آها از اون لحاظ! نمیدونم
خدمات پارسه ... 8 گیگ 665 هزار ...16 گیگ ..730 هزار
میگن پارسه 710 هم میده 16 رو ...در ضمن گارانتی 18 ماهه هستش
آها از اون لحاظ! نمیدونم
خدمات پارسه ... 8 گیگ 665 هزار ...16 گیگ ..730 هزار
میگن پارسه 710 هم میده 16 رو ...در ضمن گارانتی 18 ماهه هستش
Last edited by Real Madrid C.F; 26-10-2010 at 23:09.
با این حساب 8 گیگ در مدت 2 هفته پیش که جناب گرافیکار این گوشی را خریدن 30 هزارتوامن ارزان شده.
آیا تا اوایل آذر8 گیگ به 600 تومان یا کمتر میرسد؟
هیچی مشخص نیست همچی به دلار بستگی داره و به نظر من قیمت واقعی 8 گیگ الان 580 هستش ولی تو ایران بالا رفتم دلار قیمت هارو کاذب کرده!! الان فهمیدم پارسه 8 گیگ رو 640 هم میده ولی موجودی نداره فعلا![]()
دیجی کالا 8 گیگ با گارانتی 18 ماهه ارسه زده 645 تومان
همين امروز تو موبايلستان يه جا 8گيگو قيمت داده بودن 590.البته بدون گارانتي.
وقتي سايتا زدن حدود 630مطمئنا تو بازار 590گير مياد.سايتا كه معمولا گرونتر ميدن.
قيمتا به قبل برگشته...
سلام.
فرقی نمیکنه چه E باشه یا G هر دو معنی اینترنته اما E یعنی EDGE که یک نسل جدید تر برای اتصال به نت هست با سرعت بالاتر, ولی توی هزینه تفاوتی با GPRS نداره.(دوستمون رئال مادرید در مورد هزینه پرسیده بودند.)![]()
بابا اینطوری میگن !! وقتی میری بخری میبینی بدون گارانتی 610 پایینتر گیرت نمیاد!! ولی من هنوز تو کف گالاسک 2 هستم خیلی سخت افزارش شاخه![]()
سلام.
60 70 کیلو بایت بر ثانیه؟!!!! این سرعت اتصاله یا دانلود؟ سرعت دانلود بهت چند میده؟
داداشی تو کدوم شهر داری با اینترنت نامحدود ایرانسل 60-70 کیلوبیت اینترنت میگیری؟!!!
اخه ایرانسل واسه اینترنت وایرلسش هم یه همچین سرعتی در اختیار ملت نذاشته....
البته تایید میکنم تا سرعت 30 کیلو بیتش رو.....
وسا همن،این سرعت 20 کیلو عالیه....با اسکایپ و گوگل ویس میتونم ملت امریکا رو ادب کنم که دیگه طرف خرید تلفن نرن!!!
تازه،صبح تا شب هر جا که باشم،یه تلفن دستمه که با دوستای خارجکیم توی اسکایپ میچتم!!(چه جالب....این همه میگفتن بیا اسکایپ بیا اسکپایپ حالا که رفتم شب و روز ندارم!!!) اینجوری کلاسش هم خیلی بالاس!!!
تازه برنامه های جی پی اس و اینا هم سریعترن و ....!!!
سلام.
تعجب منم از همین بود چون من با 512 وایمکس هم به ندرت دانلود 70 میگیرم.تازه این دوستمون فرموده بودن 60 70 کیلو بایت نه 60 70 کیلو بیت!!!! یعنی یه چیزی حدود همون 512 !!!!که با GPRS یا EDGE به نظر من محاله(البته نمیدونم شایدم محال نباشه)
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)