تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 15 از 15

نام تاپيک: فیناستراید ایرانی یا هندی ؟

پروفشنال T I G E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام
    این دارو از مشتقادت استرویئد هست و برای ریزش مو مصرف زیادی نداره تقریبا رسمی نیست و فقط طاسی طرح مردانه رو درمان می کنه کاندید خوبی برای درمان نیست
    عوارض زیادی دارد مخصوصا برای مردانی که زنان باردار دارند اصلا توصیه نمی شود و اگر در حال مصرف باشند باید دارو قطع شود
    در حال عفونت یا مشکلات مثانه نیز دارو نباید مصرف شود
    شما که استفاده کردید حدود 5سال همش از هندی بود ....؟ بعدش ازلحاظ جنسی یا کلا سیستم بدنتون مشکلی پیش نیومد.........؟
    یعنی فیناستراید رو شما تاثیری نداشته؟؟

از دخترا حالت بهم نمی خوره
    تریکوماستی ؟؟؟
    فیناستراید تنها قرص موثر بر روی ریزش مو هستش که پس از تحقیقات فراوان توسط FDA تائید شده

همچنین پس از تحقیقاتی که FDA به عمل آورد مشخص شد که عارضه خاصی نداره

و صرفا ممکنه در برخی افراد میل جنسی 2/5 درصد کاهش پیدا کنه که به محض قطع دارو مجددا این میزان برمیگرده

بهمین خاطر اکثر متخصصان پوست و مو در تمام جهان این دارو رو تجویز میکنند

همانطور که عنوان شد صرفا در برخی افراد چنین موردی پیش میاد ...

از طرف دیگه به مرور زمان بدن به این قرص عادت میکنه و تاثیر منفی بر میل جنسی دیگه نداره

همانگونه که تجربه من و همچنین دیگران بوده این قرص برخلاف تصور غلط جامعه عارضه انچنانی نداره و تحقیقات پزشکی این رو ثابت کرده

فقط زنان باردار نباید به این قرص دست بزنند و مصرف کنند

پروفشنال greena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زیر نور زیبای خدا

پيش فرض

من تقریبا 10 تا 15 هزار تومن قرص دارم فکر میکنم البته و تا عید باید بخورم ......اگه واقعا ایرانی و هندیش خیلی فرق میکنه با دکترم مشورت کنم و هندیشو بخرم.............

آخر فروم باز mehrdad38's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض

در مورد مصرف دارو در خانمهای باردار مطلب درسته ولی در مورد اول مقاربت و انزال چه ارتباطی با جنین فرد داره ؟
    اگر ممکنه یک مرجع معرفی کنید ؟

خوب اگر باردارند دیگه از بارداری جلوگیری کنند چه معنی می دهد ؟
    اين طوري گفته مي شه كه زنان باردار نه تنها نبايد اين دارو رو در زمان بارداري مصرف كنن حتي با تكه هاي شكسته قرص هم دست نبايد بزنن چون اين دارو مي تونه روي جنين پسر تاثير داشته باشه و مشكلاتي رو از جمله عقيمي در آينده براش بوجود بياره.

اما افرادي كه قصد بچه دار شدن دارن توصيه ميشه كه مرد هم در اين زمان قرص مصرف نكنه چون احتمالا مواد موجود در قرص در مني نيز وجود خواهد داشت.

داره خودمونی میشه k3ivan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

این دارو عوارض جانبی خوبی نداره .
    اینو از بروشورش نقل می کنم
    فیناستراید 5 سها

عوارض جانبی :
    کاهش میل جنسی - کاهش حجم مایع انزالی و ناتوانی جنسی

پروفشنال T I G E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

اين طوري گفته مي شه كه زنان باردار نه تنها نبايد اين دارو رو در زمان بارداري مصرف كنن حتي با تكه هاي شكسته قرص هم دست نبايد بزنن چون اين دارو مي تونه روي جنين پسر تاثير داشته باشه و مشكلاتي رو از جمله عقيمي در آينده براش بوجود بياره.
    اما افرادي كه قصد بچه دار شدن دارن توصيه ميشه كه مرد هم در اين زمان قرص مصرف نكنه چون احتمالا مواد موجود در قرص در مني نيز وجود خواهد داشت.
    من دیروز نتایج تحقیقات پیرامون اینکه آیا مردی که فیناستراید مصرف میکنه قادره با زن حامله نزدیکی کنه ؟ رو گذاشتم ولی مدیران محترم اون رو حذف کردند

بهرحال طبق اون تحقیقات میزان فیناستراید در منی مرد به حدی نیست که از واژن عبور کنه و به جنین تاثیر وارد کنه

با اینحال پزشکان میگن هنگام حاملگی ، مردانی که از فیناستراید استفاده میکنند برای اطمینان بیشتر از سلامت جنین از کاند وم استفاده کنند
    این دارو عوارض جانبی خوبی نداره .
    اینو از بروشورش نقل می کنم
    فیناستراید 5 سها

عوارض جانبی :
    کاهش میل جنسی - کاهش حجم مایع انزالی و ناتوانی جنسی
    فیناستراید 5 میلی گرم برای درمان ریزش مو نیست بلکه برای سرطان پروستات کاربرد داره

صرفا فیناستراید 1 میلی گرم برای درمان ریزش مو هستش که عوارض 5 میلی گرم رو نداره

همانطور که عنوان شد صرفا کاهش میل جنسی تا 2/5 درصد در زمان مصرف عنوان شده که پس از قطع دارو این میزان برخواهد گشت

یادتون باشه برای ریزش مو از فناستراید 1 میلی گرم استفاده کنید نه 5 میلی گرم

6. 2 کاربر از T I G E R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •