يه سوال اين نسخه ها 30 روزه هستند يا نه ؟
يه سوال اين نسخه ها 30 روزه هستند يا نه ؟
بله.....ولی خب با یه رمز اپدیت میشه و باز تا 30 روز دیگه هستيه سوال اين نسخه ها 30 روزه هستند يا نه ؟![]()
Activation number will be displayed as soon as you press button the same page. Enjoy 183 days of free subscription of KIS 2010 by entering that number.
Note that it is however written on the page that key refers to Kaspersky Internet security 2009 but it can used to activate latest Kaspersky Internet Security 2010 without any obligations. ThanksRaymond for sharing amazing offers.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Update: This offer is expired, Visit
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Kaspersky Internet Security 2010 CBE Free Activation keys
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به همه دوستان
من دنبال نسخهاي از اين آنتي ويروس هستم كه بشه روي سرور 2003 نصبش كرد.
البته بشه كلاينتها رو نيز از همين سرور كه آپديت هست آپديت كرد و نيازي به اينترنت نداشته باشند.
شاد باشيد![]()
سلام دوستان
من کسپر 2011 دارم
الان 2-3 روزه پایین نوشته لاینسس ایز بلاک
جریانش چیه چکارش کنم؟
ممنون
از این تاپیک key یا سریال یا تریال ریستر استفاده کنید.
سوالی هم داشتید در همان تاپیک. صفحات انتهایی بخونید.
مهم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
موفق باشید
سلام
نمیدونم جاش اینجاست یا نه ولی این سوال خیلی وقته رو اعصابمه!! ولی نه از نوع حاد!!
در حین استفاده از یکی از نرم افزارا، اگه کسپرم فعال باشه اجازه استفاده از اینو نمیده ولی اگه غیر فعالش کنم میتونم از این نرم افزار ،که آوردن اسمش بنا به گفته ارشدین فروم خلاف قوانینه، به احتمال قریب به یقین کسپر بلوکش میکنه ولی من از این مسیر : setting>>firewall>>settings
رفتم جلو نرم افزار مورد بحث (U99) به طور پیش فرض prompt for action نوشته شده بود، تغییرش دادم به allow ولی تغییری مشاهده نشد!!!
خدا اموات همه رو بیامرزه!!! صلوات!!!![]()
دوست عزیز اصلا برنامه اجازه نمیده که key بهش بدم،میشه بگید از کجا بدم بهش؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)