بدون تعصب بگم؟؟؟
والا اینطوری که ما شنیدیم ایسر میخواد بازارو در دست بگیره بعدم برادر دیگه خیلی هم کم نیست قیمتش
والا ما داریم راضی هستیم برادر با هر مارکی حال میکنی همونو بگیر ولی بروبچ دل نفهمناگه خواستی بگیری دل نگیر
![]()
بدون تعصب بگم؟؟؟
والا اینطوری که ما شنیدیم ایسر میخواد بازارو در دست بگیره بعدم برادر دیگه خیلی هم کم نیست قیمتش
والا ما داریم راضی هستیم برادر با هر مارکی حال میکنی همونو بگیر ولی بروبچ دل نفهمناگه خواستی بگیری دل نگیر
![]()
چرا حالا به دل فحش میدی !؟![]()
منم ایسر دارم 5741جی خیلی راضیم .
یه مقدار تو اجرای اولیه نرم افزارای مهندسی مثل اتوکد2011 کنده !! ولی بعد از یه 10 -15 دقیقه که کار میکنه مثل فرفره کار میکنه...
تو بازی هم تا حالا کم نیاورده عالـــــی.
من به دوستم پیشنهاد دادم ولی آخرش دل3500 گرفت تقریبا با همین مشخصات فقط یه نمه گرافیکش ضعیفتره و یه نمه سی پی یوش قوی تر.
میخوام باهاش کل بندازم که هنوز ندیدمش. بعدا خبرشو لهتون میدم.
سلام امشب 5741 را 990 میدادن
5745 هم بود با بلو رری 1350
بله میدونم اتفاقا بار شونم جدید اومده بود!!!
اما 4741 نداشتن!
4741G با کانفیگ جدید اومده
گرافیک GT420
سلام
سازگارتوسایتش یک مدل جدید از acer 4741 روزده با
cpu:core i5
hdd:640
میخواستم قیمتشو بدونم.خیلی باحاله 14 اینچی هم هست.ممنون
دادش خیلی ها که میگن راضین کار انچنانی از لپ تاپ نکشیدن من یک ماه نیست 5741G خریدم اصلا هم راضی نیستم بقیه هم که گرفتن همه دیدن از روز اول این لپ تاپه یک جوریه از من که بعد از یک ماه هاردش خش خش صدا میده باز هم هاردش بدسکتور شده و دز طی این یک ماه هر دو ویندوزش پریدن یک فیلم هم در زیر گذاشتم بعضی مواقع تک بوق میزنه که به نظر من به خاطر هاردش هست خلاصه داداش هر کی گرفته انچنان راضی نبوده از من مشنوی با همون پولت یک وایو با کانفینگ پایین تر بخر
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 05:41 PM ---------- Previous post was at 05:40 PM ----------
دوستانی که فیلم را دیدن نظرشون را بگویند مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)