سلام
منم بودجم رو جمع کردم که یه آمپ 7541 اینفینیتی بگیرم ولی همه میگن تقلبیش خیلی زیاد شدهو الان نمیدونم چی کار کنم؟
کسی اینجا نمیتونه فرق بین تقلبی و اصل این آمپ رو بگه؟
سلام
منم بودجم رو جمع کردم که یه آمپ 7541 اینفینیتی بگیرم ولی همه میگن تقلبیش خیلی زیاد شدهو الان نمیدونم چی کار کنم؟
کسی اینجا نمیتونه فرق بین تقلبی و اصل این آمپ رو بگه؟
کلآ این امپ دیگه گیر نمیاد(البته تو نمایندگی)شاید مغازه ها داشته باشن
البته این سایتم داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همین امروز زنگ زدم مال کازرونه قیمتم گفت 200
به جاش 475 اومده که خیلی ضعیف تره با قیمت 175
---------- Post added at 02:44 AM ---------- Previous post was at 02:40 AM ----------
اره امیر جان همین امروز زنگ زدم پرسیدم البته موجود نداشت میگفت این قیمت قبله
میگت سری جدید که براش بیاد شاید قیمتش بالا ,پایین بشه
بچه ها رو پاوراکوستیک هم حساب کنید.کیفیت رو با تنظیم خوب میشه بهش رسید.
همون اکولایزر های پخش (هر چی بیشتر باشه بهتره)خیلی میتونه تو کیفیت تاثیر داشته باشه!اینقدر مته به خشخاش نذارید!
این آمپلی ها فقط تو رنج فرکانسی فرق دارن و کیفیت ساخت.که گوشه هر کسی (بستگی به حساسیت)یک رنجه فرکانسی خاص رو بیشتر نمیشنوه.در مورد کیفیت هم Alpine ,j.b.l,ناکوموچی و آیدیوسان و DLS سرآمد هستن.هر چه درصد استفاده از طلا و نقره شون بالاتر میره قیمت هم تصاعدی بالا میره.پس نتیجه اخلاقی اینه که به جیبتون نگاه کنید و خرید کنید.![]()
اینم از شانس ماحالا که یه چیزی چشمون رو گرفت و بودجش رو ردیف کرده بودیم که بخریم دیگه تموم شده
اگه تو مغازه ای این 7541 رو گیر آوردم از کجا بفهمم اصله؟؟ باید ساخت کجا باشه ؟
این مدل 475 مشخصات کاملش چیه؟؟
طبق تحقیقاتو نتیجه گیری با انجمن 7250 رو انتخاب کردم.چطور؟ مگه گزینه بهتری سراغ داری شما؟تعداد باند اکولایزر تعداد پارامترهایی هست که قابل تنظیمه
معیار خیلی مهمی نیست
حتمآ میخوای از پایونیر پخش بخری؟؟؟
راستی جواب این سوالمو نمیدین:
ریموت کنترل سیمی(اینترفیس) چیه؟
ممنون
چون توی پخش های کنوود هم چیز های خیلی خوبی پیدا میشه
کنترل سیمی یا همون اینترفیس هم نمیدونم چطور بگم
داخل 206 ها و زانتیا ها حتما نشستی
البته فکر میکنم تیپ 2 ها اینتر فیس ندارن
مثلا توی 206 یه چیزی مثل دسته راهنما به جعبه فرمون وصله که باهاش آهنگ عوض میکنن ، صدا رو بالا پایین میکنن و ...
به اون میگن اینتر فیس
بعضی پخش ها قابلیت اتصال به اینتر فیس رو دارن
بعضی ها ندارن
مثلا 6050 نداره ولی 7150 داره
يك سوال امپهاي هستند كه 3 اهم خروجي داشته باشند؟؟؟؟
و اگر كسي اينجا مهندس الكترونيك هست چطور ميشه خروجي ضبط رو كه 4 اهم هست به 3 اهم تبديل كرد ؟؟؟؟چه وسايلي ميخواد؟؟
ممنون
سلام
دوستان یه جا تو تهران پیدا کردم آمپلی x41 رو 225.000 قیمت داده..کسی اگه میخواد بگیره پم بده شمارشو بدم..موفق باشید
ممنون کاملا متوجه شدم.
حالا یه سوال دیگه پایونییر اصل یا تقلبی داره اصلا اصلش کجاییه؟
ازکجا بخرم مطمئنه هم از لحاظ قیمت(خوب باشه) هم جنسش (اگه تقلبی هم هستش) ؟ (اگه میشه این قسمت رو پی اخ بدین ممنون میشم)![]()
260 هزار تومن؟ واو.
من 190 تا 200 الان دارم واسه پخش چی بگیرم؟یعنی هیچ جوره با این بودجه نمیتونم از پشت شهرداری 7250 بگیرم؟آخه توی pioneershop زده بود 188 تومن!!!!
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)