به افتخار داش zeus بزن کف قشنگرو
به گمونم این آقا pooria توی فروشگاه و نمیاندگی های ال جیه .
حالا از دستم عصبانی نشی هاااااا ... گفتم به گمونم . آخه خیلی مشکوک می زنی .
مشکوکم مشکوکم به تووووووووووووو ... نمی تونم بمونم تو تاپیک تو
به افتخار داش zeus بزن کف قشنگرو
به گمونم این آقا pooria توی فروشگاه و نمیاندگی های ال جیه .
حالا از دستم عصبانی نشی هاااااا ... گفتم به گمونم . آخه خیلی مشکوک می زنی .
مشکوکم مشکوکم به تووووووووووووو ... نمی تونم بمونم تو تاپیک تو
راستش من روی حساب اینکه چند تا از فامیلامون 5800 دارن و خیلی راضی هستن تصمیم به خرید این گوشی گرفتم . اونا میگن هم عکسبرداری و هم فیلمبرداریش عالیه ؟؟؟؟!!!!
اتفاقا ً منم wave رو دوست دارم اما فعلا ً شرایطش محیا نیست . خواستم یه چیزی تو رنج قیمت 5800 باشه .
حالا چرا میگی نمیگم این کارو کن اون کارو کن ؟ خب بگو چیکار کنم تا انجام بدم ... چون ظاهرا ً باید فعلا ً با این رنوار منفور بسازم . پس اگه راهنمایی داری لطفا ً مارو بی نصیب نذار .![]()
راستش این قسمتش خیلی دیگه عجیبه!!!اونا میگن هم عکسبرداری و هم فیلمبرداریش عالیه ؟؟؟؟!!!!![]()
چون چیزی که خیلی ها بهش اشاره میکردن (حتی تو همین فروم) دوربینش بود که میگفتن مالی نیست! حالا نمی خوام توهین کرده باشم ولی در هر حال 5800 حداقلش دیگه قدیمی شده!
خوب من اگه بتونم واقعا کمکت می کنم....اگه میشه مشکلاتت رو دوباره بگو من درست متوجه بشم....یعنی بگو اساسا مشکلت با رنوار چیه!حالا چرا میگی نمیگم این کارو کن اون کارو کن ؟ خب بگو چیکار کنم تا انجام بدم ... چون ظاهرا ً باید فعلا ً با این رنوار منفور بسازم . پس اگه راهنمایی داری لطفا ً مارو بی نصیب نذار .![]()
![]()
داداشی چاکرم ولی مخالفم باهات
این گوشی به طور کل با سرعت Read -write پایین مشکل داره
هر رمی که بندازی توش و سرعتش بالا باشه مشکل حل میشه
شم ببین اگگه سخت افزاری بود روی حافظه داخلی هم مشکل پیدا میکرد
من میگم راضیم دلیل دارم،چونکه روزی 3-4 ساعت باهاش تو اینترنتم،حداقل روزی 80 تا اس ام اس باهاش میدم،و تا همین 2 هفته پیش هم که دوربین نگرفته بودم این گوشی هم هندی کم بود واسم هم دوربین عکاسی
---------- Post added at 08:53 PM ---------- Previous post was at 08:50 PM ----------
آقا به خدا نه،به پیر و پیغمبر نه
منم مثل خودت از خدمات پس از فروش ال جی ناراضیم،مثل خودتون باهاشون چپم،چندین و چندبارم باهاشون دعوام شده،این گوشیم هر کی گفته هم مزایاش رو بهش گفتم هم معایبش
اما یکی از ویژگی های ال جی که خیلی واسم مهمه اینه که کماکان MAade in korea هستش
شما همین کیفیت قاب گوشی رو با همون 5800 که میگی مقایسه کن،خداییش ببین چقد فرق دارن باهم،واسه من بعد از یک سال هنوز حتی 1ذره هم رنگ قابش تغییر نکرده،من سونی اریکسون ،سامسونگ داشتم،جفتشون با ابن میزانی که من استفاده میکنم بعد از یکی 2ماه رنگ قابشون خراب میشد
سلام
چه خبرا ؟ حال احوالتون چطوره
انقد چشم زدین آخر سر منم اومد
پریشب گوشیم افتاد تو شربت
الان داره مثل مرد کار میکنه ولی یکم ضربه میخوره خاموش میشه
گارانتی هم که نمیشه برد چون تا بفهمن افتاده تو مایعات اونم شربتباطل میکنن گارانتیو
چی کار کنم ؟؟؟
نباید روشنش می کردی
حالا باز اینکار رو بکن شاید جواب بده..
باطری گوشی رو در بیار و درش رو باز بذار
بپیچش لای یه دستمال نخی نازک.... جوری که هوا رو رد و بدل کنه کامل
بعد بذارش تویه سطل برنج!! بذار یه دو سه روزی باشه
بعد درش بیار و بذار داخل هوای آزاد یه نصف روز باشه
فقط اینکار ها رو باید قبل از روشن کردن گوشی انجام می دادی
وا مگه كيويه؟![]()
ظاهرا ً انقدر نمک روی زخم من پاشیدی که آه من رنوار جونت رو گرفت .تو که رنوار خیلی دوست داری پس حتما ً شربت با طعم رنوار هم خیلی خوشت میاد . بخور حالشو ببر ... !
البته شوخی کردم هاااااا اصلا فکر نکنی از خرابی گوشیت خوشحالم .
بچه ها یه نظر!
به نظرتون طرح این مدل رو از روی سامسونگ استار نزده؟؟
آخه خیلی مثل همن!!
فقط دکمه هاش فرق داره و نوع اسپیکرش!!!
منظورم فقط طرح گوشی هست.
من گوشیم استار هست دنبال این گوشی بودم که دیدم اِ !!!!!!!!!!!!!
اینم که مثل مال منه!
اه
خواستیم تنوع بوجود بیاریم مثلا!!!!
![]()
بابا خرابم شد فدای سرت
خوش باش
مال دنیاس دیگه
حداقلش اینه که پیش همه میگم یه سال مثل مرد کار کرد
حالا فردا میزارمش تو گونی برنج درست میشه
---------- Post added at 12:11 AM ---------- Previous post was at 12:10 AM ----------
نه نه نگو این حرفو
فش نده بهمون بابا
من رنوار رو میخوام استار مال خودت
ضمنا این گوشی مال اوایل 2008 هستشاا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)