سلام به همه دوستان
من بالاخره T50 گرفتم با مخزن حالا یه مشکل هست اونم اینه که تا حالا باهاش 2 , 3 تا عکس زدم
عکس هاش یکم روش راه راه هست مشکل از چیه ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید تا اگر مشکلی هست برم بگم به اونجایی که گرفتم
روی گلاسه , کوتد زدم
سلام به همه دوستان
من بالاخره T50 گرفتم با مخزن حالا یه مشکل هست اونم اینه که تا حالا باهاش 2 , 3 تا عکس زدم
عکس هاش یکم روش راه راه هست مشکل از چیه ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید تا اگر مشکلی هست برم بگم به اونجایی که گرفتم
روی گلاسه , کوتد زدم
Last edited by phoenix666; 20-10-2010 at 20:50.
Reset Chip for ML1910 / ML1915 / ML1916
(2.5k pages)
چیپ رست بقیمت 14 هزار تومان است
این چیپ که در فروشگاه های آنلاین به قیمت 15 هزار تومان موجود است ، برای رست کردن کنتور پرینترهای سری191X بکار می رود . سوال آیا با تعویض یکبار این چیپ می شود که عملیات شارژکردن یا refilling پرینتر را در چند بار انجام داد یا بعبارتی این چیپ یکبار مصرف است ؟
راههای شارژکردن مختلفی وجود دارد مثلا در یکی از وبسایتها خواندم که می توان با بازکردن درب پشتی دستگاه پرینتر و پیدا کردن محل قرار گیری چیپ مربوطه و سپس اتصال کوتاه کردن پینهای شماره 1و4 و امتحان کردن آن ازطریق اتصال چیپهای ALLIGATOR بجای لحیم کردن کنتور داخلی را رست کرد و هربار که پرینتر را روشن می کنیم کنتور دستگاه صفر می شود . اگر که اتصال کوتاه رابرداریم پرینتر به شمارش خود ادامه می دهد ولی اطلاعات داده های سرویس از مقادیر اولیه استانداردتان متفاوت خواهد بود . این روش با کارتریج اوریجینال یا استارتر آزمون شد. در واقع برخلاف روش شارژ 90 درصد شرکتها که اقدام به سوراخ کردن کارتریج تونر می کنند ، هزینه شارژ در سطح قابل قبولی کاهش می یابد. پرینترهای سامسونگ دارای نسبت کیفیت به قیمت خوبی هستند . یک بطری تونر شارژ که برای مدلهای ML1910 / ML1915 / ML1916 یکسان است دارای 95 gms تونر بوده و به قیمت کمتر از 5 هزار تومان در بازار یافت می شود .
آدرس مرکز شارژ پرینترهای سامسونگ را در مشهد کسی دارد همین جا اعلام کند تا بقیه هم استفاده کنند.
سلام
می تونم اینجا یه سوال راجع به فکس بپرسم؟
من قصد داشتم یه پرینتر چهارکاره جوهر افشان بگیرم ولی همه کلی بد گفتند.بیشتر کارم با فکس و اسکنر هست.حالا می خوام یه فکس که قابلیت فتو داشته باشه و یه اسکنر بگیرم.تو سایت ها نگاه کردم فکس های تا150 رو زده جوهر افشان و یه چهار کاره هم 150 .ایا این جوهر افشان فکس هم به همون بدی جوهر افشان چهار کاره هست یا نه؟فکس جوهر افشان خوبه؟
چیکار کنم چهارکاره بگیرم یا فکس و اسکنر؟
فکس samsung sf-375tpخوبه؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
Last edited by hedye222222; 23-10-2010 at 13:28.
سلام دوستان عزیز
خسته نباشید
من یه پرینتر samsung clp315 دارم که هاترولش داغون شده هر کی بتونه یه هاترول برام جور کنه ممنونش میشم
در ضمن از خجالتش در میایم
لطف کنید با من تماس بگیرید
همراه 09144551576 مغازه 04515519000
با تشکر از اساتید
با سلام من روی پرینتر ip 4700 مخزن نصب کردم الان لوله ای که مخصوص رنگ مشکی هستش از جاش دراومده چیکار باید بکنم تا جاش بزنم اگه لینک آموزشی باشه ممنون میشم
لطفا یکی جواب بده
دوست عزيز متاسفانه خوب راهنماييت نكردن. ما اصلا فكس جوهر افشان نداريم. در واقع همون پرينتر چهار كاره رو به شما گفتن. فكس دو نوع داره يا رول ميخوره كه به اصطلاح همون كاربن هست يا مثل دستگاه ليزري تونر ميخوره.
سلام
من پرینتر اچ پی 1006 دارم .
1- می خواستم از دوستان بپرسم که تونر برای شارژ چه مارکی بخرم .
2-آیا از این 5 کیلویی ها بگیرم و بمونه خراب می شه .
ممنون
من هم میخوام .... من برای خونه مدل 1018 دارم و از همون 5 کیلویی ها گرفتم و الان چند ساله خراب مراب نشده. جای خشک باید نگه داری. نمیدنم شاید تاریک هم باشه بهتره.![]()
بهتره از پودر شرکت Super Graphix استفاده کنید. پودرهای تولید شده توسط این شرکت یکی از بهترین پودرهایی هست که در بازار میشه پیدا کرد.
من که چند سالی هست کارتریج شارژ میکنم فقط از این پودرها استفاده میکنم.
شاد باشید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)