تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 109 اولاول ... 101617181920212223243070 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 1081

نام تاپيک: میزگرد علمی-فلسفی

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

چه قدر جالب !!!!
    پوچي از زبان saeeddz!!!

---------- Post added at 05:36 PM ---------- Previous post was at 05:33 PM ----------

عقيده ي خيام هم به پوچي است و اصلا توي بيتاش هم نيستي رو آورده !
    اگه بخواهيم از ديدگاه ماركيسيستي نگاه كنيم ميشه قبول كرد كه همه چيز پوچ است پس ما هم بايد ماده گرا بشيم !اما اگه از ديدگاه رئاليستي نگاه كنيم اصلا امكان نداره كه پوچ باشه چون اگه بخواييم رئاليست واقعي باشيم بايد واقعيت رو در نظر بگيريم نه اوني رو كه دلمون داره ميگه و حقيقت اينه كه طبيعت نميتونه پوچ باشه و لي ميشه گفت كه دركش سخته و نميشه دركش كرد!
    عقیده مارکسیستی کجاش پوچه ؟!!!!!

در کتابی به نوشته یکی از اساتید فلسفه مادی میخوندم که میگفت دیدگاه ما رو پوچ جلوه میدن. مثلا میگن چون اینا میگن خدا و روح وجود خارجی نداره ، پس پوچ هستن !!!

حالا شما میشه بگی چرا میگی این عقاید پوچ گرایانست ؟
    فکر کنم چون شما هر چی خلاف عقیده خودت رو پوچ میدونی. و شاید همه ما.

ما داریم کف میکنیم که بگیم هیچ کدوممون حقیقت رو هرگز درک نکرده ایم. سقراط سالها پیش از زبانش اینو گفت. امروزه هم هیچ کس نمی تونه بگه حقیقت چیه ... شما چجوری حقیقتو کشف کردی ؟؟؟؟

پس اینکه حقیقت رو درک نمی کنیم ربطی به پوچی نداره . مگه حتما باید وظیفه ای داشته باشیم که جهان پوچ نباشه !! یا خدایی باشه که جهان پوچ نباشه !!

خیام هم یه جورایی نماد انسانیه که فکرش باز شد و وسعت پیدا کرد. دوباره سوال های اساسی رو که مذهب از قبل تعیین تکلیف میکرد رو از خودش پرسید . بعد هم مثل اینکه فهمید ای بابا ...

2. 2 کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

با خیام هم موافقم. عقیده های بسیار جالبی داره.
    حالا این عقیده های جناب خیام رو از کجا میتونم پیدا کنم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

10

نقص تو همه فلسفه ها هست.............
    ما فرض بر این میگیریم که دلیل اصلی هستی به شکلی که فلسفه های مختلف عنوان کردند وجود داره.....
    از اونجایی که خداوند بی نیاز از هر چیزی هست ....پس به وجود اوردن دنیایی به این بزرگی با این همه دنگ و فنگ........................... نیازه خداوند بوده به نظزتون.............خدای به این بزرگی و.... هستی ای که کمال تو خودش هست ......چرا باید دنیایی با این عظمت----- این همه کهکشان ....منظومه.... سیاره....15 میلیارد سال زمان----- فعلا...............که بخاطر یه انسان بدبخت فلک زده به وجود بیاره که حالا این انسان گناه بکنه ویا ثواب بکنه ....و خدا هم مجازاتش بکنه یا پاداش بده .............خوب مگه خدا بی نیاز نبود ....چه احتیاجی به این تشکیلات به این بزرگی بود وهست...خداوند مگه ادمیزاده که از روی بیکاری برای خودش این همه داستان به وجود بیاره....از روی بیکاری که میگن نیست از روی حکمت هم که نمیتونه باشه چون با عقل جور در نمیاد .........حالا من گناه بکنم یا ثواب کنم و در اخر برم جهنم یا بهشت خوب که چی بشه....(خداااااااااا)
    رو این حساب بنده دلیل وجود دنیا با اینهمه شگفتی دلیلشو بغیر انسان میدونم ....که انسان در گوشه برای خودش بعمل اومده و هدف ودلیل بغیر از ما انسانهاست ............دلیییییییل بسیار بالاتر و با ارزشتر هست .........که مخ فندقی من و امسال من جوابگوی این جواب نیست....دلیییییل وجود داشتن جواب همه چیز هست....حتی خود دلیل وجود داشتن ........

5. این کاربر از iranmjh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهرانـــــــ

پيش فرض

چه قدر جالب !!!!
    پوچي از زبان saeeddz!!!

---------- Post added at 05:36 PM ---------- Previous post was at 05:33 PM ----------

عقيده ي خيام هم به پوچي است و اصلا توي بيتاش هم نيستي رو آورده !
    اگه بخواهيم از ديدگاه ماركيسيستي نگاه كنيم ميشه قبول كرد كه همه چيز پوچ است پس ما هم بايد ماده گرا بشيم !اما اگه از ديدگاه رئاليستي نگاه كنيم اصلا امكان نداره كه پوچ باشه چون اگه بخواييم رئاليست واقعي باشيم بايد واقعيت رو در نظر بگيريم نه اوني رو كه دلمون داره ميگه و حقيقت اينه كه طبيعت نميتونه پوچ باشه و لي ميشه گفت كه دركش سخته و نميشه دركش كرد!
    هان

در کتابی به نوشته یکی از اساتید فلسفه مادی میخوندم که میگفت دیدگاه ما رو پوچ جلوه میدن. مثلا میگن چون اینا میگن خدا و روح وجود خارجی نداره ، پس پوچ هستن !!!

ما داریم کف میکنیم که بگیم هیچ کدوممون حقیقت رو هرگز درک نکرده ایم. سقراط سالها پیش از زبانش اینو گفت. امروزه هم هیچ کس نمی تونه بگه حقیقت چیه ... شما چجوری حقیقتو کشف کردی ؟؟؟؟

پس اینکه حقیقت رو درک نمی کنیم ربطی به پوچی نداره . مگه حتما باید وظیفه ای داشته باشیم که جهان پوچ نباشه !! یا خدایی باشه که جهان پوچ نباشه !!

خیام هم یه جورایی نماد انسانیه که فکرش باز شد و وسعت پیدا کرد. دوباره سوال های اساسی رو که مذهب از قبل تعیین تکلیف میکرد رو از خودش پرسید . بعد هم مثل اینکه فهمید ای بابا ...
    دقیقآ
    مرسی محمد جان
    کتاباش هست
    البته از اینترنت بگیری بهتره
    آخه چاپی ها سانسور شده!
    ما فرض بر این میگیریم که دلیل اصلی هستی به شکلی که فلسفه های مختلف عنوان کردند وجود داره.....
    از اونجایی که خداوند بی نیاز از هر چیزی هست ....پس به وجود اوردن دنیایی به این بزرگی با این همه دنگ و فنگ........................... نیازه خداوند بوده به نظزتون.............خدای به این بزرگی و.... هستی ای که کمال تو خودش هست ......چرا باید دنیایی با این عظمت----- این همه کهکشان ....منظومه.... سیاره....15 میلیارد سال زمان----- فعلا...............که بخاطر یه انسان بدبخت فلک زده به وجود بیاره که حالا این انسان گناه بکنه ویا ثواب بکنه ....و خدا هم مجازاتش بکنه یا پاداش بده .............خوب مگه خدا بی نیاز نبود ....چه احتیاجی به این تشکیلات به این بزرگی بود وهست...خداوند مگه ادمیزاده که از روی بیکاری برای خودش این همه داستان به وجود بیاره....از روی بیکاری که میگن نیست از روی حکمت هم که نمیتونه باشه چون با عقل جور در نمیاد .........حالا من گناه بکنم یا ثواب کنم و در اخر برم جهنم یا بهشت خوب که چی بشه....(خداااااااااا)
    عزیزم چیزی که داری از قولش حرف میزنی همه ی فلسف ها نیستن
    فقط و فقط فلسفه اسلامیه!
    تمامی فلسفه ها که خدا رو قبول ندارن!
    حالا جواب شما
    به نظر من اساسا خدا باید وجود داشته باشه(البته این باید مطلق نیست و شایدم وجود نداره)
    برا اینکه یک تکه پازل کامل بشه
    خداوند نیافریده بلکه ما بوجود اومدیم
    مثل نور که از گرمای چراغ بوجود میاد!

7. این کاربر از saeeddz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

شعرهاش همه ی عقایدش تو شعرهاشه.
    بیشتر هم مثل اینکه با عقاید مذهبی خودمون کار داره ...

