من نمیدونم توی این 1 ماه اینا چه غلطی میکردن ؟!
حالا که 30 روز تموم شده به X خوردن افتادن و به قول دوستمون در حال پیچوندن هستن !!
من نمیدونم توی این 1 ماه اینا چه غلطی میکردن ؟!
حالا که 30 روز تموم شده به X خوردن افتادن و به قول دوستمون در حال پیچوندن هستن !!
امروز ماشین من بعد از 58 روز فاکتور شد.........
فکر میکنم که ماشین ها رو از کاشان فرستادند....
بچه ها یکم دیگه صبر کنید خودروی شما ما هم میدن مطمئنا"....
خوب پس
ایشا ا.. که مبارک باشه
واسه ی ما هم دعا کن که زودتر بدن...
تحویل گرفتی عکس و توضیحات یادت نره![]()
Last edited by alimzd; 19-10-2010 at 21:44.
بخاطر اینکه هاچ بک اسپرت تر و جموجورتره درست مثل اینه که ماشین دو درب از 4درب گرونتره....
دوستانی که تحویل گرفتند هیچ عکسی از نمای بیرون داخل و داخل موتور نذاشتند خوبه همه دارند تاکید میکنند!!
Last edited by irinn65; 20-10-2010 at 03:34.
سلام
امروز بالاخره بعد از 60 روز ماشین رو تحویل گرفتیم....
ساعت 10 رفتیم جاده مخصوص کیلومتر 14 اداره تحویل خودرو یه 2 ساعتی ما رو الاف کردن تا ماشین رو تحویل بدن...
ماشین رو که آوردند یه نگاهی کردیمو پلاک ها رو پرچ کردند برامون بعد که یهو چشم به صندلی شاگرد افتاد که دیدیم ای دل غافل ندلی 132 برامون گذاشتند که گل هاش فرق میکرد با این......
یه 2 ساعت هم علاف شدیم تا صندلیشو عوض کنند البته یه تاهار کامل هم بهمون دادان.....
کم کم داشت رو صندلی های سالن پذیرایی خوابمون میبرد که ماشین رو آماده کردن....
ماشین هم تولید دیروزه و 6 تا بیشتر نرفته بود
تصاویر هم به صورت لینک قرار میدم تا دوستان dial up دار اذیت نشن....
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین هم 111 دادشمه...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امیدوارم که ماشین شما رو هم سریعتر بدن....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
مبارکه.بالاخره صبر به پایان رسید!![]()
مبارک باشه به سلامتی ...
آقا بی زحمت دوتا چیز تست کن خبر بده ...
1 - مصرف سوختشو اندازه بگیر ...
2 - من از دور وقتی به ماشین نگاه میکنم مخصوصا تو تاریکی که نور کمم باشه کاملا واضح میشه ... بعضی جاها رو ماشین تو رفتگی داره ... تو عکس مشخص نمیشه درست تا بزارم ... البته باسه من چون نوک مدادیه بیشتر نشون میده تا سفید ...
مثلا منظروم اینه رو گلگیر عقب زیر باک یک دایره منظم تو رفتگی داره خیلی باید دقت کرد تا دید یا رو دوتا درهای جلو هم همین طوره ... به نظرم سوتی های خط تولیده چون منظم هم هست مثل خوردگی یا ضربه ، تصادف و ... نیست ...
راستی یه چیز دیگه که به نظرم اومد بر اساس عکسایی که تو نت دیدم رنگ جلو داشتبرد و تو دری های 111 سفید روشنتره نسبت به 111 نوک مدادی ... آیا درسته؟؟؟
دوستان ببخشیدا اگه من اینقدر پست میدمو ریز میشم تو مسائل ماشین امیدوارم کسیو ناراحت نکنه پستم ...
سلام به همه دوستان
من تو انتخاب رنگ سفید یا نوک مدادی مشکل دارم .
واین به خاطر این بود که یه دفعه ای تو نمایندگی 9 تا 111 سفید دیدم و یارو هم گفت یه عالمه دیگه بوده که تحویل شده و همه هم سفید .
به نظر شما کدوم رنگ از همه بهتر و کم دردسر تره ؟![]()
بسلامتی دوست خوب من ایشالا به شادی ازش استفاده کنی نهارم نوش جونت
راستی مگه میشه صندلی111روش نباشه!؟صندلی مدل قبلها روش بوده ای بابا تو روز روشن چه کارایی میکنند اونم صندلی که تابلو هست با مدل قبلی!
پس اونقدار به ضررت نشد دیر تحویل دادن, برای دیروزه و 6تا رفته از تنور در اومدست پسنمایندگی ها برای 60روز پیشو 100 200تا کارکرد میدن اونم ممکنه با ایراد همراه باشه!
پروردگارا همه ی مارا به جاده مخصوص کیلومتر 14 اداره تحویل خودرو برسان ......امین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)