تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 145 از 359 اولاول ... 4595135141142143144145146147148149155195245 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,441 به 1,450 از 3585

نام تاپيک: EDGE Irancell / شرکت ایرانسل

کاربر فعال OS X SAMCRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Charming

پيش فرض

سلام
    من 5 روز بود که طرح 1 ماهه زده بودم
    امروز علاوه بر اینکه طرح خود به خود غیر فعال شده بود شارژم هم تموم کرده بود
    1000 تومن شارژ کردم که به 700 زنگ بزنم باورتون نمیشه برام موزیک انتظار گذاشتن تا شارژم تموم شد آخرشم به اپراتور وصل نشدم
    لعنت به این ایرانسل دزد
    تو روز روشن ازمون دزدی میکنن کسی هم تو این خراب شده نیست به دادمون برسه
    اشکال نداره ! منم اینجوری برام اتفاق افتاده ! ( این جوری که نه تو مایه های این ) من 1 ماهم تموم شد بعد بهم اس ام اس نزد که تموم شده ! بعد منم رفتم 3 4 تومن شارژ رو دانلود کردم ! :دي بعد هی به اینا فحش می دادم تو دلم ! :دي
    بعد فردا دیدم شارژ بیشتری برام واریز کردن ! نمی دونم چرا ! ولی 2 بار این جوری برام اتفاق افتاده یه بار هم یه 2 تومنی خریدم نمی دونستم تموم شده تموم شد 2500 برام شارژ کردن !

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام
    1000 تومن شارژ کردم که به 700 زنگ بزنم باورتون نمیشه برام موزیک انتظار گذاشتن تا شارژم تموم شد آخرشم به اپراتور وصل نشدم
    لعنت به این ایرانسل دزد
    شما با خط ثابت بگیر.
    یه سیستم که با 700 بگیری ( به قول خودشون شارژ کم نمیکنه) واسه همینه دیگه. الان همراه اول ادعا کرده که هرکی به 09990 زنگ بزنه شارژ ازش کنم نمیشه. باید قبض که اومد چک کنم!
    -----------------------------

ولی به طور کلی قطع شدن سرویس رو باید از خودشون بپرسی. متاسفانه من دو سه بار که زنگ زدم پشتیبانی این GPRS حساب کتاب نداره
    بگم میخندیدن

یه باز زنگ زدم وبابت قطع شدن سرویس منطقه مون پی گیری کردم که یه کد ره گیری بهم داد وگفت دوباره زنگ بزنین.
    من دوباره زنگ زدم و وصل شدم به یه اپراتور دیگه. میگه پاسدارن که اصلا این سرویس توش فعال نشده که!!!

گفتم خانوم محترم. من 6 ماهه این سرویس رو میشناسم!!
    4 ماهه دارم استفاده میکنم شما چطور نمیدونین این سرویس این منطقه فعالهه؟؟؟

هیچی منو پشت خط نگاه داشت ( تازه Holdi هم نکرد) داشتم میشنیدم که میگه آقا ما تو پاسدارن مشکلی داشتیم؟
    ...
    هیچی بگذریم.
    من پس فردا دوباره زنگ زدم شماره ره گیری رو بهش دادم گفت سیستمون دو سه روزه قطع شده
    شما با ما در تماس باشین. بعد شماره و آدرس و کوفت و زهرمار رو گرفت ازم و گفت باهاتون تماس میگریم .
    که دو روز بعدش خود به خود درست شد!!! منم زنگ نزدم چون اگه میگفتم سرویس راه افتاد طرف با تعجب میگفت: مگه قطع بود؟؟؟؟

----
    کلا حساب کتاباشون داغونه
    شما حتما زنگ بزن توضیح بده.
    توی سیستم شما فعال هستین. مگه اینکه خود شرکت قطعتون کرده باشه!! پس نگران نباشین

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام تو گوشیهای سونی اریکسون موقع دریافت gprs کنار انتن حرف g میاد و موقع دریافت edge مینویسه e

الان مال من دو سه روزه که اون بالا مینویسه g تازه سرعتش خیلی کمتر از gprs هست قبلا دریافت edge داشت سرعتش خیلی خوب بود من یه ماهه نامحدود گرفته بودم که الان داغون شده مال شماها هم همینطوره دزدی چقدر زیاد شده
    دزدی نیست!
    احتمالا آنتن های منطقه ی شما در حال بهینه شدن هست و شما باز شانس آوردین که یه آنتن دیگه ای بوده که شما رو ساپورت کنه!
    شما کافیه یه زنگ بزنین( البته نه مثل دوستمون با خط ایرانسل) بعد بگین که من تعرفه فعال کردم و این حرفا.
    من واقعا به سونی اریکسون توی بحث GPRS معتقد شدم.
    گوشی ببخشی ببخشید ببخشید خر کاریه .ماشالله!!
    یادش بخیر یه K850 داشتم بد گوشکوبی بود!!! خیلی باهاش حال میکردم ولی اون موقع زیاد از این سیستم GPRS اطلاعات نداشتم . میرفتم 5 تومن میدادم یک روزه تموم بود!!
    شما اونجایی که هستی همه مناطقش رو چک کن!!
    اگه نشد بعد زنگ بزن!!
    ولی احتمال میدم اون آنتنی که ازش EDGE و اینترنت سرعت بالا میگرفتی ازت دور بوده!! شانس داشتی که روش ست شده بودی!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