گویند بهشت و حور عین خواهد بود
    آنجا می‌ناب و انگبین خواهد بود گر ما مِی و معشوقه گزیدیم چه باک؟
    چون عاقبت کار چنین خواهد بود
    اینجا توضیحات خوبی داده :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

رو این حساب بنده دلیل وجود دنیا با اینهمه شگفتی دلیلشو بغیر انسان میدونم ....که انسان در گوشه برای خودش بعمل اومده و هدف ودلیل بغیر از ما انسانهاست ............دلیییییییل بسیار بالاتر و با ارزشتر هست .........که مخ فندقی من و امسال من جوابگوی این جواب نیست....دلیییییل وجود داشتن جواب همه چیز هست....حتی خود دلیل وجود داشتن ........
    من که با فرض مشکل دارم ... نتایج بماند ...

چرا فکر میکنیم حتما این جهان باید هدف داشته باشه ؟؟؟ چرا فکر میکنیم ممکن نیست یکی از سر بیکاری این جهانو بوجود اورده باشه ؟ چون جهان بزرگه ؟؟؟ تازه اونم از دید ما. نظم جهان هم از دید ماست.

ما با کنار هم گذاشتن و مقایسه این جهان با مسائل در بعد کوچیک مثل زندگی روزمره نتایجمون رو بدست اوزدیم. مثلا اگه یه برج رو ببینیم نتیجه میگیریم که یه ادمی اینو اینجا ساخته. پس فاعل بوده. و حتما یه هدفی داشته . بعد موقعی که میشینیم فکر میکنیم به این جهان ، ساده ترین راه در مغز ما برای توجیه جهان انتخاب میشه ، که مغز هم بهش عادت داره.
    اگه بگیم خدا وجود داره وضع رو بدتر کردیم به جای بهتر. اگه خدا وجود داره ، پس یه چیزی قبلش بوده که این وجود داره. همینطور پیش میره. اگر هم بگیم خدا از ازل تا ابد و همیشه و همه جا هست ، و خالق نمی خواد. پس چرا جهان اینطور نباشه ؟!

10. 2 کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

10

.........حالا من گناه بکنم یا ثواب کنم و در اخر برم جهنم یا بهشت خوب که چی بشه....
    عزیزم چیزی که داری از قولش حرف میزنی همه ی فلسف ها نیستن
    فقط و فقط فلسفه اسلامیه!
    تمامی فلسفه ها که خدا رو قبول ندارن!
    منظور من هم همون فلسفه هایی هست که محور اصلی صحبتشون خدا هست...

چرا فکر میکنیم حتما این جهان باید هدف داشته باشه ؟؟؟ چرا فکر میکنیم ممکن نیست یکی از سر بیکاری این جهانو بوجود اورده باشه ؟ چون جهان بزرگه ؟؟؟ تازه اونم از دید ما. نظم جهان هم از دید ماست.

ما با کنار هم گذاشتن و مقایسه این جهان با مسائل در بعد کوچیک مثل زندگی روزمره نتایجمون رو بدست اوزدیم. مثلا اگه یه برج رو ببینیم نتیجه میگیریم که یه ادمی اینو اینجا ساخته. پس فاعل بوده. و حتما یه هدفی داشته . بعد موقعی که میشینیم فکر میکنیم به این جهان ، ساده ترین راه در مغز ما برای توجیه جهان انتخاب میشه ، که مغز هم بهش عادت داره.
    اگه بگیم خدا وجود داره وضع رو بدتر کردیم به جای بهتر. اگه خدا وجود داره ، پس یه چیزی قبلش بوده که این وجود داره. همینطور پیش میره. اگر هم بگیم خدا از ازل تا ابد و همیشه و همه جا هست ، و خالق نمی خواد. پس چرا جهان اینطور نباشه ؟!
    بنده هم برای اینکه نشون بدم ...این ایدها کامل نیستند..... این مطالب عنوان کردم و با نظر شما موافقم که حتما نباید اون چیزی که ذهن ما دنبالش هست دلیل و سوال باشه.....اتفاقا وجود خداوند با اون مشخصه هایی که عنوان میشه با عقل سالم جور در نمیاد و مخاطب اصلی صحبت بنده کسانی هستند که عقایدشون دنباله رو فلسفه های که پیرامون این موضوع شکل گرفته اند هست.....حتی نقص این ایدهها اینقدر هست که خداوند مثل بچه خوردسالی فرض کردند که از روی بیکاری برای خودش بازی راه انداخته ....مثل کشیدن خط دور لونه مورچه ....و برای بازیش شرط و شروط گذاشته که اگه مورچه ای از اون خط رد بشه ...اون مورچه خواهد کشت...خوب مگه بچه تو نونت نبود ابت نبود ...که چی بشه تو مگه کامل نبودی؟؟؟؟ حالا من گناه بکنم یا ثواب کنم و در اخر برم جهنم یا بهشت خوب که چی بشه...اینجوری خوشحال میشی سرگرم میشی یه 20 --30 میلیارد سال هم به این شکل وقت میگذرونی
    حقیقت فعلا مشخص نیست ....ولی من نظرم اینه که بدست میاد

