تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 234 از 259 اولاول ... 134184224230231232233234235236237238244 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,331 به 2,340 از 2581

نام تاپيک: معرفی گوشی LG KC910 Renoir با لنز 8 مگاپیکسل اشنایدر، صفحه 3 اینچی و امکانات ارتباطاتی کامل

اگه نباشه جاش خالی می مونه zeus_1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام بچه ها من هم گوشی Renoir دارم، راستش قبل خرید 50 صفحه از این فرم رو خودم (که کاش همش رو میخوندم و گوشی رو نمیخریدم) و بعد رفتم گوشی رو خریدم. 5 ماه پیش بود فکر کنم.

ولی هنوز چند تا مشکل با گوشیم دارم،

1- هنوز GPS گوشیم کار نمیکنه! نرم افزار TRekbudy بود فکر کنم، اون هم نصب کردم ولی کار نمیکنه هنوز!

2- پیغام Delivery میاد واسه یه شماره ای که 2 ماه پیش بهش اسمس فرستاده بودم، مدت زمان رو هم رو 24 ساعت گذاشتم نه ماکسیمم.

3- رم گوشیم که دوستان تو همین تاپیک یه رم کلاس 10 معرفی کردن، که انشالله بعد خریدم مشکل دوربین حل میشه

4- نداشتن دیکشنری مناسب که PMD بهترینش بوده ولی یه صفحه کلید خیلی ریز داره که باید با نوک خودکار زده بشه که خواهش می کنم دوستان اگه پیشنهاد بهتری دارن معرفی کنن

5- و اینکه دفعه بعد انشالله حتما یه گوشی با سیستم عامل میخرم

1- برو داخل تنظیمات برنامه، و GPS رو داخلی انتخاب کن. چون فکر کنم حالت پیش فرضش، اینجوری نیست. اولین بار هم در یک فضای باز و در حالت ساکن تست کن. مثلا پارک

2- برای من هم خیلی وقت پیش اینجوری شد یکی دو بار. دقیق یادم نیست از چی بودش، ولی فکر کنم Inbox زیادی پر می شه مشکل پیدا می کنه . کلا اگه SMS زیاد نگهداری داخل گوشی، فکر کنم اینجوری می شه

3- امیدوارم حل بشه. چون واقعا در نوع خودش مشکل مسخره ای هستش

4- من فکر کنم sara رو نصب کرده بودم. ولی در کل قبول دارم دیکشنری های جاوا قابل قیاس با گوشی های هوشمند نیست

5- کار درستی می کنی. من که فروختم و هنوز هم چیزی جایگزینش نکردم. ولی واقعا به این نتیجه رسیدم گوشی بدون سیستم عامل، زود تکراری می شه و به درد نسل جوان نمی خوره اصلا ... باز خوبه renoir دوربین و پخش موزیک خوبی داره.
    Last edited by zeus_1; 19-10-2010 at 02:34.

2. 4 کاربر از zeus_1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

به هر حال اگه بچه ها برنامه خوبی پیدا کردن بزارن همه استفاده کنن ، من چند تا بازی حرکتی و تاچ پیدا کردم که خوب هم کار میکنه، لینکش رو میزارم تا همه استفاده کنن

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    [COLOR="Silver"]

---------- Post added at 12:25 AM ---------- Previous post was at 12:24 AM ----------

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 12:26 AM ---------- Previous post was at 12:25 AM ----------

راستی یه بازی هلیکوپتر داره که اونا پاک کنید چون ویروسی هست، بقیه بازی ها خوب کار می کنند و با گوشی هماهنگ هستند.

4. 5 کاربر از SAeidD600 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

سلام من بازم اومدم ... یه مشکل عجیب دیگه ! من که عادت کردم و دیگه نمیگم ای هوااااار اما الآن کاملاً دوست دارم گوشیمو از پنجره بندازم بیرون .

مشکل اینه : بعد از کلی دردسر کشیده واسه یافتن یه رم مناسب ، بعد از خریدن یه رم که دیگه موقع فیلم برداری تیک نمی زد ، یه چندماهی خوب بود اما الآن ... متاسفانه به مرور دوباره تیک زدن ها کم کم شروع شد و الآن دیگه برگشته به همون حالت سابق .
    دوتا رم خریدم 45 هزارتومن ... کابل خروجی تلوزیون 12 تومن ... تازه بازم فیلمبرداری شروع به تیک زدن کرده و درمورد کابلم که قبلا ً توضیح دادم .

رم رو با کامپیوتر فرمت کردم . با گوشی فرمت کردم خلاصه هرکاری که بگید کردم ، فایده نداشت .

تا من باشم دیگه با خوندن تاپیک ها ، گوشی انتخاب نکنم .

مشخصات 5800 نوکیا رو خوندم . کابل خروجی تلوزیون ، رم 8 گیگ و همه چی تو جعبش داره ولی من واسه این گوشی هرکدوم رو جدا جدا خریدم و بازم کار نمیده .

من از این تاپیک و همه اعضاش گله مندم . به خصوص اگه کسی از نمایندگی ها یا فروشگاه های ال جی عضو این تاپیک باشن و تبلیغات انجام داده باشن ، مطمئن باشن ازشون نمی گذرم . بالاخره دنیا حساب کتاب داره . خدا و قیامتی در کاره .

یه هزینه به پدرم تحمیل کردم و آخرشم شد این .

6. 5 کاربر از omg77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام من بازم اومدم ... یه مشکل عجیب دیگه ! من که عادت کردم و دیگه نمیگم ای هوااااار اما الآن کاملاً دوست دارم گوشیمو از پنجره بندازم بیرون .

مشکل اینه : بعد از کلی دردسر کشیده واسه یافتن یه رم مناسب ، بعد از خریدن یه رم که دیگه موقع فیلم برداری تیک نمی زد ، یه چندماهی خوب بود اما الآن ... متاسفانه به مرور دوباره تیک زدن ها کم کم شروع شد و الآن دیگه برگشته به همون حالت سابق .
    دوتا رم خریدم 45 هزارتومن ... کابل خروجی تلوزیون 12 تومن ... تازه بازم فیلمبرداری شروع به تیک زدن کرده و درمورد کابلم که قبلا ً توضیح دادم .

رم رو با کامپیوتر فرمت کردم . با گوشی فرمت کردم خلاصه هرکاری که بگید کردم ، فایده نداشت .

مشخصات 5800 نوکیا رو خوندم . کابل خروجی تلوزیون ، رم 8 گیگ و همه چی تو جعبش داره ولی من واسه این گوشی هرکدوم رو جدا جدا خریدم و بازم کار نمیده .

من از این تاپیک و همه اعضاش گله مندم . به خصوص اگه کسی از نمایندگی ها یا فروشگاه های ال جی عضو این تاپیک باشن و تبلیغات انجام داده باشن ، مطمئن باشن ازشون نمی گذرم . بالاخره دنیا حساب کتاب داره . خدا و قیامتی در کاره .

کاملا بهت حق میدم دوست عزیز
    فقط امیدوارم من شامل این عده ای که گفتی نباشم. چون به شخصه همیشه در مورد این گوشی واقع بین بودم و از همون اول هم گفتم که قضیه رم گوشی، یک مشکل هست نه یک نا همخونی سخت افزاری.
    به هر حال من که گوشیم رو فروختم و رفت و هنوزم چیزی جایگزینش نکردم. ولی بهت حق میدم اینقدر شاکی باشی. زور داره آدم اینقدر پول بده و بعدش اون چیزی که می خواد از آب در نیادش
    البته این رو هم بگم، من کلا مشکلم با این گوشی، نداشتن سیستم عامل بودش. چون فیلمبرداری هم برام مهم نبودش، زیاد مشکل رم رو نداشتم. و اتفاقا با عکاسی گوشی خیلی خیلی حال می کردم.

8. 5 کاربر از zeus_1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pooria-ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

دوست عزیز سلام
    والا تو بدشانسی شما که شکی ندارم دیگه
    در مورد رم باید خدمتت عرض کنم که احتمالا با دفرگ مشکلت حل میشه (اگه رم از اول تیک نمیزده)

و این رو هم بگم که مشکل رم،سخت افزاری نیستش آقایون

حالا دلیل
    2 هفته پیش رفتم دوربین عکاسی گرفتم،CANON SX210
    برای رم یه کم کشتم،2 تا رم گذاشتم روش دیدم تیک میزنه،یه کم پرس و جو کردم دیدم بطور کلی دوربین ها یا موبایل هایی که با سرعت 30 فریم یا بالاتر و یا رزولوشن بالا کار میکنن باید رم سرعت بالا استفاده کنن
    الان رم هایی هستش که برچسب HD داره،جالبه بدونین رزولوشن دوربین من 1280*720 هستش،یعنی HD،اما با رم HD هم تیک میزد و رم فول اچ دی روش جواب داد
    من رم فول اچ دی 8 گیگ رو خریدم 40 تومن !
    پس این گیر رو به دوربین ندید

کماکا میگم که از این گوشی شدیدا راضیم
    Last edited by pooria-ir; 22-10-2010 at 19:07.

10. 5 کاربر از pooria-ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

کاملا بهت حق میدم دوست عزیز
    فقط امیدوارم من شامل این عده ای که گفتی نباشم. چون به شخصه همیشه در مورد این گوشی واقع بین بودم و از همون اول هم گفتم که قضیه رم گوشی، یک مشکل هست نه یک نا همخونی سخت افزاری.
    به هر حال من که گوشیم رو فروختم و رفت و هنوزم چیزی جایگزینش نکردم. ولی بهت حق میدم اینقدر شاکی باشی. زور داره آدم اینقدر پول بده و بعدش اون چیزی که می خواد از آب در نیادش
    البته این رو هم بگم، من کلا مشکلم با این گوشی، نداشتن سیستم عامل بودش. چون فیلمبرداری هم برام مهم نبودش، زیاد مشکل رم رو نداشتم. و اتفاقا با عکاسی گوشی خیلی خیلی حال می کردم.
    واقعا ً ممنونم Zeus جان . همین که با این لحن با من حرف می زنی خودش خیلی عالیه . اونایی که هی به من میگید " تو خیلی بدشانسی " و میگید : " گوشی من که خیلی عالیه " یه کم از این دوست خوبمون یاد بگیرید . نصف شماست !!!!!

آخه بچه ها هزینه های سنگین دانشگاه آزاد من هم روی دوش خانوادست و واقعا ً ازشون خجالت می کشم که با این حال یه گوشی گرون برام خریدن . و حالا همون گوشی اینجوری از آب دراومده و چجوری بهشون اینو بگم ؟

12. 3 کاربر از omg77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

دوست عزیز سلام
    در مورد رم باید خدمتت عرض کنم که احتمالا با دفرگ مشکلت حل میشه (اگه رم از اول تیک نمیزده)

حالا دلیل
    برای رم یه کم کشتم،2 تا رم گذاشتم روش دیدم تیک میزنه،یه کم پرس و جو کردم دیدم بطور کلی دوربین ها یا موبایل هایی که با سرعت 30 فریم یا بالاتر و یا رزولوشن بالا کار میکنن باید رم سرعت بالا استفاده کنن
    الان رم هایی هستش که برچسب HD داره،جالبه بدونین رزولوشن دوربین من 1280*720 هستش،یعنی HD،اما با رم HD هم تیک میزد و رم فول اچ دی روش جواب داد

عزیزم من که عرض کردم رم من دو سه ماه بدون تیک زدن کار کرد و بعد کم کم دوباره تیک زدنش شروع شد . کاملا ً مشخصه که مشکل سخت افزاریه ... مشکل ال جی بودنه .

در ضمن من رم رو با کامپیوتر فرمت کامل کردم درست نشد اونوقت جنابعالی میگید دفرگش کنم ؟؟؟؟!!!!

پسرعموم تهرانه و شدیدا ً توی این خط هاست . چقدر بهم گفت اینو نخر ، 5800 بخر . ولی من رو حساب تعریفایی که توی این تاپیک از این گوشی خوندم ، حرفشو قبول نکردم .

به تمام کسانی که برای تحقیق در مورد خرید این گوشی به این تاپیک اومدن عرض می کنم : " دوستان عزیزم ! پست های منو بخونید و خودتونو به دردسر نندازید و حالا که می خواید یه پولی خرج کنید ، از اول برید سراغ یه چیز به درد بخور . من که در اولین فرصت نوکیا 5800 می گیرم .

---------- Post added at 12:32 AM ---------- Previous post was at 12:27 AM ----------

دوستان عزیزی که تهران تشریف دارید . من می خوام این گوشیو بفروشم . با توجه به اینکه شما تهران هستید می تونید راحت ببریتش گارانتی تا درست شه . ولی من تهران نیستم و به نمایندگی دسترسی ندارم .
    یک سال و نیم از ضمانتش مونده . یه رم 8 گیگ و کابل خروجی تلوزیون هم داره . هرکه خواستش پی ام بده .
    در ضمن از زدن توی سر مال هم خودداری کنید .

---------- Post added at 12:32 AM ---------- Previous post was at 12:32 AM ----------

دوستان عزیزی که تهران تشریف دارید . من می خوام این گوشیو بفروشم . با توجه به اینکه شما تهران هستید می تونید راحت ببریتش گارانتی تا درست شه . ولی من تهران نیستم و به نمایندگی دسترسی ندارم .
    یک سال و نیم از ضمانتش مونده . یه رم 8 گیگ و کابل خروجی تلوزیون هم داره . هرکه خواستش پی ام بده .
    در ضمن از زدن توی سر مال هم خودداری کنید .

14. 2 کاربر از omg77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

دوست عزیز سلام

حالا دلیل

دوربین عکاسی Canon رو داری با گوشی موبایل مقایسه می کنی؟؟ اون هم موبایلی که HD فیلمبرداری نمی کنه!!!
    این مشکل رو حتی گوشی هایی که HD فیلمبرداری می کنن هم ندارن.
    هر چیزی رو با هم رده و هم نوع خودش مقایسه کن
    هیچ گوشی 8 و 12 مگاپیکسلی، این مشکل رم رو نداره... پس یعنی می شد گوشی رو جوری ساخت که اینجوری نباشه... پس یعنی مشکل داره که موقع فیلمبرداری تیک می زنه
    بعد یه چیز دیگه... شما داری در مورد نوع رم حرف می زنی.... ولی جالبه که این مشکل گوشی KC910 گاهی وقتا با تغییر مارک رم درست می شه!!!! یعنی مثلا به جای اینکه رم Trandsend بندازی، اگه Sandisk بندازی، مشکل حل می شه ( مارک رم ها رو همینجوری برای مثال گفتم) . پس نشون میده به کلاس رم و HD بودنش هم خیلی ربطی نداره.

16. 3 کاربر از zeus_1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Michael Ropy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

چقدر بهم گفت اینو نخر ، 5800 بخر . ولی من رو حساب تعریفایی که توی این تاپیک از این گوشی خوندم ، حرفشو قبول نکردم .
    سلام برادر......اول از همه بگم که اگه حرف های من باعث شد این گوشی رو بخری، من واقعا شرمندم.....خدا رو شکر من تقریبا به هر کی گوشی معرفی کردم (بسته به نیازش) خیلی راضی بوده.....اتفاقا چند مورد الجی بود و همینطور رنوار.....بگذریم....اصلا نمی خوام بگم فلان کارو بکن و... شما همون گوشی رو بفروش.....

حالا حرفم اینه.....خواهشا هر گوشی ای میخری دور 5800 رو خط بکش!!! باور کن مشکلاتش از رنوار بیشتره.....اینو همه میدونن....اون از تاچش....اون از اینترفیس.....و مهم تر از همه هنگ و...نمی گم نوکیا نخر، ولی خواهشا یه گوشی بهتر انتخاب کن....مثلا من از سامسونگ ویو رو پیشنهاد میکنم که واقعا ارزش خرید داره و تماما جوابش رو پس داده که البته مطمئنم که نمی خوای اینقدر خرج کنی ولی کلا از این جور گوشی ها بخر که کاملا جواب پس داده باشن....ان شالله که موفق باشی....

گوشی هایی که میتونی روشون تحقیق کنی تو این رنج:

از نوکیا X6 8GB
    از سامسونگ I5800 (هنوز وارد بازار ایران نشده ولی بزودی میاد)
    از سونی اریکسون X8 (که البته یکم گرونه و نسخه سیستم عاملش 1.6 هست که به شرط آپدیت خوبه)

از الجی هم میدونم دیگه خوشت نمیاد پیشنهاد نمی دم ولی هست!
    Last edited by Michael Ropy; 23-10-2010 at 17:13.

18. 5 کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

سلام برادر......اول از همه بگم که اگه حرف های من باعث شد این گوشی رو بخری، من واقعا شرمندم.....خدا رو شکر من تقریبا به هر کی گوشی معرفی کردم (بسته به نیازش) خیلی راضی بوده.....اتفاقا چند مورد الجی بود و همینطور رنوار.....بگذریم....اصلا نمی خوام بگم فلان کارو بکن و... شما همون گوشی رو بفروش.....

حالا حرفم اینه.....خواهشا هر گوشی ای میخری دور 5800 رو خط بکش!!! باور کن مشکلاتش از رنوار بیشتره.....اینو همه میدونن....اون از تاچش....اون از اینترفیس.....و مهم تر از همه هنگ و...نمی گم نوکیا نخر، ولی خواهشا یه گوشی بهتر انتخاب کن....مثلا من از سامسونگ ویو رو پیشنهاد میکنم که واقعا ارزش خرید داره و تماما جوابش رو پس داده که البته مطمئنم که نمی خوای اینقدر خرج کنی ولی کلا از این جور گوشی ها بخر که کاملا جواب پس داده باشن....ان شالله که موفق باشی....

گوشی هایی که میتونی روشون تحقیق کنی تو این رنج:

از نوکیا X6 8GB
    از سامسونگ I5800 (هنوز وارد بازار ایران نشده ولی بزودی میاد)
    از سونی اریکسون X8 (که البته یکم گرونه و نسخه سیستم عاملش 1.6 هست که به شرط آپدیت خوبه)

از الجی هم میدونم دیگه خوشت نمیاد پیشنهاد نمی دم ولی هست!
    کاملا مایکی جون درست می گه
    من الان گوشی 5800 دارم. گوشی خیلی خوبیه و من ازش خیلی خشنودم. اینترفیسش بدک نیست؛ صداش فوق العاده خوبه ولی دوربینش و رابط اجراییش خیلی افتضاحه. من خودم N82 داشتم که سرور 5 مگاپیکسلی های جهان بود؛ واقعا دارم حسرت اون دوران که 82 داشتم رو می خورم...

اگه می تونی، وایسا تا دی ماه مطمئنا نوکیا N8 قیمتش زیر 500 میاد. اگه اون رو بخری یعنی این که پادشاه گوشی های دنیا رو خریدی... همه چیز تمومه... بلوتوث 3، دوربین 12 مگا، فیلمبرداری HD، صفحه خازنی و مولتی تاچ AMOLED کاملا ضد خش، USB Host واسه وصل کردن ابزار USB، خروجی HDMI و...

اگر هم نخواستی من ویو رو پیشنهاد می دم. خداییش خیلی باحاله؛ اما بهتره روی دوربینش حساب زیادی باز نکنی چون ناامیدت می کنه
    در کل پایین تر از رنوار نگیر؛ بالاتر رو مد نظر داشته باش

شاد باشین

20. 5 کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •