مرسی از جواب به موقع تون
سعی میکنم در مورد اونم تحقیق کنم ببینم چه طوره
احتمالا مورد 1 و 2 در اون گوشی هم حل شده مورد 3 و 4 هم فکر نمیکنم داشته باشه (حد اقل مورد 3 رو)
مرسی از جواب به موقع تون
سعی میکنم در مورد اونم تحقیق کنم ببینم چه طوره
احتمالا مورد 1 و 2 در اون گوشی هم حل شده مورد 3 و 4 هم فکر نمیکنم داشته باشه (حد اقل مورد 3 رو)
مشكل ايكس 10 الان فقط نخوندن فارسي ههست كه اونم چون گوشي روت شده مشكل حله
دوستان من اين گوشي رو دارم ورژنش هم 1.5 هست. ميخوام اپديتش كنم.
آموزشش كجاست؟ ميشه راهنمايي كنيد؟
ممنون
سلام دوستان
اگه کسی چیزی در باره ی تنظیمات gprs این گوشی بلده به من هم یاد بده
ایرانسل میگه گوشی شما در شبکه پشتیبانی نمیشه
من یه جا خوندم نرم افزار های زیادی نسبت به legend روی این گوشی نصب نمیشه آیا درسته؟ وابنکه اگه درسته مشکلش چیه سی پی یوش ضعیفه یا مشکل از ورژن آندرویدشه؟
دوستان کسی قصد فروش یا تعویض داره PM بده من شهرستان هستم
سلام دوستان
من دیروز گوشیمو آپدیت کردم و تمام widget هایی که اونجا بود پاک شد و دیگه نتونستم دانلودشون کنم
می خواستم بدونم راهی هست که بتونم برشون گردونم؟
ممنون میشم اگر راهنماییم کنین
بک اپ گرفتین؟ اگه بله میشه کاری کرد! اگه نه متاسافم!من دیروز گوشیمو آپدیت کردم و تمام widget هایی که اونجا بود پاک شد و دیگه نتونستم دانلودشون کنم
می خواستم بدونم راهی هست که بتونم برشون گردونم؟
ممنون میشم اگر راهنماییم کنین
هیرو یه گوشی واقعا رویایی بود یه روزی و یه روز تو جایی نشسته بود که الان نکسوس و دیزایر وایسادن!!!اما این گوشی واسه الان،کارایی داره ولی خوب نمیتونه زیاد مناسب باشه چون سخت افزارش ضعیفه!من یه جا خوندم نرم افزار های زیادی نسبت به legend روی این گوشی نصب نمیشه آیا درسته؟ وابنکه اگه درسته مشکلش چیه سی پی یوش ضعیفه یا مشکل از ورژن آندرویدشه؟
نه بابا اصلا این دو تا گوشی از هر لحاظ یکی هستن و قائدتا نباید مشکلی باشه!! شما اینرو از کجا شنیدین دوست گرامی!! من که بعید میدونم فرقی باشه چون هیچ تفاوت سخت افزاری دیده نمیشه تو این دو گوشی![]()
دوستانی که میخوان Hero شونو بفروشن من میخرم ...واسه یکی از دوستامه خیلی هم واجبه که گوشی مثل روز اول تمیز باشه...خوب قیمت میگما!! Pm بدین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)