12. این کاربر از iranmjh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهرانـــــــ

پيش فرض

محمد جان جالب بود
    و اضافه میکنم که اگر هم خدایی وجود داشته باشه کلآ فرق میکنه با ما!
    کجا شما میتونید خدا رو ببینید؟
    خداوند اگر هم وجود داشته باشه همه جا غایبه!
    اگه بگیم خدا وجود داره وضع رو بدتر کردیم به جای بهتر. اگه خدا وجود داره ، پس یه چیزی قبلش بوده که این وجود داره. همینطور پیش میره. اگر هم بگیم خدا از ازل تا ابد و همیشه و همه جا هست ، و خالق نمی خواد. پس چرا جهان اینطور نباشه ؟
    محمد جان
    خب اصلآ زمانی وجود نداره!
    زمان یه حسه که ما نسبت به پدیده ها و یا بازه ها یا دوره ها داریم!
    اگر زمان یک حس نیست چرا بعضی وقت ها زود میگذره و بعضی وقت ها دیر!
    زمان یک حسه که ما این حس رو برای این داریم که همه چیز برای خودشون یک دوره دارن
    برای مثال ما نوزاد هستیم و بعد میشیم کودک و بعد نوجوان و بعد جوان و پیر و بعد مرگ
    یا خورشید طلوع میکنه و غروب یا هر چیزی که فکرشو بکنی اینطور هستش
    زمانی وجود نداره پس قبل و بعد هم برای ما یک معیار هستش
    در واقعیت چیزی به نام زمان وجود نداره که ما بگیم خدا اگر باشه قبلش هم یکی باید باشه...

14. این کاربر از saeeddz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اقیانوس

پيش فرض

اولا خود ماركس تحت تاثير ماترياليست قرار گرفت و از اون الگو گرفته و تمامي افكار ماده گرا هم به پوچي گرايش دارند يعني همه چيز بيخود و پوچه و هيچ برنامه و الگويي وجود نداره !
    دوما اصلا راحت ميتونيد بفهميد چون انسان رو با دشمنانش ميشه شناخت و اول كساني كه به دشمني با ماركس برخواستند خداباوران و كساني بودند كه برنامه ي منظم انسان و طبيعت رو قبول داشتند !
    گرچه در قرن اخير سعي شده به عقايدي مثل ماركيسيسيم نوعي لايه ي كمكي اضافي بشه تا تكميلش كنه و قابل استفاده باشه ولي باز هم براي من جدا كردن يك عقيده ي پوچ از عقيده ي جاودان سخت نيست !
    پوچ گرايي يعني اين كه هيچ مسيري نيست و همه چيز اتفاقه !حتي شما!پس به دنبال هيچ مسيري نگرد و فقط كارت رو بكن !
    شما و ديگر دوستان مطمئنا هيچ وقت به پايه هاي ايدئولوژي ها دقت نميكنيد ! پايان و هدف يك ايدئولوژي پوچ بودن يا نبود ن آن را نشان ميدهيد !
    هان
    مطمئنا به اين خاطر تعجب كرديد كه ديدتان با من فرق ميكند و به ماركيسيسم از ديد ديگري نگاه ميكنيد و يا اصلا عقيده داريد كه حرف هاي من هيچ ربطي به ماركيسيسم ندارد ! ولي مشكل اين جاست كه شما در حال بررسي ماركيسيسم هستيد نه درحال بررسي اين كه ماركيسيسم پوچ است يا نه !

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اقیانوس

پيش فرض

پوچ يعني بدون برنامه بدون هدف بدون دليل و بدون هرچيز ديگري كه بشه باهاش پي به يه برنامه ي ريخته شده براي جهان برد !
    مشكل سر وجود يا عدم وجود خدا نيست ! مشكل سر اينه كه ماركس براي 60سال من برنامه داره و بعد از اون من پوچ ميشم و خلاص ! اين مشكل فلسفه ي ماركس است و فلسفه هاي ديگري كه وجود دارد!
    درحال حاضر هم من هيچ فلسفه اي رو نميبينم كه چيزي براي گفتن در اين باره داشته باشه چون همشون اين مشكل رو دارند و اونهايي كه به پوچي هم گرايش ندارند به جبر گرايش دارند و حال چه اون جبر الهي باشه چه شيطاني!

17. 2 کاربر از Hasan.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •