سلام.برای من انتخاب بین canon sx30is و panasonic fz100 مشکل شده اخه هر دو آپشنای خوبی دارن فقط میمونه کیفیت عکساشون.از کسایی که این دوربین رو گرفتن خواهشمندم نظرشون رو در مورد کیفیت عکسش بدن.با تشکر
سلام.برای من انتخاب بین canon sx30is و panasonic fz100 مشکل شده اخه هر دو آپشنای خوبی دارن فقط میمونه کیفیت عکساشون.از کسایی که این دوربین رو گرفتن خواهشمندم نظرشون رو در مورد کیفیت عکسش بدن.با تشکر
Last edited by *Alucard*; 22-10-2010 at 14:27.
سلام
جوابتونو در جای دیگه من و دوستان دادیم
چرا اینقدر درشتتایپ کردید![]()
درود.
بالاخره این دوربین وارد شد اونم به بهای 585.000!!! افت دوربینهای پانا محسوس نیس و نهایتن 30-520 میشه!!!
حالا اهل فن بگن این دوربین با سنسور live mos و فیلم برداری full hd با برادر کوچک خود ینی fz40 که 110.000 تومن ارزون تره چه تفاوت خاص دیگری دارد و آیا اصولا صرف با fz40 نیس؟
مرسی
سلام
این قیمت بالا از پاناسونیک جای تعجب نداره چرا که پاناسونیک تو ایران پوزه همه رو زده تو گرونفروشی
من اگر میخواستم اینقدر هزینه یه همچین دوربینی بگیرم مطمنن با کمی هزینه بیشتر نیکون D5000 میگرفتم که اصلآ قابل قیاس با پانا نیست
با نمونه عکسهایی که از FZ100 و FZ45 در سایتهای مختلف دیدم
به نظر من کیفیتش زیاد چنگی به دل نمیزنه حتی در روز با ISO پایین هم نویز زیادی داره
البته این مشکل اکثر دوربینهای جدیده که بدون تغییر سایز سنسور - پیکسل رو بالا میبرن که باعث نویز زیاد میشه
اما کیفیت فیلم خوبی باید داشته باشه
به نظر من اونایی که FZ35 دارند دودستی دوربینشونو بچسبن که به جز زوم فکر نکنم چیز زیادی از این دو مدل جدید کمتر داشته باشن
![]()
من یه سوال از اساتید دارم
ممنون میشم کمکم کنند
این دوربین با قیمت 580 تومان تو ایران اومده
حالا سوال اینه کسی که این دوربینو میخواد بهتر نیست 100 تومن بیشتر بذاره D500 کنون که SLR هست بخره
به نظر شما به چه صورته؟ آیا کیفیت محسوسی دارند؟ این دو؟
ببینید اگر SLR بخرید باید به فکر لنز هم باشید حالا اگر موقع خرید دوربین نخریدید بعدا نیاز میشه
بله تفاوت کیفیت میشه گفت زیاده اما نه تو فیلم
از خرید SLR هم نترسید
بهتره صبر کنید D3100 بیاد
![]()
جیگر السین جان
آره حقیقتش میترسم نتونم باهاش کار کنم
به نظرت حتما باید لنز بخرم؟
ببخشید میدونم اینجا جای این بحس نیست
راستی من یه جورای آماتورم
البته با دوربین معمولی خوب عکس میگیرم
ولی در چه صورت لنز برای دوربین الزامی میشه چه فرقهای با هم دارند لنز ها
ممنون میشم
از خرید SLR اصلا نترس از این بترس که پشتکارت کم باشه
بستگی به خودت داره اما میتونی تا چند وقت با همون لنز کیتش کار کنی
خوب حرفه ای میشی اما لازمش علاقه و پشت کاره
پس میتونی با SLR هم خوب عکس بگیری
وقتی بخواهی زوم بیشتر کنی وقتی واید بهتری بخواهی وقتی ماکرو توپی بخواهی کلا وقتی میخواهی که حرفه ای تر شدی
البته چیزهای مثل عدد F لرزش گیر و... هم هست که یاد میگیری
بازم میگم بهتره صبر کنی تا D3100 بیاد
![]()
مرسی از راهنماییت
به ظاهر توپه بیاد ببینیم چیه ولی در کل فکر میکنم canon همیشه سر تر از نیکونه البته نظر شخصیه
حالا کی بیادو چه قیمتی خدا میدونه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)