داشتم
    تجربه خودم رو می نویسم شاید به درد دوستان بخوره
    اکه دانلودر IDM شما هم اصلا دانلود نمیکنه یا فقط تکی دانلود میکنه و تقسیم بندی نمیکنه
    ابتدا این نسخه رو به صورت Complete پاک کنید و رستارت کنید
    و یک نسخه جدید از اینترنت بگیرید و با نصبش مشکل حل میشه
    من نسخه 5.19 را که آخرین نسخه بود داشتم مجبور شدم 6.0 بتا نصب کنم
    اینم نسخه دانلود 6.0 بتا:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه ziarratt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام-
    باید بگم پشتیبانی ADSL مخابرات، واقعا واقعا واقعا ضعیف هست! زنگ زدم 1 آقا گوشیرو برداشته مشکلمو گفتم صدا زد 1 خانم اومد با این حال نتونست مشکلمو حل کنه ! ( پس از یک روز و نیم انتظار) به یکی از شرکت های فروش ADSL در قم زنگ زدم ( اسمش رو نمیگم نگید تبلیغ کردم) راهنماییم کرد ، و بعد خودم مشکلو حل کردم. اگرچه مخابرات سرویس های خوب و ارزونی رو ارائه میده، اما اگر با این وضع پشتیبانی پیش بره، خیلی زود یقینا و 100% استقبال از اون کم میشه و تبلیغات هم دیگه نمیتونه اون رو به جایی برسونه. بنظرم باید تیم پشتیبانی کلا تغییر کنند. با تشکر ندا
    بله پشتیبانی خیلی ضعیف هست. بقول معروف اگر شما به زیر و بم مودم و تنظیماتش آشنا نباشید و نتونید خودتون چرایی و چگونگی قطعی و یا نوسان و مشکل رو تشخیص بدید با مشکل بر می خورید.
    پشتیبانی مخابرات فقط در این حده که وقتی زنگ می زنید بگه از مرکز قطع هست یا نه!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

با عرض سلام خدمت همشهریان عزیز
    من قصد گرفتن سرویس ADSL مخابرت رو داشتم از نظر قیمت برام مناسبه میخواستم بدونم کیفیتش چطوریه؟
    خود مخابرات برامون مودمو نصب میکنه (بیشتر تنظیمات مودم منظورم هست)یا باید خودم تنظیم و نصب کنیم؟
    سرویس 64 توی بهترین حالت توی یک ساعت چند مگ دانلود میکنه؟
    سرویس 128 توی بهترین حالت توی یک ساعت چند مگ دانلود میکنه؟
    ببخشید سوالهام زیاد شد خیلی ممنون

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

من قصد گرفتن سرویس ADSL مخابرت رو داشتم از نظر قیمت برام مناسبه میخواستم بدونم کیفیتش چطوریه؟
    خود مخابرات برامون مودمو نصب میکنه (بیشتر تنظیمات مودم منظورم هست)یا باید خودم تنظیم و نصب کنیم؟
    کیفیتش خوبه به نسبت پولی که میگیرند
    جدیدا کارشناس برای نصب هم دارند مثل اینکه ولی پول میگیرند نصبش کاری نداره مشکلی داشتید تو تاپیک مربوطه تو P30world حلش میکنیم.
    64 در بهترین حالت 7 و 128 هم در بهترین حالت 13.8 کیلوبایت در ثانیه که توی 1 ساعت میشه 48 مگ

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

کیفیتش اگر اولین باره adsl میگیری و به سرویس روزانه خوب سایر شرکت ها عادت نداری خوبه مشکلی برات پیش نمیاد.

من مودم داشتم ولی فکر کنم اگر به نصب مودم نیاز داشته باشی و بلد نباشی و درخواست بدی برات نصب کنند.
    البته پشتیبانی ضعیف هست وممکنه به درخواست ها هم خیلی دیر جواب بدند.

با 128 بهترین حالت 50 مگ دانلود هست.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

در مورد نصب باید بگم که برای من که یارو تلفنی زنگ زدو نصب کردیم یارو شانس اورد من بیشتر کارها رو خودم کرده بودم و تقریبا آماده گرفتن یوزر پسورد بودم همه مراحل تقریبا توی یه فایل PDF توی سایت مخابرات قم هست
    برید اینجا:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یه توصیه به دوستانی که با قطعی مواجه میشن به جای زنگ زدن به مخابرات اوناهم الکی بگن قطعه یه بار سیستم رو رستارت کنن درست میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه ziarratt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

امروز سرعت خیلی خوب بود شاید بخاطر اینه که روز جمعه ست و همه جا تعطیله و ترافیک خطها کمتره!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

سلام-
    اینطوری که من متوجه شدم دیگران هم مشکل من رو دارند و از پشتیبانی ضعیف و ناکارآمد مخابرات گله مند هستند. اگرچه دیشب که بایکی صحبت کردم مثل اینکه پشتیبانی رو به 1 پیمانکار دادند که انجام بده و از حق اشتراک ما به اون سهم میدن تا این مسئولیت رو عهده دار باشه؛ با این شرایط فکر کردم که به مخابرات تماس بگیرم و در مورد پشتیبانی بسیار ضعیفشون بگم که بهتره پیمانکارشون رو تغییر بدن چون با پولی که داره میگیره(که فکر میکنم کم هم نباشه) هیچ کاری انجام نمیده و فقط بلد شده بگه: (( اشکال از شبکه هست، نیم ساعت،یک روز، یا شنبه برطرف میشه و باید صبر کنید، و در انتها چون خودش کار بلد نیست میاد و میگه: امروز پنج شنبه هست و پرسنل اصلی مخابرات نیستن ، شیفت کشیک هستند که زیاد کار بلد نیستن بزارید برای شنبه!!! )) آخه اگر تو بلد نیستی مشکل رو حل کنی چرا صلاحیت یا عدم صلاحیت فنی پرسنل شرکت مخابرات رو زیر سوال میبری؟! حتما کار بلد هستند که به عنوان شیفت کشیک، یک اداره رو در خارج از ساعت اداری دارند کنترل میکنن! واقعا اگر مخابرات این موضوع رو بفهمه نمیدونم چکار میکنه. باید به 135 اطلاع داد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

خیلی ممنون شرمنده کردید
    مودم چی خوبه بگیرم توی پایه قیمت 20-22
    Dlink
    TPlink
    نظر دوستان کدومه؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

خیلی ممنون شرمنده کردید
    مودم چی خوبه بگیرم توی پایه قیمت 20-22
    Dlink
    TPlink
    نظر دوستان کدومه؟
    Tplink - 8811
    حدودا 20000 تومان

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •