تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 9 از 33 اولاول ... 567891011121319 ... آخرآخر
نمايش نتايج 81 به 90 از 321

نام تاپيک: ریو Rio

آخر فروم باز irinn65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TeHRaN-CItY

پيش فرض

من وقتی میگم تندر از همه لحاز بهتره یا از بیشتر جهات بهتره از لحاز فنی و اپشن و کیفیت ساخت و عمر بالای قطعاتش و قیمت خوبش نسبت به رقباش! میگم!
    چند روز پیش با رئیس فدراسیون اتومبیل رانی داشتم صحبت میکردم میگفت که تندر از لحاز ساختاری (زیر بندی و جلو بندی ) و سایر قطعات خیلی محکم تره! حت ریو رو هم پرسیدم گفت که تو رالی داغون میشه! اما تندر و 206 خیلی عالی هستن! اصلا ریو رو تعریف نمیکرد!
    ریو ماشین خوبیه به خاطر اینکه مصرف خوبی داره شتابش خوبه و کیفیت ساختش هم قابل قبوله! و نسبت به قیمت خودش (تا 13 میلیون) ماشین خوبیه.
    اگه به ظاهر تندر ایراد گزرفته بشه باید بگم که شما اول بدونید که هدف از طراحی قوطی مانند تندر رو بدونید بعدا ایراد بگیرید! تندر یه ماشین اقتصادی هستش و دلیل این شکل بودنش رو هم خواستن از یک ابعاد کوچیک یک فضای بزرگ در بیارن که خودتون تو مسافرت هیچ گاه نمیتونید راحتی تندر رو در سایر ماشینا حتی میتونم بگم تو زیر 20 میلیون پیدا کنید.
    اتفاقا صحبتهای اولتون مزیتهای ریو هستش جز اپشن.
    واینکه ما کاری به رالی و کورس گذاشتن نداریم که بگیم ال90یا206بهتره!!ریو تو رالی داغون میشه!!
    ما باید در شهر و جاده باید بگیم چی بهتره نه رالی!
    ال90از لحاظ فنی خوبه نه اقتصادی...ریو هم از لحاظ اقتصادی خوبه هم نسبتا فنی...

2. این کاربر از irinn65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

من وقتی میگم تندر از همه لحاز بهتره یا از بیشتر جهات بهتره از لحاز فنی و اپشن و کیفیت ساخت و عمر بالای قطعاتش و قیمت خوبش نسبت به رقباش! میگم!
    چند روز پیش با رئیس فدراسیون اتومبیل رانی داشتم صحبت میکردم میگفت که تندر از لحاز ساختاری (زیر بندی و جلو بندی ) و سایر قطعات خیلی محکم تره! حت ریو رو هم پرسیدم گفت که تو رالی داغون میشه! اما تندر و 206 خیلی عالی هستن! اصلا ریو رو تعریف نمیکرد!
    ریو ماشین خوبیه به خاطر اینکه مصرف خوبی داره شتابش خوبه و کیفیت ساختش هم قابل قبوله! و نسبت به قیمت خودش (تا 13 میلیون) ماشین خوبیه.
    اگه به ظاهر تندر ایراد گزرفته بشه باید بگم که شما اول بدونید که هدف از طراحی قوطی مانند تندر رو بدونید بعدا ایراد بگیرید! تندر یه ماشین اقتصادی هستش و دلیل این شکل بودنش رو هم خواستن از یک ابعاد کوچیک یک فضای بزرگ در بیارن که خودتون تو مسافرت هیچ گاه نمیتونید راحتی تندر رو در سایر ماشینا حتی میتونم بگم تو زیر 20 میلیون پیدا کنید.
    از اون حرفا بودا که از رییس انجمن بعیده !

[QUOTE]در کلاس 1600، فرامرز پور ناصر و آرش رامین یکتا از تیم سایپا – ریو با اختلاف خوبی قهرمان رالی شیراز شدند/QUOTE]

اینم در مسابقات سال 87 که تندر هم بود اما ریو با وجود موتور 1500 در کلاس 1600 شرکت کرد و اول شد

4. 3 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای farshad bugatti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

[QUOTE=30vil;5545129]از اون حرفا بودا که از رییس انجمن بعیده !

در کلاس 1600، فرامرز پور ناصر و آرش رامین یکتا از تیم سایپا – ریو با اختلاف خوبی قهرمان رالی شیراز شدند/QUOTE]

اینم در مسابقات سال 87 که تندر هم بود اما ریو با وجود موتور 1500 در کلاس 1600 شرکت کرد و اول شد
    این از کدوم حرفا بود؟!!! چیزی رو که متوجه نشدید زود قضاوت نکنید خواهشا!
    من نگفتم که ریو تو رالی نمیتونه راه بره! من گفتم زود داغون میشه! یعنی یه بار هم میگم داشتم رئیس فدراسیون رو میبردم هتل که تو راه ازش در مورد ماشین چنتا سوال کردم که میگفت ریو تو رالی خیلی زود داغون میشه!
    من نگفتم از لحاز توان حرکتی چیزی کم داره! حتی تو شتاب اولیه بهتر از تندر و 206 و پرشیا و ... هستش!
    شاید تونستم منظورم رو بفهمونم!
    ال90از لحاظ فنی خوبه نه اقتصادی...
    1000 بار من به شما تذکر دادم که از چیزی که سر در نمیاری نظر نده!
    اصلا تو ایران من میتونم بگم هیچ ماشینی مثل تندر ارزشش نسبت به پولش بیشتر نیست!

6. 2 کاربر از farshad bugatti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

[QUOTE=farshad bugatti;5545970]
    از اون حرفا بودا که از رییس انجمن بعیده !

این از کدوم حرفا بود؟!!! چیزی رو که متوجه نشدید زود قضاوت نکنید خواهشا!
    من نگفتم که ریو تو رالی نمیتونه راه بره! من گفتم زود داغون میشه! یعنی یه بار هم میگم داشتم رئیس فدراسیون رو میبردم هتل که تو راه ازش در مورد ماشین چنتا سوال کردم که میگفت ریو تو رالی خیلی زود داغون میشه!
    من نگفتم از لحاز توان حرکتی چیزی کم داره! حتی تو شتاب اولیه بهتر از تندر و 206 و پرشیا و ... هستش!
    شاید تونستم منظورم رو بفهمونم!

1000 بار من به شما تذکر دادم که از چیزی که سر در نمیاری نظر نده!
    اصلا تو ایران من میتونم بگم هیچ ماشینی مثل تندر ارزشش نسبت به پولش بیشتر نیست!
    شما نظر خودتو دادی و قابل احترامه اما مطمئنا درست نیست

اولا از اون رئیس فدراسیون این دفعه دیدیش بپرس که تیم ریو سایپا با ریو چند بار قهرمان 1600 شده ؟

دوما رئیس فدراسیون که جلوبندی کار نیست برو از چند نفر جلو بندی کار بپرس ریو جلوبندیش چطوره

سوما حرفای شما فنی نیست به خاطر همین من و خیلی از دوستان متوجه نمیشیم داغون میشه یعنی چی فنی تر حرف بزن ناظر عزیز

ما تو رشته خودمون به مهندس ناظر میگیم کسی که نا نداره ظر بزنه ( زر بزنه )

شما که اینهمه نا داری بهتره تو تاپیک ریو در مورد تندر حرف نزنی و بحث رو منحرف نکنی ناظر عزیز

8. 3 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pooria-ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    من می خوام ریو بخرم از ریو یی که خریدین راضی هستین ؟

یا صبر کنم با ABS بخرم ؟

متشکرم از راهنماییتون ...
    توقع و انتظاراتتون رو از ماشین بگین

10. این کاربر از pooria-ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای farshad bugatti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

شما نظر خودتو دادی و قابل احترامه اما مطمئنا درست نیست

اولا از اون رئیس فدراسیون این دفعه دیدیش بپرس که تیم ریو سایپا با ریو چند بار قهرمان 1600 شده ؟

دوما رئیس فدراسیون که جلوبندی کار نیست برو از چند نفر جلو بندی کار بپرس ریو جلوبندیش چطوره

سوما حرفای شما فنی نیست به خاطر همین من و خیلی از دوستان متوجه نمیشیم داغون میشه یعنی چی فنی تر حرف بزن ناظر عزیز

ما تو رشته خودمون به مهندس ناظر میگیم کسی که نا نداره ظر بزنه ( زر بزنه )

شما که اینهمه نا داری بهتره تو تاپیک ریو در مورد تندر حرف نزنی و بحث رو منحرف نکنی ناظر عزیز
    کلا میگفت زیر بندی ریو نسبت به سابر ماشینا تو رالی ضعیف تره! انصافا من خودم طرفداری کردم از ریو! خب از من بزرگتر بودن زیاد بحث نکردم اما بدجوری زدن تو سر ریو! حالا شما سوال فنی بپرس منم جواب بدم هر جور بگی من در خدمتم.

12. این کاربر از farshad bugatti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

فرشاد عزیز حرفات در بست قبول،ازت دروغ نشنیدم تا حالا
    اما یه نکته،زیر بندی به قول اون عزیز واسه رالی ضعیف،اما به نظرم چیزی که واسه من که یه خریدارم،مهم اینه که تو شهر و جاده و هر از گاهیی خاکی خوب بتونه راه بره،کم نیاره و جلوبندی و اتاقش زود از کار نیفته، و زود صدا نگیره که ریو از این جهات هیچ مشکلی نداره
    حالا اینکه تو رالی زود میاد پایین و داغون میشه و اینا... فک نکنم برای یه فرد عادی خیلی اهمیت داشته باشه

داره خودمونی میشه farid.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام
    یک ریو هست 89 با ABS سفید صفر میگه 14500 و یک ریو ذغالی 87 20 هرارتا کارکرد تمیز میگه 12200 از اساتید خواهش میکنم جواب من رو بدن کدومو بگیرم ....
    چون از خیلی ها شنیدم از مدل 88 به بالا خیلی از ریوها مشکلات فنی دارند.
    از همکاریتون تشکر می کنم.

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

سلام
    یک ریو هست 89 با ABS سفید صفر میگه 14500 و یک ریو ذغالی 87 20 هرارتا کارکرد تمیز میگه 12200 از اساتید خواهش میکنم جواب من رو بدن کدومو بگیرم ....
    چون از خیلی ها شنیدم از مدل 88 به بالا خیلی از ریوها مشکلات فنی دارند.
    از همکاریتون تشکر می کنم.
    افت کیفیت افت کرده ،اما نه اینکه کیفیت بد باشه
    سال 87 رریو تو رده خیلی خوب ها بود،الان تو رده ی خوب ها
    یه چیز طبیعیه افت کیفیت خودروهای داخلی ریو هم یکی از اوناس
    من پیشنهادم اینه که اگه دست دو خیلی تمیز و مطمئن بود بخر،اگه نه همون 0 بهتره
    ریو حتی با افت کیفیت الانشم از خیلی خودروهای داخلی مثل 405،سمند،پرشیا بسیار بسیار با کیفیت تره

16. 2 کاربر از pooria-ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه farid.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    من بالاخره ریو سفید صفر 89 ABS دار گرفتم 14250
    من ریو 85 دوستم رو یک روز سوار بودم 99000 تا راه رفته شتاب عالی داشت این که میگم شتاب عالی یعنی واقعا عالی چون قبلا تیپ 5 مدل 84 ecu 7.4.4 داشتم.
    اما این ریو 89 اصلا راه نمیره ...چیکارش کنم؟ کمک کنید کلافه شدم از دستش.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •