با استفاده از صدا هم میشه قفل اینجور کیفارو باز کرد وقتی کد هارو میچرخونی اگه رو عدد صحیح بری یه صدای تق مانند کوچیک میده
من خودم وقتی تو مدرسه بچه ها رمزای کیفاشونو گم میکردن از این راه کمکشون میکرد البته در راه رضای خدا![]()
با استفاده از صدا هم میشه قفل اینجور کیفارو باز کرد وقتی کد هارو میچرخونی اگه رو عدد صحیح بری یه صدای تق مانند کوچیک میده
من خودم وقتی تو مدرسه بچه ها رمزای کیفاشونو گم میکردن از این راه کمکشون میکرد البته در راه رضای خدا![]()
با سیخ از لای در ( ستون ماشین ) میشه بازش کرد فقط کافیه سیخ رو به همون چیزه که مال قفل کردن دره : دی برسونی .
البته پراید های الان رو نمیدونم بشه یا نه 6-7 سال پیش اینکارو کردم
مرسی. ماشینای دیگه رو هم میشه اینجوری باز کرد؟
خواهش
والا امتحان نکردم![]()
خودت در راه غلط استفاده نکنی هیشکی مثل تو فکر نمیکنه !!به نظر شما , آموزش این شگرد های سرقتی میتونه برای جامعه مفید باشه ؟ حتی برای استفاده مفید !
شما چطور تضمین میکنین که در راه درست استفاده نشن ؟
بیاین اینطور فکر کنیم که یکی بیاد از اینجا آموزش ببینه و گاوصندوق خونتون رو بزنه !
همین
با سلام خدمت سارقین عزیز (شوخی)
خیلی خوب بود
استفاده بردیم
باز کردن قفل کلا سه تا راه داره
استفاده از آچار قفل که معمولا تو ایران گیر نمیاد و خود کلید ساز ها دارن . شمام اگه خواستید باید بسازید برای خودتون
بامپ کی ها و سایر سیخ آلات () هم جز همین روش به حساب میان
انهدام قفل با مواد منفجره که توصیه نمیشه میزنید خودتونو منفجر میکنید خونتون میوفته پای من
انهدام قفل با اسید که شیوه ایست بسیار وقت گیر !
نتیجه اینکه کلا قفل باز کردن عمل سختیه و جدیدا قفلایی هم اومدن که اصلا قابل باز شدن نیستن .
لاستیک شیشه طرف راننده رامیکنی بعد بایهسیخ راحت میشه بازش کرد
اگه قرار باشه هرکسی بلد باشه در خونه باز کنه که....
سلام خسته نباشی کسی گاو صندوق رو میتونه باز کنه؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)