بنام خدا

سلام
    دوستان قيمت دانگلي كه سيم كارت توش قرار ميگيره چنده؟
    ميشه چند مدل معرفي كنيد؟
    ازش راضي هستين؟ باطري گوشيم خالي ميشه مي خوام از دانگل استفاده كنم . شما نظرتون در مورد دانگل چيه ؟ اصلا خوب هست يا نه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه regularuser's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

حذف شود .................................
    Last edited by regularuser; 08-12-2010 at 08:34.

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

بنام خدا

دوست عزيز گوشي مدام تو شار‍‍ژ باشه داغون نميشه؟ باطريش مشكلي پيدا نميكنه ( يك وقت منفجر نشه ؟)
    بعد چه فرقي داره كه با بلوتوث وصل شم يا با كابل usb‌ ؟ باطري كمتر مصرف ميكنه ؟

ممنون

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

گوشی سامسونگ استار غیر از ارزونیش توی گوشی های تاچ ، به باطری خفن هم معروف بود که به لطف استفاده از این سرویس در بهترین حالت 3 روز شارژ نگه میداره در صورتی که قبلا یک هفته هم میشد که شارژ نمیکردم!!

داره خودمونی میشه l36320's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

بچه ها امروز من زنگ زدم 700 راجب قطع شدن طرح 1 ماهه ازشون سوال کنم
    بماند که چقدر معطلم کردن که دو زار بیشتر گیرشون بیاد
    من بهش گفتم با لپتاپ استفاده میکردم، حدس بزنید چی گفتن؟
    گفت این طرح اسمش اینترنت نامحدود gprs موبایل هست و نباید برای کامپیوتر ازش استفاده کرد و گرنه ما قطعش میکنیم!!!!!!!!!!!
    بهش گفتم پس چرا موقعی که 10000 تومن رو بالا میکشید قبلش یه تذکر نمیدین، گفت از این به بعد دیگه در جریان باشید!!!!!!!!!!!
    و به همین راحتی 10 تومن هزینه تعرفه+5 تومن شارژ سیم کارتم رو بالا کشیدن
    به نظر من به جای طرح 10 تومنی اون 3 تومنی رو فعال کنیم خیلی بهتره تا این دزد ها اگه خواستن مشتری هاشون رو بتیغن کمتر متضرر شیم، و باید از سیم کارتی استفاده کرد که 1 ریال هم توش پول نباشه، چون هر لحظه امکان داره آقا دزده شارژتون رو بخوره

9. این کاربر از l36320 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

راستش .... نمیدونم ... اونها که فقط جواب گو هستن. کاره ای نیستن!!
    فقط حرف شما رو منتقل میکنن.
    ولی
    به طور کلی...من یادمه تبلیغ های این سرویس رو " اینترنت پرسرعت GPRS " یک ماهه نامحدود!!
    خوب
    کدوم احمقی 10 هزار تومن میده که روی مبایل دنلود کنه!! خوب... آخه چی میتونه دانلود کنه. غیر از کلیپ های یوتوپ و احیانا چک کردن فیس بوک و تویتر و مای اسپیس و هزار تا کوفت و هزار تا چیز دیگه. هر کاری بکنی به 1 گیگ نمیرسه!! .با توجه به تعرفه های مگابایتی که حساب کنی عمرا این روش در حد اندازه های مبایل باشه. حالا با ارفاق میگیم ویندوز مبایل بازم یه تنوعی داره.
    ولی خوب گوشی های معمولی که اینطور نیست/. هست؟

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Neverland

پيش فرض

سلام
    لعنت به این ایرانسل دزد
    دوست عزیز منم مشکلی مشابه شما داشتم منتها با این تفاوت که به من کمتر از یک روز اجازه استفاده از بسته نامحدود یه ماهه ام رو دادن بعدشم مث شمبسته ام غیر فعال شد و کلی شارژم سوخت و حسابم صفر شد زنگ زدم پشتیبانی گفت فرم پر کرد گفت 24 ساعته مشکلت حل میشه الان 4 روز شده بارها پیگیری کردم تاحالا نزدیک 7 -8 هزار تومان فقط هزینه زنگ زدن به پشتیبانی کردم مشکلم حل نشده امروزصبحم بعد از نیم ساعت صحبت با پشتیبانی یه فرم دیگه هم واسه واحد شبکه فرستاد که اولویتش مثلا بیشتر شه اما نتیجه ای نداد اگه این دزدی نیست پس اسمش چیه؟

اگه دوستان پایه باشن تاپیکی مخصوص اینگونه کلاهبرداری های ایرانسل در روز روشن، باز بشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •